Κόντρα δίχως τέλος μεταξύ Ιβάνοφ και Ζάεφ – Πρόεδρος Σκοπίων: Ο Ζόραν είναι ψεύτης

Την έκρηξη του προέδρου της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ προκάλεσαν τα όσα είπε ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ στη συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ.

Μιλώντας για τις εξελίξεις μετά τη συμφωνία των Πρεσπών και ποιοι θα τη ψηφίσουν, ο Ζάεφ επεσήμανε: ««Με το επιτυχές δημοψήφισμα είμαι πεπεισμένος ότι όλοι στο Κοινοβούλιο θα ακούσουν αυτό που ο λαός θα πει στο δημοψήφισμα και ανάλογα θα ψηφίσουν. Αυτό σήμερα λαμβάνουμε ως μήνυμα, ακόμα και από τον Πρόεδρο της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ, ότι αν το δημοψήφισμα είναι επιτυχές και αυτός θα υποστηρίξει τη συμφωνία με την Ελλάδα και όλα όσα ακολουθούν ως επόμενη φάση».

Αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε την έκρηξη του Ιβάνοφ, ο οποίος μέσω ανακοίνωσης «απάντησε» με σκληρές εκφράσεις και χαρακτήρισε τον Ζάεφ ψεύτη.

«Ο πρωθυπουργός Ζάεφ με αντιφατικές και συγκεχυμένες συμπεριφορές συνεχίζει να ψεύδεται και να χειραγωγεί όχι μόνο το μακεδονικό, αλλά και το ελληνικό και το διεθνές κοινό. Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ δεν δέχεται συμφωνία εις βάρος της εθνικής ταυτότητας της ΠΓΔΜ και εις βάρος των συμφερόντων της Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Η θέση του προέδρου Ιβάνοφ δεν έχει αλλάξει και δεν θα υπονομευθεί από πιέσεις, απειλές ή εκβιασμούς», αναφέρει η ανακοίνωση.

loading...

1 thought on “Κόντρα δίχως τέλος μεταξύ Ιβάνοφ και Ζάεφ – Πρόεδρος Σκοπίων: Ο Ζόραν είναι ψεύτης

  1. ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..!

Comments are closed.