Π.Καμμένος στο BBC: «Οι κάτοικοι φταίνε που κάηκαν» (βίντεο)

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει την στιγμή που έχει κηρυχθεί εθνικό πένθος να επιτίθεται στους πυρόπληκτους, λίγα 24ωρα αφού έχασαν συγγενείς, φίλους και περιουσίες και να τους επιρρίπτει τις ευθύνες για την δικιά της αμέλεια και ανυπαρξία τη στιγμή της τραγωδίας.

Στην αυθαίρετη δόμηση που έκλεισε τους δρόμους διαφυγής απέδωσε σε μεγάλο βαθμό την τραγωδία στο Μάτι, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι συνέβαλε σε μία από τις χειρότερες πυρκαγιές

Ο κ. Καμμένος, τόνισε στο BBC ότι «η άναρχη δόμηση αποτελεί έγκλημα από το παρελθόν γιατί στο Μάτι και σε όλη την ακτογραμμή οικοδομήθηκαν οι περισσότερς κατοικίες χωρίς την απαραίτητη άδεια, έχουν κάνει κατάληψη της ακτής χωρίς να εφαρμόζουν τους νόμους. Μετά από μία τέτοια τραγωδία είναι καιρός να καταλάβουν ότι είναι επικίνδυνο για αυτούς και τις οικογένειές τους να μην τηρουν τους νόμους και τους κανόνες»

Ο υπουργός Άμυνας , απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν υπήρχε σχέδιο, υπεραμύνθηκε του ρόλου των ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, τονίζοντας ότι έδρασαν με σχέδιο την κατάλληλη στιγμή.

loading...

8 thoughts on “Π.Καμμένος στο BBC: «Οι κάτοικοι φταίνε που κάηκαν» (βίντεο)

  1. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΗ ΠΡΕΖΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΟΤΑ

  2. Καμμενε για συνελθεις θελεις μια διμηνη θεραπεια στο ΕΑΤ ΕΣΑ απο τον Θεοφιλογιαννακο,τα υπολοιπα που ακους ειναι 5η φαλαγγα

  3. ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΠΑΝΟΥΛΗ;

  4. αρε σκουλικια του κερατα παντα για ολα φτεν οι αλλοι λαμογια μπεκριδες.

  5. ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο….ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ…….ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ……ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ………ΜΕΤΑ…..ΝΟΜΙΜΑ……ΤΟ ΓΙΑΤΙ……..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ………Ο Λ Α ΚΑΛΑ……ΜΕΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ……..πχ……ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ……ΑΠΟΦΑΣΗ……Φ 130092…..ΑΡ..46/13…….ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΙΛΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑ Ι ΚΗ………ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗ Η ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ…..ΔΕΝ ΕΙΔΑ Δ Ε Ν ΞΕΡΩ……….ΠΟΛΥ ΛΑΔΩΜΑ………..ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ.

  6. ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΆ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΑ ΥΠΕΡ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

  7. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ….ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΤΟΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.

  8. το μουνι της μανας σου χοντρε λαμογιο τρακαδορε μπεκροκοκακια

Comments are closed.