Ζουράρις αντί Καμμένου για την αντιπροεδρία της Βουλής

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Καμμένο στην αντιπροεδρία της Βουλής; Ο ανεξάρτητος (πλέον) βουλευτής αναμένεται να καταθέσει αύριο στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής  την παραίτησή του από την αντιπροεδρία του κοινοβουλίου.

Οι πληροφορίες του Newpost αναφέρουν ότι ο Αλέξης Ταίπρας σε συνεννόηση με τον Πάνο Καμμένο έχουν κάνει… παοκτσίδικη επιλογή για αντικατάσταση του Δ. Καμμένου.

Η επιλογή αυτή δεν είναι άλλη από τον Κώστα Ζουράρι. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εκλέγεται στην Α  Θεσσαλονίκης και, ως γνωστόν, είναι «τρελαμένος» παοκτσής. Μπορεί να βοηθήσει δηλαδή την κυβέρνηση στο πολιτικό μέτωπο όπου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Με τον κ. Ζουράρι θα έχουμε βέβαια πρόβλημα να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς λέει κάθε φορά, αλλά  όλες οι επιλογές στη ζωή έχει τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους….

http://newpost.gr

loading...

7 thoughts on “Ζουράρις αντί Καμμένου για την αντιπροεδρία της Βουλής

  1. Θα γελάσουν με αυτό το ανθρωποειδές, ακόμα
    και τα μέζεα του Ποικιλοχρώμου Εριφίου, στη
    Βουλή των ανοήτων!

  2. Κλασικά θα βρύζει ο άλλος καρεκλοκένταυρος ο Παπαχριστόπουλος όπως έβριζε και τον Δημητρή Καμμένο που δεν το ψήφισε και ήταν στο καφενείο της βουλής και έπινε καφέ. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΤΣΕ ΑΥΤΟ;

  3. ΩΡΑΙΑ ΒΟΥΛΗ……ΕΙΠΑ….ΞΕΙΠΑ……..Ο ΕΝΑΣ……..Ω Χ……ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΡΧΑΙΑ………..ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  4. Μετά την Κωνσταντοπούλου
    η καλύτερη επιλογή.

  5. Τώρα η παιδική χαρά απέκτησε και κλόουν

  6. Η ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ..!

  7. Η Κωνσταντοπούλου είχε το θάρρος να βάλει τάξη στη βουλη, αυτό όμως ενοχλούσε τον mr, Adoni, και επειδή ο Τσίπρας, τον σέβεται, έκανε εκλογές και απάλλαξε το σινάφι από τις κακόβουλες ιδέες που είχε η Κωνσταντοπούλου, και έτσι ζουν αυτοί καλά και μεις χειρότερα,

Comments are closed.