Ξυπνήστε ρε πήγε 6

loading...

12 thoughts on “Ξυπνήστε ρε πήγε 6

  1. Ο Τσαπελοφαγος δεν φανηκε ακομα? Μπα οχι ειναι απο το πρωι εξω απο τον Κορυδαλλο εχει παει κατι πανεσ ακρατειας που γινονται και μαξιλαροθηκη και κατι παλια σωβρακα μαζι με τσαπελες που αφησε ο Σεβαστος Ραββινος yoshef να εχει να φαει και να φορεσει κανενα καθαρο σωβρακο ο υποδικος κακοποιος γυφτος…Καταλαβα παλι ξεσκισμα θα ειχε ολο το βραδυ ε? ..Σιγουρα αστα τι τραβαει με αιμα απο τα περικλανιδια του πληρωνει τα 150αρια που αρπαξε….ναι ναι 150αρικα με περικλανιδιοαιμα πληρωμενα αα χα χαααααα ευθυμησαμεν παλι!!

  2. Ανώνυμος4 Ιουνίου 2018 – 2:22 μ.μ.
    Εγωω? εγωω που ποσα χρνια τωρα 4 – 5 ρωτησα την Αοραη να μου πει τον ανρωπο που εγραψε το ''ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ'' και ακομα καλε, ακομα περιμενω να μου τον πει!!! Ναι αυτη ειναι η ΑΟΡΑΤΗ Η Γνωστη Γερομουνα με τα μικρα μικρα παρδαγκαλα κρεμασμενα στα αιδοιοφυλα της σαν καμπανελια και εκει αυτη η στριγκλα το κραταει Μυστικο…..Κρατατο μωρη στυφνη μωρη ξελογιασμενη να βγαλει βοτριδα το μνι΄ς!!! να για να μαθι'ς

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος4 Ιουνίου 2018 – 4:48 μ.μ.
    Ρωτα τον Ευταξια το ιδιο ειναι μπιιιι μπιιιιι

    http://www.ksipnistere.com/2018/06/6_4.html

  3. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

    ΟΧΙ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ,

    ΜΑΚΡΥΑ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ !!

  4. ΠΙΟ…"ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ" ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ…ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ, ΤΟΥΣ…"ΒΡΙΖΟΥΜΕ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΡΕΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΝΩΧΛΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΕΣΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΥΤΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ…

  6. EΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΛΟΥΤΣΟ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΦΥΛΟ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΦΥΛΟ. Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΣΠΑΣΕ Η ΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΩΝΑΖΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΜ ΠΑΝΑΓΙΑΜ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΛΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΝΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΤΟΣ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΚΟΥΡΑΔΟΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΚΩΛΌΤΡΥΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΥ!!!HAVA NAGILA HAVA ΚΑΙ ΧΟΟΠ ΧΟΟΠ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ….

  7. ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ … ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΤΟ'ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤ@@@Α
    ΝΙΤΣΑ ΕΛΕΝΙΤΣΑ

    ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ Κ ΑΦΓΑΝΩΝ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

