Ξυπνήστε ρε πήγε 6

loading...

12 thoughts on “Ξυπνήστε ρε πήγε 6

  1. Τουρκαλβαναριά οι έξι αλητάμπουρες που οδήγησαν τον 15χρονο Έλληνα από την Αργυρούπολη στην αυτοκτονία; Οι γονείς, ας λάβουν πλέον τα μέτρα τους !!!

    Η ΕΛΑΣ αναζητεί έξι αλλοδαπούς για την αυτοκτονία του 15χρονου στην Αργυρούπολη

    Τις τελευταίες ώρες η ΕΛΑΣ ερευνά κάθε δυνατή πηγή για άντληση πληροφοριών με την προσοχή να στρέφεται στα σημειώματα που άφησε ο 15χρονος αλλά και το προσωπικό του ημερολόγιο και αναζητεί έξι αλλοδαπούς οι οποίοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του που οδήγησε στην αυτοκτονία του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πριν από την αυτοκτονία υπάρχουν αναφορές σε έξι άτομα οι οποίοι είναι αλλοδαποί.

    Πρόκειται για συμμαθητές του που ασκούσαν ψυχολογική και σωματική βία σε άλλα άτομα.

    Σύμφωνα με καταθέσεις συμμαθητών και φίλων του νεαρού, στο σχολείο κάποια άτομα κορόιδευαν τον 15χρονο και τον αποκαλούσαν «φυτό», επειδή ήταν άριστος μαθητής.

    Μάλιστα, ήταν τέτοια η ψυχολογική πίεση που είχε δεχθεί το παιδί ώστε σε μια από τις σελίδες του ημερολογίου εξέφραζε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Εν τω μεταξύ, οι Αρχές αναμένουν και την άρση του απορρήτου, προκειμένου να μάθουν με ποιους είχε συνομιλήσει ο νεαρός πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

    Πάντως, από την ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερη και δύσκολη περίπτωση, αφού οι σκέψεις και οι αναφορές δεν είναι εύκολο να στοιχειοθετήσουν κατηγορία.

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/

  2. Τα αποξηραμένα σύκα (Τσαπελες) είχαν σπουδαία θέση στη διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, καθώς συχνά τα απολάμβαναν ως επιδόρπιο, τα λεγόμενα “τραγήματα” η ψωροκερασματα Μέχρι σήμερα συνεχίζουμε να τα λατρεύουμε, καθώς αποξηραμένα στον ήλιο, γεμισμένα με ξηρούς καρπούς, βρασμένα σε ελαφρύ σιρόπι με μέλι, αλλά και στο φαγητό ή τις σαλάτες, τα ξερά σύκα είναι ένας πραγματικός θησαυρός για την υγεία. Αυτες εξαλλου ηταν και η αιτια ο κινητηριος μοχλος που λενε με την γλυκα τους αλλα και τις επιδεξιες περιφορες του γνωστου πουστογερου Τσαπελοφαγου Πατερακη ο οποιος με την γλυκητατην του ομιλια προσεφερε περιφερομενοσ τσαπελες στους αγτραμματουσς χωρικους παροτρυνωντας τους να καταθεσουν το 150αρι για τα ''χαρτια'' που τους εδινε η παισγνωστη καθαριστρια – δικηγορος με την μαυρη κυλοτα η οποια μολις τα εισεπρατε χλααατς τα κολλουσε κατασαρκα απανω στο μνι'τς ενω ειχε προηγηθει η μεταληψη του θαλασσιου υδατοσ και η εναρξι του πορδοκλανιδιου με την ακατασχετη διαρροια των γεροντων ταλαιπορων οι οποιοι ομως με το που κατεθεταν τα 150αρικα εβλεπαν κατω απο το υπερυψωμενο τραπεζι την μαυρη μ'ναρα της μαυροκυλοτους αναστεναζοντες βαθεια!! Να μεχρι τι μπορουν να κανουν οι τσαπελες!!

