Ξυπνήστε ρε πήγε 6

loading...

10 thoughts on “Ξυπνήστε ρε πήγε 6

  1. καλημερα σας ξυπνησατε ζωα μου?
    μην ξυπνατε σας φερνω και αλλους μαυρους μαζι με τον κυριο Γιωργο Σορος να σας κανω αχταρμα σκλαβων φτηνων και αναλωσιμων για να περναει καλα η Ελιτ ενω εσεις θα τρωτε σκυλους και γατες μαζι με τους επενδυτες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Richard Coudenhove Kalergi

  2. Αφου καταφερε και στεριωσε η φατρια του μπατιρογυφτου που ηρθε αο τ εγκατα της Μπουρμα γυφτοι τρωγλοδιτες στις ζουγκλες και ομως κατορθωσαν και με μαγγανειες με γυφτικα κολπα ηλθαν πριν απο γενιες και κατσικωθηκαν εδω στην πανεμορφη χωρα μας και απο τοτε αφου εφαγαν ψωμι και σκατζοχοιρο πολλαπλασιαστηκαν κι απροσκλητοι μουσαφιρηδες συνχιζουν να την απομυζουν μεχρι σημερα. Ενας κοντοσωμοσ μαυριδερος απατεωνας καταφερε και με οπλο την γυφτικια του καταγωγη με αδιστακτη τακτικη χρησης παντος μεσου μονον παρανομου φυσικα διοτι γυφτος και νομιμοτητα ειναι δυο ενοιες που ποτε δεν πηγανε μαζι για αυτη την ρατσα και φτασαμε στο σημεο ''Τ'' μαλιστα φιλε μου. Θα αναρωτυηθειτε τι ειναι τελος παντων το σημειο ''Τ'? χμμ το σημειο Τ ειναι η Τσαπελα!! Ναιι με οπλο την Τσαπελα ενα κατακαθι της κοινωνιας ενας κακοποιος των ηθων και καθε εννοιας του νομου κατεφαγε απο χιλιαδεσ αγραμματους βεβαια Ελληνες που και αυτο μπορει να συζητηθει διοτι καλα αγραμματοι υπαρχουν πολλοι αλλα τοσο μαλακες που να πιστεψουν ενα γυφτο εναν Ροχιγκια που ηλθε πατρανομα στην χωρα μας και να τους κανει σε τετοια κατασταση ωστε να ακουμπανε τα 150αρικα τους κυττωντας μια μαυρη κυλοτα οπου επανω εκει χλαττσ εχωνε τα 150αρια μια καθαριστρια που την εχρισε ο γυφτος δικηγορο και να τους μαζευει τα χρηματα ε οχι αυτος δεν μποτρει να ειναι και Ελληνας ποσο μαλλον και Ελλανιος οπως τουσ αποκαλουσε ποιος? ενας Γυφτος…ΔΟΞΑ ΤΙΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΘΕΟ ΟΜΩΣ που ευρεθη ο εΞαιχων Νομικο Λεπιδας και κατορθωσε να ξετιναξει την εγκληματικη δραση του γνΦτου ενος δισμορφου κακοποιου με τον τριγωνο κωλο τον εκλεισε στην φυλακη και με την βοηθεια του Ενδοξου επιστημονα του διεθνως ανεγνωρισμενου Οικονομολογου του Κου καθηγητου εδωσαν ενα τερμα στην εγκληματικη δραση αυτου του υποκειμενου τον ενεκλεισαν στις φυλακες κορυδαλλου και συντομα θα τον αποιτελειωσουν στην μεγαλη δικη που θα ακολουθησει περι συστασης εγκληματικης συμμοριας Τι εξαπατσεις τι αρπαγη χρηματων με την χρηση τσαπελων βοηθουμενοσ απο τον γνωστο καραφλο πουστογερο πολλα πολλα ειναι τα ραμματα για την γουνα τους και αναμενωμεν να δουμε την εγκληματικη ομαδα στο σκαμνι ολους αυτους που χρονια τωρα εκτοξευουν υβρεις για τους παντες για ολους τουσ Ελληνες για την θρησεια μας και απελιουν να καψουμ τους εδω Ελκηνες Εβραιους ΤΟ Θρησκευμα με βενζινη ποιος? μια ψωλη γυφτικια που και μια σφαιρα στο βρωμερο του κρανιο ειναι ποαρα πολυ γιαυτο επελεξαν να τον κλεισουν στην φυλακη μεχρι να σαπισει και να τον βγαλουν πεθαμενο μεσα σε μια μαξιλαροθηκη…. ( κοντος γαρ)..Γυρισε Κε καθηγητα απο τις διακοπες σου και στα δικαστρια θα βαλεισ την ταφοπετρα για την ολιγομρλη εγκληματικη συμμορια πουστογερου πατερακη ευκλασια ευμαλακια γυφταξια και λοιπων ψωφοειδων πουτανογεννηματων βικη τσιβικη τριδοντη και λοιπους… Ολη η Ελλαδα σε ευχαριστει Κε Καθηγητα σεβαστε επιστημονα διεθνους φημης οικονομολογε….σε ευχαριστουμε μεγαλε Ελληνα…..