    Η ΕΥΤΑΞΟΥΛΑ

  8. Σήμερα είναι η 4η χρονιά που γιορτάζουμε την κοίμηση του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου
    του σύγχρονου αγίου των εθνικών μας θεμάτων. Χρόνια Πολλά!
    Δεν είναι καθόλου τυχαίο που σήμερα στην γιορτή του Αγίου, η Ελληνική Κομμουνιστική Δικτατορία προχωράει ακάθεκτη σε νέες μεγάλες προδοσίες, όπως την συγκατάθεσή της στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, μόνο βάσει ενός προσύμφωνου για την ονοματοδοσία, καθώς και στην υποταγή της στην Επιτροπεία της Ε.Ε. για αλλαγή συνόρων Ελλάδος-Αλβανίας.
    Το άρθρο που θα διαβάσετε γράφτηκε λίγες μέρες μετά τον πρώτο εορτασμό της ημέρας αυτής, το 2015. Και ο τίτλος του είναι παραπλανητικός (« Θαύμα του Οσίου Παϊσίου στην πρώτη του εορτή »), ενώ το άρθρο σχολιάζει την επικαιρότητα και είναι βασικά πολιτικό.
    Παραπλανητικός βέβαια, όχι και τελείως, εφόσον την ημέρα της εορτής του Αγίου, τα δημοσιεύματα περί των σχεδίων των μεγάλων κρατών-αρπακτικών για το Αιγαίο μας είχαν προκαλέσει σχετικό σάλο, δεδομένου ότι είχε προηγηθεί και το "ΟΧΙ" το οποίο ο προδότης το μετέτρεψε σε "ΝΑΙ". Οπότε ο αρθρογράφος εξέλαβε τις εξελίξεις ως θαύμα του Αγίου Παϊσίου, ότι την πρώτη μέρα της εορτής Του, τράβηξε τις μάσκες όλων, για να καταλάβει ο λαός!
    Λόγο στο λόγο… προφητεύει όμως -εντός εισαγωγικών- και το ίδιο το κείμενο, τις ημέρες που επρόκειτο νά 'ρθουν. Ότι μετά την κομμουνιστική κατοχή Τσίπρα θα πάρουν σειρά ψευτοπατριωτικές κυβερνήσεις και ότι θα υπάρξουν και άλλα "ΟΧΙ" από τον ελληνικό λαό. Συγκεκριμένα:
    « Η στρόφιγγα των ΟΧΙ δεν θα μπορέσει να κλείσει εύκολα πια. Έχει ‘‘κλωτσήσει’’. Τα ‘‘ΟΧΙ’’ θα ρέουν, οι στερήσεις θα αυξάνονται, πολύ πιθανόν να έρθουμε εκ νέου αντιμέτωποι και με μία φασιστικού τύπου καταστολή των αντιδράσεων του κόσμου, πολλά θα γίνουν…»

    « Θαύμα του Οσίου Παϊσίου στην πρώτη του εορτή »
    του Κωνσταντίνου Χατζηκώστα

    Το κείμενο που ακολουθεί, δεν είναι αμιγώς θρησκευτικού περιεχομένου. Άπτεται εθνικών θεμάτων και τα πολιτικά με κάποια ιστορικά στοιχεία υπερτερούν. Όμως ποιος θα μπορούσε να αμφισβητήσει ότι όχι μόνο σχετίζεται, αλλά ότι είναι και ο καταλληλότερος και ο πιο σωτήριος και κατευθυντήριος Φάρος για τους Έλληνες, ο ερχομός του Οσίου Παϊσίου στα πράγματα, στο εθνικής φύσεως υπαρξιακό μας αδιέξοδο;

    Ευελπιστεί το κείμενο αυτό να αφυπνίσει και να θέσει, όσο του αναλογεί στις εκατοντάδες παρόμοιες αναρτήσεις επί του θέματος, τον ελληνικό λαό σε επαγρύπνηση για γεγονότα που θα αποτελέσουν σταθμό στην ιστορική του πορεία και θα επαναπροσδιοριστεί η πνευματική του ταυτότητα μέσα από αυτά. Τα θαύματα που επιτρέπει ο Θεός να συμμετέχουν για το σκοπό αυτό, δεν είναι μόνο αυτά που γίνονται αντιληπτά σε υλικό επίπεδο. Τα πιο σημαντικά είναι αυτά που έχουν να κάνουν με τη μεταμόρφωση των κοινωνιών και την αγαθή τους εξέλιξη μέσα από τις Ιστορικές ευκαιρίες που τους προσφέρει ο Θεός, εξουσιοδοτώντας τους αγίους του να συνδράμουν με την αδιόρατη παρουσία τους και τις προφητικές τους ρήσεις σε καίριες στροφές της Ιστορίας, καθώς και με την θεόπνευστή τους σοφία.

    Το ξεσκέπασμα του προσώπου του θηρίου

    Την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015, κάτω από τις χρυσές ηλιαχτίδες του γαλανού ουρανού της Ελλάδας που έλουζαν τους όμορφους Ορθόδοξους Ναούς μας στις πόλεις και τα χωριά, εορτάσαμε την Κοίμηση του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, του νεότερου κατά κατάταξη αγίου της Ορθοδοξίας, του νεότερου Πατέρα του Ελληνισμού και ίσως του ισχυροτέρου.

    Ο Άγιός μας μέσα από αυτήν την εύθραυστή του εικόνα, η οποία όμως με τρόπο μοναδικό δύναται να καταλύει τα σκότη, πρόσφερε στους Έλληνες που τόσο αγάπησε, στην επέτειο αυτή της κοιμήσεώς του, το υπέρτατο δώρο, το υπέρτατο θαύμα. Πρόσφερε διά την όρασίν μας ένα νοητό κάδρο της εποχής μας, συμπληρωμένο, εκ Θείας Χάριτος, με εκτυφλωτική λάμψη αληθείας κι απαλλαγμένο από τις νεφέλες και τα ψεύδη των δαιμόνων του κόσμου.

