Πριν από επτά χρόνια ήταν το «ομορφότερο κορίτσι του κόσμου» – Δείτε πώς είναι σήμερα! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πριν από επτά χρόνια, όταν ήταν μόλις 10 ετών, η Thylane Blondeau ανακηρύχθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ «το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου».


Αιτία στάθηκε μια φωτογράφησή της στην Vogue, η οποία μάλιστα είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, αφού πολλοί πίστευαν ότι το ενήλικο look που είχε δώσει το περιοδικό στο μικρό κορίτσι ήταν ανάρμοστο και σοκαριστικό για την ηλικία της.

thynale

Επτά χρόνια μετά, το κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ το βιογραφικό της περιλαμβάνει συνεργασίες με κολοσσούς της μόδας, όπως οι Armani, Roberto Cavalli και Fendi.

Διατηρώντας την εντυπωσιακή ομορφιά των παιδικών της χρόνων, η 17χρονη κοπέλα τροφοδοτεί συχνά τον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες, ενώ πλέον προσελκύει και την προσοχή των σκανδαλοθηρικών ΜΜΕ με την προσωπική της ζωή.

Όσο για εκείνους που πιστεύουν ότι έχασε την παιδική της ηλικία με την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ από την τρυφερή ηλικία των 10, η ίδια έχει επανειλημμένα σχολιάσει ότι πολλές συνάδελφοί της έχουν κάνει το ίδιο, και ότι η επιλογή ενός σωστού ατζέντη «προστάτεψε» την αθωότητά της, με αποτέλεσμα να μη στερηθεί ούτε το παιχνίδι ούτε τη μόρφωσή της.

Δείτε παρακάτω σημερινές φωτογραφίες της Thylane

loading...

2 thoughts on “Πριν από επτά χρόνια ήταν το «ομορφότερο κορίτσι του κόσμου» – Δείτε πώς είναι σήμερα! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  1. ΓΚΟΜΕΝΑΡΑΑΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΣ ΔΙΟ ΚΑΙ ΓΡΥΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comments are closed.