  3. Μὴ πεποίθατε ἐπ' ἄρχοντας,
    (…πολιτικοὺς τε καὶ θρησκευτικοὺς…)
    ἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων,
    οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία.

    Μόνον ἂν βαδίσουμε τὸν δρόμο τοῦ Θεοῦ,
    θὰ ἀναστηθοῦμε ὡς λαός…

    Στὸν ἀγῶνα,
    σύμμαχός μας Kραταιὸς ἔστω ὁ Θεός.

    Καλὴ Ἀνάσταση.
    Στὴν Πατρίδα τῶν ΟΝΕΙΡΩΝ μας…

  4. ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ! «ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!» ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΡΩΣΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ- ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

    – Σκληρή απάντηση από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών στην απόφαση της Αθήνας να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες
    – Η Αθήνα κατηγορεί τη Μόσχα για προσπάθεια εμπλοκής σε εθνικά θέματα
    – Οι περίεργες κινήσεις στο Άγιο Όρος και τα πρακτοριλίκια

    Πολύ επικίνδυνη τροπή παίρνουν οι εξελίξεις με τις σχέσεις Αθήνας και Μόσχας να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο μετά την απόφαση της Ελλάδας να απελάσει δυο Ρώσους διπλωμάτες.

    Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο στην Ελλάδα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Interfax.

    Σύμφωνα με την Καθημερινή, η Αθήνα έχει δρομολογήσει ήδη την απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα, αλλά και την απαγόρευση εισόδου στη χώρα άλλων δύο. Ουσιαστικά η υπηρεσίες της χώρας μας καταγγέλλουν τη Μόσχα για προσπάθεια παρέμβασης σε εθνικά θέματα και αφήνουν να εννοηθεί ότι μόνο για διπλωματική συμπεριφορά δεν πρόκειται αλλά για δράση πρακτόρων.

    Με τη φράση προσπάθεια αλίευσης και διακίνησης πληροφοριών, αλλά και τον χρηματισμό κρατικών λειτουργών ουσιαστικά γίνεται λόγος για επιχείρηση πρακτόρων η οποία μάλιστα φαίνεται να αποσκοπεί στην παρεμπόδιση κινήσεων ή διαμόρφωση κλίματος σε συγκεκριμένα θέματα τα οποία χαρακτηρίζονται εθνικά. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” γίνεται λόγος για προσπάθεια απόκτησης επιρροής σε δήμους, μητροπόλεις αλλά και στο Άγιο Όρος. Στόχος ευαίσθητα εθνικά θέματα που αφορούν στην επιρροή της Ελλάδας στον χώρο της Βαλκανικής και ειδικότερα ίσως στο θέμα των Σκοπίων.

    Η Αθήνα διαμηνύει ότι η καλή διάθεση για τις σχέσεις της με τη Ρωσία παραμένει, επισημαίνει ωστόσο ότι η κίνησή της να απελάσει Ρώσους “διπλωμάτες” δεν θα πρέπει να έχει ανάλογη απάντηση. Δεν θα πρέπει δηλαδή η Μόσχα να προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση-απάντηση, καθώς αυτό θα βλάψει τις σχέσεις των δύο χωρών. Η Αθήνα μάλιστα επισημαίνει ότι η εν λόγω κίνηση αφορά στα τέσσερα πρόσωπα που μπαίνουν στο στόχαστρο και όχι στη γενικότερη στάση της έναντι της Ρωσίας.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αθήνα έχει αποφασίσει να απελάσει δύο άτομα εκ των οποίων ο ένας είναι το υψηλόβαθμο στέλεχος της ρωσικής πρεσβείας Βίκτορ Γιάκοβλεφ, ενώ παράλληλα δεν θα επιτραπεί στο μέλλον η είσοδος στη χώρα σε ακόμη δύο άτομα.

    Ουσιαστικά τα άτομα αυτά κατηγορούνται για αλίευση πληροφοριών και μια σειρά από πράξεις οι οποίες στρέφονται σε βάρος της Ελλάδας.