  9. Στο κάδρο αυτό, φανέρωσε με πρωτοφανή τρόπο μπροστά στα μάτια μας, τα ερπετά της καταδυνάστευσης των λαών, όπως πραγματικά είναι. Κατονόμασε μέσα από τα ίδια τους τα στόματα τους διαχρονικούς εχθρούς του Ελληνισμού. Διαβάζοντας π.χ. τον ημερήσιο και τον διαδικτυακό τύπο (defencenet.gr : ‘‘ΗΠΑ και Γερμανία απεργάζονται μέσα σε πανικό και με διαιτητή την Γαλλία, την αρπαγή, ο ένας από τον άλλον, των πετρελαϊκών κοιτασμάτων του Αιγαίου’’ ), διαπιστώνουμε σαστισμένοι, πλέον όλοι (γιατί οι λίγοι που τα είχαν από δεκαετίες επισημάνει βαφτίζονταν συνωμοσιολόγοι ή κατά το χείριστον φανατικοί εσχατολόγοι χριστιανοί), ότι οι κίνδυνοι της Ελλάδος είναι ‘‘εντός’’ και ετοιμάζονται να φορτώσουν, ωσάν γάιδαροι, τον πλούτο της ελληνικής γης, ο οποίος για λόγους ηθικής καθαρότητας δεν επετράπη ποτέ από τη Θεία Πρόνοια, ούτε και στην ελληνική φυλή να τον πειράξει και να τον αξιοποιήσει προς τρυφηλή της ευημερία. Η τρυφηλότητα δυστυχώς ήρθε και χωρίς να γίνει αυτό. Το ευρώ την μεγάλωσε.

    ‘‘Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα’’ λοιπόν. Και δεν απέχει μακριά η εικόνα αυτή από τις πραγματικές πεποιθήσεις των όφεων αυτών, καθώς έτσι τους κατονόμαζε και ο Ιησούς, γνωρίζοντας ότι το ιερατείο τους, πριν Τον σταυρώσει, είχε στημένο μέσα στον ναό του Σολομώντα για πολλά χρόνια ένα χρυσό άγαλμα γαϊδάρου. Γι αυτό και αφίχθη στην Ιερουσαλήμ καθισμένος πάνω στο ταπεινό και υπομονετικό κατά τα άλλα αυτό ζώο, για να τους δείξει ότι έχουν πλανηθεί κι ότι ο πραγματικός Ένας Θεός είναι ο Πατήρ του.

    Τα όπλα του σατανικού αυτού σχεδίου, της αρπαγής της Ελλάδος διά του χρέους, χρέος το οποίο στο μεγαλύτερό του μέρος είναι πλαστό, ήταν πολλά και αριστοτεχνικότερα από την εκάστοτε προηγούμενή τους χρήση. Δύο ήταν τα κυριότερα τους χαρτιά, δύο μοιραίοι άνθρωποι. Ο πρώτος τους (ΓΑΠ) ήταν καθ’όλη σχεδόν την μικρή διάρκεια της πρωθυπουργικής θητείας του μισητός από τον λαό. Ο επόμενος έπρεπε να είναι πολύ αγαπητός με προδιαγραφές ‘‘εθνάρχη’’, σωτήρα, αρχαίου θεού που θα άρπαζε την Ευρώπη από τα νύχια των αρπακτικών της ηπείρου, Ιάσονας που θα εκστράτευε για να επιστρέψει την χρυσή προβιά στον ελλαδικό χώρο, ακυρωτής των μνημονίων, πολέμιος της εξοντωτικής λιτότητας, ελληνικός Τσε Γκεβάρα. Μιλάμε για αστειότητες, που όμως σοβαρά κι απεγνωσμένα τις ζητούσε ο ελληνικός λαός, ο εξαρτημένος πια από τον καινούριο του θεό, τον Μαμμωνά. Ο Μαμμωνάς με τις ταΐστρες του έξω από τα τραπεζικά καταστήματα να έχει το πάνω χέρι και η ελληνική γη να μένει ανόργωτη, εγκαταλελειμμένη .