  3. Λεπίδας: Ο Σώρρας και η γυναίκα του είναι γονιδιακά απατεώνες
    Ο δικηγόρος που πάντρεψε το ζευγάρι χαρακτηρίζει τη σύζυγο ως «ιθύνοντα νου»

    Ο άνθρωπος που πάντρεψε και κατέθεσε μήνυση κατά του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας μίλησε στο κανάλι «Ε» για την καταδικαστική απόφαση κατά του αρχηγού της Ελλήνων Συνέλευσις και της γυναίκας του αλλά και για τον ρόλο που είχε η δεύτερη στην όλη υπόθεση. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Σώρρας καταδικάστηκε σε 8ετή ποινή φυλάκιση, για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

    Αρχικά ο κ. Λεπίδας ανέφερε πως δεν θέλει να χρησιμοποιείται σαν ιδιότητα του «κουμπάρου», καθώς όπως σημειώνει «εμείς οι δικηγόροι παντρεύουμε και βαφτίζουμε πολύ κόσμο. Είμαι απλά ένας δικηγόρος και τίποτα άλλο».

    Στη συνέχεια ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός αναφερόμενος στη σύζυγο του Αρτέμη Σώρρα. «Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, η οποία καταδικάστηκε και η ίδια, είναι ο ιθύνων νους όλης αυτής της τρομερής αθλιότητας των ανθρώπων που εμφανίζονται ως σωτήρες, ενώ στην πραγματικότητα είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες».

    Και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: «Αυτός ο άνθρωπος είναι γονιδιακά απατεώνας, και η γυναίκα του το ίδιο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έκαναν κάτι άλλο από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, από το να δημιουργούν υποθέσεις απατηλής εκμετάλλευσης ανθρώπων».

    Ενώ συμπλήρωσε πως «όσοι πιστεύουν ακόμα αυτόν τον άνθρωπο ας θεωρήσουν πως είμαι ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας καθώς δεν την άφησα να σωθεί από τον μεγάλο "σωτήρα" Σώρρα».

  4. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ….. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

    ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

    Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

    Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

    Ο ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ, ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΔΩ : http://filoiypervasi-pireas.blogspot.com/2016/10/blog-post_427.html

  5. ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ!! ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 10αρικα !!

  6. ελα παναγία μου υπάρχουν τόσα κορόιδα που έδιναν τα λεφτά τους στο σώρρα ??μιλάμε για βλάκες με περικεφαλαία…Σ.Ι

  7. ελα μου ντε
    μα ποσο ζωο, μα ποσο ηλιθιος, μα ποσο ραδικι, μα ποσο βουρλο, πρεπει να ειναι καποιος για να πληρωνει συνδρομες και πενηνταρικα σ΄εναν αρχαιοκαπηλο και νυν ισοβιτη μπατιρογυφτο για να του πληρωσει τα χρεη και να του δωσει και 20.000 ευρω

  8. μαρη Ευταξω το καροτο αμασητο το καταπιες

    ομιλος καροτοχτυπημενων Η ΕΥΤΑΞΩ

  9. ΕΛΛΑΝΙΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ ΤΙ ΠΟΙΗΣΩ
    ΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ?

    ΚΥΤΤΑΖΕ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗΝ
    ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΗΝ ΚΥΛΟΤΑ

    ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ
    ΤΟ 150αρικο ΚΑΤΑ ΤΑ ''ΕΙΩΘΟΤΑ''

  10. ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΟΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΡΑΒΙΝΟ" 10.25π.μ., 10.44π.μ.,….

    ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑ…"ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ" ΚΑΙ…"ΚΟΠΤΟΡΑΜΜΕΝΑ"…ΣΧΟΛΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΑΠΟ ΚΑΤΩ ?

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΟΣΟ…"ΤΣΙΡΛΙΟΚΟΜΜΕΝΟ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ…"ΜΟΥΝΟΥΧΙ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΕΥΤΑΞΙΑ", ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ?

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ …"ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ" ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ "ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ "ΑΠΟΨΗ", ΠΟΥ ΔΕΝ …ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ…"ΜΑΝΤΡΙ" ΤΟΥΣ?

    ΚΑΠΟΙΟΣ…"ΙΝΔΟΣ" ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ"

    …"ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ…ΝΙΚΑΣ"…

    ΤΟ…"ΚΑΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ…ΠΟΔΑΡΙΑ, ΣΤΟΝ…"Τ Α Φ Ο".

    ΑΣ…"ΠΡΟΣΕΧΑΝ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.