    Η Αθήνα ουσιαστικά μιλά με διπλωματικούς όρους για πράκτορες, κατονομάζοντας και οργανώσεις όπως η Αυτοκρατορική Ορθόδοξη Παλαιστινιακή Ένωση.

    Η ελληνική πλευρά λέει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα διάφοροι μηχανισμοί που συνδέονται με τα ρωσικά συμφέροντα μέσω υλικών και χρηματικών κινήτρων προσπαθούν να επηρεάσουν δήμους και μητροπολίτες και να αποκτήσουν επιρροή στο Άγιο Όρος με τρόπο που επί της ουσίας απειλεί την απρόσκοπτη άσκηση κυριαρχίας της Ελλάδας εντός της επικράτειάς της.

    Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα από την ελληνική πλευρά λέγεται ότι έγινε προσπάθεια να εξαγοραστούν ακόμη και κρατικοί λειτουργοί, αλλά αυτή η προσπάθεια έπεσε στο κενό.

    http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%98%CE%91-%CE%9C%CE%91%CE%A3-%CE%9B%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%99-%CE%9F-%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9D-%CE%98%CE%91-%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%95/

  5. Επίθεση Μελανσόν σε Τσίπρα: Είναι από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής

    Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Γαλλικής Αριστεράς, Ζαν Λυκ Μελανσόν κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον ως μία «από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής».
    Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης ο Μελανσόν ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «πρόδωσε τον λόγο» του λαού, «ξεπουλά την δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του».
    Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του γαλλικού δικτύου BFMTV ρώτησε τον Μελανσόν για μία παλαιότερη δήλωση του Ελληνα πρωθυπουργού, στην οποία είχε τονίσει μεταξύ άλλων: «Εχω την αίσθηση ότι ο Μελανσόν δεν θέλει να κυβερνήσει. Είμαι πλέον βέβαιος ότι σε περίπτωση νίκης, δεν θα ξέρει τι να κάνει. Αυτό δεν αποτελεί αριστερή θέση».
    Ο επικεφαλής της Γαλλικής Αριστεράς απάντησε σε υψηλούς τόνους στον Πρωθυπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

    «Ο Τσίπρας εξελέγη, υποσχόμενος ένα αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα και όταν του παρουσίασαν ένα απαράδεκτο μνημόνιο το έθεσε σε δημοψήφισμα, χωρίς να αποδεχθεί τελικά τη βούληση του λαού του. Πρόδωσε το λόγο του. Γιατί ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του; Δεν θέλω να υπάρχει ούτε ένας Γάλλος πολίτης που να πιστεύει πως αν εγώ αναλάβω την εξουσία θα γίνω ένας ακόμη… Τσίπρας».

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2018/07/blog-post_416.html#more

  6. ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΑΝΕ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
    Συντονιστής: Νίνα Γκατζούλης
    [email protected]
    Τηλ: 001-603-742-0466
    7 Ιουλίου 2018
    Προς: Ο Donald J. Trump, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής,
    Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

