Αυτά τα λαμόγια θα ψηφίσετε;

Βγαίνουν και ζητούν τη ψήφο μας άνθρωποι ψεύτες, κλέφτες  και υποκριτές

Αυτοί που έχουν κατακλέψει την Ελλαδιτσα.  Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι . Ο Αυτιάς έβριζε την προηγούμενη κυβέρνηση έμμεσα η άμεσα.  Έχει γνωσεις, αλλά τα οικονομικά του τα λέει όπως θέλει. Ο Παπαδάκης πάει
με τον κόσμο για να έχει τηλεθέαση, χωρίς να έχει γνώσεις. Μεγάλο λαμόγιο. Ούτε ξέρει τι πιστεύει. Του παλιού MEGA έφαγαν πολλά πρετεντερηδες και λοιποί. Ζητούν  και ψήφο τώρα που κατέστρεψαν την Ελλάδα μα αυτά που έλεγαν και έτρωγαν;  Του Σκάι  μαριονέτες των Τούρκων όλοι. Γελοίος διπρόσωπος ο Παντελής Καψής.   Ο Μπογδάνος που πήγε να μιλήσει τον απέλυσαν. Του αξίζει ψήφος.

Τα πιο μικρά κανάλια. Πάρε τον έναν και χτύπα  τον άλλον. Άθλιοι. Ο Παυλόπουλος  με τον  αναλφάβητο  Στρατάκη μαύρο χάλι. Προπαγανδιστές. Ευτυχώς έφυγε ο Χουδαλάκης, καλύτερος όμως απτον Στρατάκη. Τον  Γιάννη Λοβέρδο τον σερβίριζα στο  Κολωνάκι ως φοιτητής.  Μόνο κολωνάκι πήγαινε, χαλούσε πολύ χρήμα με την οικογένεια του. Έτρωγε πρωινό μεσημεριανό βραδινό στα πιο ακριβά του Κολωνακίου.  Εμάς μας φερόταν ευγενικά, αλλά έπιανε ένα ολόκληρο καναπέ και το τι έτρωγε δε λέγεται. Όλα πολύ ακριβά. Μιλούσε με την Μπακογιάννη εκεί, που αυτή έτρωγε σαλάτα με σολομό. Τα παιδιά της γκρινιάρικα έπαιρναν δυο γιατί δεν τους άρεσε,  πλήρωναν το ένα

Όλοι αυτοί πολύ σνομπ στους  γύρω φτωχούς.  Για τον Γιάννη Λοβέρδο έλεγαν όλοι ότι ξοδεύει  τόσο πολύ χρήμα γιατί τα έπαιρνε όταν υποστήριζε πρώτα τον Σημιτη, μετά ΣΥΡΙΖΑ τώρα κατεβαίνει να φάει με τη ΝΔ .Ότι του έλεγε ο γέρος ο Μητσοτάκης.  Τον είχε η αδελφή μου στη νομική δεν μπόρεσε να τελειώσει.  Απόφοιτος Λυκείου είναι. Η γυναίκα του ακουγόταν ότι έχει πτυχία, αλλά υποστήριζε ως κριτικός θεάτρου κάτι χάλια έργα για να παίρνει μαύρα.Μας φερόταν ευγενικά αλλά  πολύ σνομπ σαν χαρακτήρας. Τώρα λένε ότι βγαίνει και μιλαει συνέχεια για τον εαυτό του λέει τα ίδια, λαμογιο μεγάλο, στο ψέμα. Κάνει τον καλό, κάνει ότι παει σε λαϊκές περιοχές ,γυρίζει τα κανάλια σαν μαϊντανός για να βγει να φάει απτη Βουλή.

Κάτι άλλοι στα μικρά κανάλια δεν αξίζει ουτε να τους δεις. Αυτούς θα ψηφίσετε ; Χίλιες φορές τον Ρουβά και τους ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές που με τον ιδρώτα   τους ανέβηκαν, παρά τους κλέφτες και ψεύτες  δημοσιογράφους.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Αυτά τα λαμόγια θα ψηφίσετε;

Comments are closed.