Καμμένος: Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση, αλλά όταν έρθει η κατάλληλη ώρα

Επανέλαβε για μια ακόμη φορά πως το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων είναι για τους ΑΝΕΛ αδιαπραγμάτευτο – Πατριώτες η πλειοψηφία όσων συμμετέχουν στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία –
Ως μεσάζοντα συμφερόντων κατηγόρησε τον Δημήτρη Καμμένο- Ο Λαζαρίδης «θα φέρει πίσω την έδρα θέλει δεν θέλει»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, άφησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λίγες μέρες μετά τη φιέστα του Ζαππείου όπου έλεγε ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός της Ελλάδος από τη μεταπολίτευση και μετά.

Επαναφέροντας στο προσκήνιο και πάλι το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, είπε πως αυτό είναι για τους Ανεξάρτητους Έλληνες ένα θέμα αδιαπραγμάτευτο και σημείωσε ότι «όταν έρθει η ώρα δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ο οποίος μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «όταν έρθει η ώρα αυτή τη λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε, την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του Δημήτρη Καμμένου τον οποίο κατονόμασε ως μεσάζοντα συμφερόντων που θέλουν να χρηματίσουν βουλευτές του κόμματός του για να τους ωθήσουν σε ανεξαρτητοποίση.
Αναφερόμενος μάλιστα στον Γιώργο Λαζαρίδη, είπε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής δεχόταν απειλές τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του : «του έστελναν κομμένες γάτες, κεφάλια στο σπίτι του» είπε χαρακτηριστικά.
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι μετά από τηλεφώνημα Δημήτρη Καμμένου, ο Γιώργος Λαζαρίδης μαζί με ένα ακόμη στέλεχος των ΑΝΕΛ, πήγαν σε διαμέρισμα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου κάποιοι (δεν τους κατονόμασε) θέλησαν να τους χρηματίσουν.
Για τον Δημήτρη Καμμένο, είπε επιπλέον ότι «εξελέγη κατά λάθος» αφού είχε το ίδιο επώνυμο με έμένα χωρίς να έχουμε καμία συγγένεια, ενώ για τον Γιώργο Λαζαρίδη είπε ότι την έδρα στη Βουλή «θα την φέρει πίσω θέλει δεν θέλει».

Αναφερόμενος στα συλλαλητήρια και στη γραμμή  του ΣΥΡΙΖΑ ότι σε αυτά μετέχουν ως επί το πλείστον φασίστες και λοιπά ακροδεξιά στοιχεία, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε πως ναι μεν υπάρχουν και τέτοια στοιχεία, αλλά η πλειοψηφία των συμμετεχόντων είναι πατριώτες.

Την ίδια στιγμή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδη  σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα εκτιμά ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος θα φέρουν τη συμφωνία στη Βουλή «την ώρα που θα έχουν αποφασίσει να κάνουν εκλογές» και ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα πει «έριξα την κυβέρνηση για τη Μακεδονία, μήπως …τσιμπήσει κανείς και ανέβουν τα ποσοστά του».

loading...

8 thoughts on “Καμμένος: Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση, αλλά όταν έρθει η κατάλληλη ώρα

  1. καλα χοντρε πιες ακομα ενα Jhony black label και θα μας πεις και αλλα…χαχαχαχαχαχαχα

  2. Ρε βλημα προδοτη απο της πολλες παραιτησεις και κωλοτουμπες που εχεις κανει σε σιχαθεικε ο λαος . Αν εχεις α@@@@ια παραιτησου να σωσεις την ΕΛΛΑΔΑ απο την κατρακυλα που την εχετε φτασει.Αν δεν παραιτηθεις αλλαξε τουλαχιστον το στρινκ γιατι βρωμησες.

  3. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!! Ο ΧΟΝΤΡΟΚΑΜΕΝΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΑΧΑ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΕΚΛΟΓΩ !! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΛΗ ΜΑΣ ,ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ .ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΛΥΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΕΙ . ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΛΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΣ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΙ ,ΨΥΧΑΚΙΑ Ε ΨΥΧΑΚΙΣ.

  4. αντε ρε μπουχεσα κολοτουμπα προδοτη υπουργε του κολου.

  5. ΠΡΟΔΟΣΑΜΕ την Ελλάδα μαζί με τα συνεταιράκια μας τους Συριζαίους, Πουλήσαμε την Μακεδονία, πουλήσαμε όλα τα ασημικά, σας ξεφτιλίσαμε, υπογράψαμε ότι ήθελε ο Αρχιπροδότης Αλέξης γιατι και εμείς τα ίδια ΣΚΑΤΑ είμαστε, υπογράψαμε μνημόνια, περικοπές μισθων συντάξεων αυξησεις ΕΝΦΙΑ κλπ κλπ …. Βαλαμε τους φαντάρους και τις Ενοπλες Δυνάμεις να κανουν τους υπηρέτες των λαθρο κλπ κλπ
    αλλά…
    τωρα που βλέπουμε οτι δεν προκειται να ξαναδούμε βουλευτικό έδρανο ούτε με κυάλι σας λέμε οτι θα κάτσουμε λιγάκι ακόμη να ξεπουλήσουμε οτι ακομη εχει μεινει και να κονομησουμε λίγο ακομη και μετά επειδη ειμαστε καλοί θα φυγουμε…..

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΜΜΕΝΕ
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΚΟΛΟΧΟΝΤΡΕ
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝ(Θ)ΕΛΛΗΝΕΣ

  6. ΑΝΤΕ ΡΕ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕς ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ . ΜΕ ΤΙ ΠΑΘΟΣ ΦΩΝΑΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΛΑΙΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΕΣ.

Comments are closed.