    Με την επιστολή αυτή θέλουμε να καταστήσουμε σαφείς τους λόγους που οι Έλληνες δεν μπορούν να δεχτούν τη λέξη «Μακεδονία» (ή οποιοδήποτε όνομα περιλαμβάνει τη «Μακεδονία») ως το μόνιμο όνομα του βόρειου γείτονα, της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) . Το όνομα αυτό (ΠΓΔΜ) συμφωνήθηκε να χρησιμοποιηθεί μόνο προσωρινά. Ο όρος "Μακεδονία" πρέπει να καταργηθεί πριν από την είσοδο της χώρας σε οποιονδήποτε διεθνή οργανισμό.
    Όπως κάθε άλλο έθνος, οι Έλληνες αισθάνονται μόνο μια αίσθηση υπερηφάνειας όταν άλλες χώρες χρησιμοποιούν ιστορικά ή άλλα ελληνικά ονόματα και λέξεις, καθώς εισάγουν νέους επιστημονικούς όρους ή ονομάζουν εταιρείες, τόπους ή πόλεις. Ωστόσο, η ΠΓΔΜ ζητά να δοθεί το ίδιο όνομα με τη γειτονική της περιοχή που ανήκει στην Ελλάδα. Οι βασικοί λόγοι για αυτό το αίτημα, και γιατί οι Έλληνες είναι έντονα αντίθετοι σε αυτό εξηγούνται παρακάτω.
    Στις 11 Ιανουαρίου 1934, η Κομιντέρν (Κομμουνιστική Διεθνοποίηση) αναγνώρισε την ύπαρξη ενός μη υπάρχοντος "μακεδονικού έθνους", το οποίο περιλάμβανε όλους τους πολυεθνικούς κατοίκους της περιοχής που ήταν κάποτε αρχαία Μακεδονία, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας ήταν στην Ελλάδα και μικρότερα τμήματα στη Βουλγαρία και στη νότια Γιουγκοσλαβία. Σκοπός ήταν να φέρει στο νεοϊδρυθέν «μακεδονικό έθνος» μια αίσθηση ομοιογένειας και υπερηφάνειας και να ενώσει τους κατοίκους του σε μια σύγκρουση για «ανάκτηση» της βόρειας διοικητικής περιοχής της Ελλάδας που ονομάζεται Μακεδονία και έτσι έχει πρόσβαση στη θάλασσα. Στη συνέχεια (το 1944) ο Josip Broz (κοινώς γνωστός ως Τίτο), ο ηγέτης και αργότερα πρόεδρος της Κομμουνιστικής Γιουγκοσλαβίας, μετονομάστηκε σε «Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας» της Βαρδαρσκά Μπάνοβινα (περιοχή του νοτίου Γιουγκοσλαβίας). Επιπλέον, κωδικοποίησε τη γλώσσα που μιλούσε σε μέρη της νότιας Γιουγκοσλαβίας, μια σλαβική διάλεκτο παρόμοια με τις βουλγαρικές διαλέκτους και την αποκαλούσε «μακεδονική γλώσσα». Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αμερικανική κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα εκείνη την εποχή, με τον υπουργό Εξωτερικών Edward Stettinius να δηλώνει ότι οποιαδήποτε ομιλία σχετικά με το «μακεδονικό έθνος», την «πατρίδα της Μακεδονίας» ή την «εθνική συνείδηση ​​της Μακεδονίας» είναι μια «αδικαιολόγητη δημαγωγία που δεν ή πολιτική πραγματικότητα "και μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως" πιθανός μανδύας για επιθετικές προθέσεις εναντίον της Ελλάδας "(http://www.mfa.gr/images/docs/fyrom/dilosi_stettinius_dec_1944.pdf). Πράγματι, την εποχή εκείνη άρχισε να αναπτύσσεται μια αφήγηση, σύμφωνα με την οποία οι Σλάβοι «Μακεδόνες» είναι άμεσοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των Αρχαίων Μακεδόνων και ότι οι Έλληνες καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος της γης τους (το μεγάλο μέρος της Βόρειας Ελλάδας που ήταν η Μακεδονία από την αρχαιότητα και σήμερα αποκαλείται Μακεδονία σήμερα). Αυτή η ιδεολογία έχει αποκτήσει έντονη δυναμική από το 1991 (όταν η περιοχή της Νότιας Γιουγκοσλαβίας που σήμερα είναι γνωστή ως ΠΓΔΜ έσπασε από τη Γιουγκοσλαβία).

  7. Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης υπό την αιγίδα του ΟΗΕ κατά τη διάρκεια των ετών. Οι Έλληνες σε όλο τον κόσμο δεν φιλοξενούν καμία εχθρότητα ή εχθρότητα προς τους πολίτες της ΠΓΔΜ και επιθυμούν μια ειρηνική και παραγωγική συνύπαρξη μεταξύ των δύο λαών. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Ελλάδα συνέβαλε αποφασιστικά στην οικοδόμηση της οικονομίας και της υποδομής της ΠΓΔΜ. Η Ελλάδα έχει μια σθεναρή επιθυμία για αμοιβαίο σεβασμό και για την υλοποίηση μιας βιώσιμης πολιτικής λύσης με τον βόρειο γείτονά της.