    Τι ήθελε ο λαός;… οικονομική συνεργασία με τη Ρωσία; Ρωσική ναυτική βάση στη Σύρο για να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια; Πολεμικές αποζημιώσεις από την, με αιμοσταγές παρελθόν, Γερμανία; Επιτροπή ελέγχου του χρέους, μήπως πραγματικά έγινε προδοτική αλλοίωση του ελλείμματος του 2009 ώστε να εισβάλλει το ΔΝΤ στη χώρα;…

    Σκέφτηκαν: ‘‘Ας προσαρμόσουμε τον νέο θίασο σε αυτά και πολλά άλλα νέα δεδομένα λοιπόν’’, ..με αυξημένες υποκριτικές ικανότητες πατριωτο-αριστερίζουσες, να του αξίζει ‘‘όσκαρ’’, και αντίστοιχα οι επιτιμητές , αντιπολίτευση και ΜΜΕ, να διεκδικούν το ‘‘πούλιτζερ’’ της αντινόησης.
    Η διάνοιά μου, ως γράφων, ήδη μολύνθηκε και μόνον που εισήλθα στην παράθεση μικρού μέρους των στοιχείων αυτών. Το ‘‘εξόχως’’ απογοητευτικό σε όλα αυτά είναι ότι το θηρίο, με την νέα του ‘‘σιωνιστο-ναζιστική’’ κατοχή -γιατί τέτοια είναι, κι ας φαίνεται πως υπάρχει αντίφαση στα δύο συνθετικά του όρου (σοσιαλισμός και εθνικοσοσιαλισμός, τα δύο άρματα της διεθνούς τοκογλυφίας για την άλωση της Ευρώπης)- έσπευσε ραγδαία να βάλει τις ‘‘κόκκινες γραμμές’’ του (sic) στις συγκεκριμένες αυτές απαιτήσεις των Ελλήνων. Ερχόμαστε ενώπιων λοιπόν σήμερα της απαγόρευσης χρηματοδότησής μας από χώρες έξω από το δυτικό μπλογκ, ενώπιον σχεδιασμού Νατοϊκής βάσης στην Κάρπαθο, κατάργησης της επιτροπής για διεκδίκηση πολεμικών αποζημιώσεων, διαφύλαξης της πλήρους νομικής ανεξαρτησίας της ΕΛΣΤΑΤ. ‘‘Αποφασίζομεν και διατάσσομεν’’. Μόνο την Γερμανική σημαία στην Ακρόπολη δεν έχουμε δει ακόμα.

  10. Είχα τονίσει με κεφαλαία γράμματα, πριν από 14 μέρες περίπου, και με σαφή τα δείγματα της παραπλάνησής μου μέχρι την ημερομηνία εκείνη, ώστε να εγκρίνω το κυβερνών σχήμα ( http://akouei.blogspot.gr/2015/06/blog-post_403.html ), ότι:
    "Η Κυβέρνηση αυτή, μετά το δημοψήφισμα, θα φανεί αν κινείται όντως ‘‘ΟΥΚ εκ του πονηρού’’. ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΜΕ ΤΟ ‘‘ΟΧΙ’’ ΜΑΣ ΠΟΥ ‘‘ΖΗΤΑΕΙ’’(;) ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ, ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Ή ΑΘΕΛΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΤΩΝ ‘‘ΟΧΙ’’ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!"

    Η στρόφιγγα αυτή δεν θα μπορέσει να κλείσει εύκολα πια. Έχει ‘‘κλωτσήσει’’. Τα ‘‘ΟΧΙ’’ θα ρέουν, οι στερήσεις θα αυξάνονται, πολύ πιθανόν να έρθουμε εκ νέου αντιμέτωποι και με μία φασιστικού τύπου καταστολή των αντιδράσεων του κόσμου, πολλά θα γίνουν, αλλά πολλοί από εμάς, με παρρησία και παραδοχή των αδυναμιών μας, πρώτα θα αναφωνήσουμε ‘‘επιτέλους κατοχή’’ (όπως είναι και ο τίτλος του καταιγιστικού και εξοργισμένου άρθρου της Κατερίνας Γκαράνη http://www.stontoixo.com/2015/07/blog-post_12.html) και αμέσως μετά θα πιάσουμε τα όπλα στο όνομα του Οδυσσέα Ανδρούτσου, του Κολοκοτρώνη, της Μπουμπουλίνας, του Παπαφλέσσα. Γιατί το ‘‘επιτέλους κατοχή’’ εξ ορισμού δηλώνει πλέον ότι ο εχθρός είναι ορατός. Κι αυτή είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να ξυπνήσει στους Έλληνες το διάσημο ‘‘λεόντειο’’ θάρρος τους. Και το εξ ολοκλήρου σήμερα ξεσκέπασμα του προσώπου του θηρίου το οφείλουμε στο Θεό.

  11. ***************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Comments are closed.