    Αυτή τη στιγμή, όμως, συμβαίνει μια τραγωδία στην Ελλάδα και ένα αβέβαιο μέλλον αναδύεται όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων. Οι κυβερνήσεις πολλών ευρωπαϊκών κρατών, ιδιαίτερα της Γερμανίας, έχουν πείσει την σημερινή αδύναμη ελληνική κυβέρνηση ότι η συμφωνία "Πρεσπών" (που υπογράφτηκε από την Αθήνα και τα Σκόπια στις 17 Ιουνίου 2018 στους Ψαράδες στη λίμνη Πρέσπες της βόρειας επαρχίας της Μακεδονίας) για την Ελλάδα. Εκτός από το όνομα της χώρας «Βόρεια Μακεδονία», η συμφωνία αναγνωρίζει – ή μάλλον δώρα – τον πολυεθνικό πληθυσμό της ΠΓΔΜ με «μακεδονική υπηκοότητα» και «μακεδονική γλώσσα», αν και με έναν περιγραφικό παραπομπή που υποτίθεται ότι θα διευκρινίσει ότι η ΠΓΔΜ οι πολίτες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες και η μακεδονική γλώσσα ανήκει στις σλαβικές οικογένειες. Αυτά είναι απλά παράλογες, σαν όταν ένας κάτοικος των Σκοπίων απαντά σε έναν Ισπανό, για παράδειγμα, ότι η γλώσσα που μιλά είναι «μακεδονική» θα προσθέσει: «αλλά ανήκει στη σλαβική οικογένεια γλωσσών».

    Κατά την υπογραφή αυτού του συμφώνου -που, σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμία εντολή από τον ελληνικό λαό να υπογράψει-, δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες στο κοντινό χωριό Πισοδέρι συσπειρώθηκαν εναντίον του. Η Ελληνική Αστυνομία, προφανώς ακολουθώντας εντολές της κυβέρνησης, έσφαξε τους ειρηνικούς διαδηλωτές χρησιμοποιώντας δακρυγόνα και αναισθητοποίησε τις χειροβομβίδες και μάλιστα χτύπησε και ρίχνοντας τα άτομα κάτω από μια απότομη χαράδρα (πολλοί από αυτούς τους διαδηλωτές έπρεπε να νοσηλευτούν).

    Η συμφωνία αυτή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, διότι πρέπει να διέλθει μέσω δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ καθώς και μέσω των κοινοβουλίων της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ. Ενώ η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να διαπράξει αυτή την πράξη, ο ελληνικός λαός αντιτίθεται σθεναρά και κατηγορηματικά. Συνεπώς, ο ελληνικός λαός ασκεί το δικαίωμά του να υπερασπίζεται το σύνταγμά του και συσπειρώνεται δυνατά, αλλά ειρηνικά μέχρι τώρα, διαμαρτυρόμενος στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, απαιτώντας και δημοψήφισμα.

    Οι ομάδες SWAT που αναπτύσσονται από την κυβέρνηση, δακρυγόνα και επιτίθενται σε καθημερινή βάση όλοι οι διαδηλωτές (συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων, των γυναικών και των παιδιών). Ωστόσο, και για την απογοήτευση της κυβέρνησης, αυτές οι συγκεντρώσεις πολλαπλασιάζονται την ημέρα, αλλά δυστυχώς όλα τα μεγάλα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του κρατικού καναλιού ERT, δεν τα καλύπτουν. Επιπλέον, όταν γίνεται αναφορά σε ένα είδωλο, οι διαδηλωτές παρουσιάζονται ως "άκρατες εθνικιστές και εξτρεμιστές" και "νεοναζί" – περιγραφές που δεν θα μπορούσαν να απέχουν περισσότερο από την αλήθεια. Ως εκ τούτου, η διεθνής κοινότητα δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι της δυσαρέσκειας.

  8. Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες έχουν περάσει από μια οικονομική κρίση που συνεχίζει τις συνέπειές της στο στατικό επίπεδο, αλλά θα υπερασπίσουν μέχρι το τέλος το όνομα της Μακεδονίας, το οποίο υποθηκεύεται από ένα μη ελληνικό κράτος. Δεν είναι ο σκοπός αυτής της επιστολής να εξηγήσει ότι η ιστορία της Αρχαίας Μακεδονίας είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ελληνικής ιστορίας. το έχουμε κάνει προηγουμένως (ανατρέξτε στη διεύθυνση http://macedonia-evidence.org/). Φοβόμαστε ότι λόγω του τρόπου με τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση απαντά, οι ειρηνικές διαδηλώσεις θα γίνουν βίαιες, φέρνοντας αστάθεια στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την περιοχή.

    Είναι δύσκολο να μην παρατηρήσουμε τους στενότερους δεσμούς που αναπτύσσει η ΠΓΔΜ με την Τουρκία, που καθημερινά προκαλεί την Ελλάδα εισβάλλοντας τα ελληνικά ύδατα και τον εναέριο χώρο και αμφισβητεί τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας. προφανώς, το παλιό ρητό "ο εχθρός του εχθρού μου είναι ο φίλος μου" έχει εφαρμοστεί στην περίπτωση αυτή, αλλά αυτές οι εξελίξεις δεν μπορούν να συμβάλλουν στην προσφορά της Ελλάδας "ειρήνης του νου". Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το Ίδρυμα Ανοικτών Εταιρειών του Soros https://www.opensocietyfoundations.org/ υποστηρίζει σθεναρά τη συμφωνία των Πρεσπών.

    Ο Δρ Frank L. Holt, Επίκουρος Καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Χιούστον, καταλήγει στο πρόλογό του για το βιβλίο "Μακεδονικές αποδείξεις":

    Το μέλλον σίγουρα μας γοητεύει, αλλά δεν έχει καμία δύναμη. Απλώς περιμένει ενώ το παρελθόν οδηγεί το παρόν. Στις αμαξοστοιχίες του χρόνου, ο κινητήρας ήταν πάντα στην πλάτη, πιέζοντας παρά τράβηγμα. Έτσι, το παρελθόν δεν μπορεί να ξεδιπλωθεί και να αχρηστευθεί ως τόσα πολλά νεκρά βάρη. Ούτε μπορεί να μείνει στα χέρια των λανθασμένων μηχανικών: Όποιος ελέγχει το παρελθόν καθορίζει το μέλλον και αυτό τελικά εξαρτάται από το ποιος στο παρόν διαμορφώνει το παρελθόν. Κοινοβούλια; Μέσα; Ιερείς; Ποιητές; Πρόεδροι; Ποιος ελέγχει το παρόν πρέπει να επιλέξει με προσοχή σε ποιον να εμπιστευτεί με το παρελθόν μας, αλλιώς μπορεί να προκύψει ένα ψεύτικο και τερατώδες μέλλον.

    Κύριε Πρόεδρε, λάβετε υπόψη σας αυτές τις γραμμές και κάνετε κάτι για να σταματήσετε την αναταραχή που σίγουρα έρχεται στην περιοχή. Αφήστε την αλήθεια να κυριαρχεί, παράλληλα με τον ελληνικό λαό.

    Επιστολή των Παμμακεδονικών Ενώσεων στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τραμπ για το Σκοπιανό

    Letter to president of USA – Donald J. Trump

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/

  9. ΤΟΝ 17o ΑΙΩΝΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΑΦΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΔΟΛΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟ 2018 ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΙ’ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ…

    Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…!!!

    «ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ» ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ,ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΘΥΜΕΡΟΝ ΑΚΟΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.

    Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ,ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΥΛΛΑΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΑ…!!!

  10. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?..ΝΑΙ ΕΛΑ ….ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ….ΔΗΛΑΔΗ? ΠΑΛΙ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ?….ΝΑΙΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΝΠΟΥΚΑ Ε ΤΟΝ ΣΠΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΥΣΜΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ!!…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΈΙΑ? ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΛΛΙΟΥ ΤΟΥ?….ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ 3 ΤΣΑΠΕΛΩΝ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΠΙΟ ΛΑΣΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΝΑ ΧΡΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΒΑΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ε?….ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΝΟΜΙΣΕΣ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΜΕ ΠΙΕΣΗ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΠΑΛΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΣΑΝ ΜΠΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΛΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΑΑΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ!! Ε ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΛΥΤΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ 150αρικα….ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΙ'ΈΣΥ ΒΑΛΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΠΕΦΤΕΙ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ. ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΕΤΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΖΕΤΑΟΙ ΣΤΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΓΩΚΟΚΩΛΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ…ΑΝΤΕ salom….salom..

  11. ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ» ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ,ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΘΥΜΕΡΟΝ ΑΚΟΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ….

    ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ…ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΥΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΟΤΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΔΟΥ ΤΑ ''ΕΞΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ''….ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

  12. Τίποτε άλλο από πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων… Ο στόχος τους είναι ο εμφύλιος σπαραγμός και η καταστροφή της ΕλληνΟρθοδοξίας, ώστε η παγκοσμιοποίηση να βρει πρόσφορο έδαφος…

    Όσοι Έλληνες πιστεύουν σε καταστροφές βιβλιοθηκών , ναών και μνημείων και σφαγές από τους Χριστιανούς έχουν πέσει θύματα παραπλάνησης από τους μασόνους πρακτορίσκους.
    Εμείς δεν τα βάζουμε με τους πεπλανημένους Έλληνες αλλά με τα καθίκια που τους έκαναν πλύση εγκεφάλου τόσα χρόνια μέσω περιοδικών (όπως το Ιχώρ , Δαυλός κτλ) και ιστοσελίδες (όπως το Απολλώνιο Φως ).
    Στους πεπλανημένους δείχνουμε την αλήθεια , δεν διχάζουμε. Οι πρακτορίσκοι που σιτίζονται από αυτές τις δράσεις διχάζουν και έχουν έννομο συμφέρον να το πράξουν. Βασισμένοι στην ημιμάθεια τους και στην ανάγκη επιβίωσης κάνουν όλες αυτές τις δράσεις και νομίζουν ότι τελούν και πατριωτικό χρέος.
    Στην ουσία εξυπηρετούν τα συμφέροντα των χορηγών τους, της γνωστής «περιούσιας φάρας»..
    Οι ιδιοκτήτες των παραπάνω μέσων εξαπάτησης και προπαγάνδας είναι Ελευθεροτέκτονες μηδενός εξαιρουμένου.
    Αυτοί διχάζουν το λαό και επενδύουν στο γνωστό «Διάιρει και βασίλευε».
    Είναι πάγια στρατηγική των Εβραίων για να διαλύσουν έναν λαό εκ των έσω στρέφοντας τον έναν εναντίον του άλλου .Σε εμάς στρέφουν τους Νεοπαγανιστές εναντίον των Ορθοδόξων Χριστιανών.
    Με πρόσχημα την αγάπη του κόσμου για την αρχαία Ελλάδα βάλλουν κατά της Ελληνορθοδοξίας και αυτός ήταν ο σκοπός τους εξαρχής.
    Ποτέ δεν χτυπάς κάτι απευθείας αλλά πας πάντα δια της πλαγίας οδού, με πολυετή προπαγάνδα , υπονόμευση και προσηλυτισμό.
    Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 90 με τον Τσαγκρινό, την Μαρία Τζάνη, τον Αναστασάκη, τον Φουράκη ,τον Καλογερόπουλο , τον Καλόπουλο και άλλους γνωστούς Ελευθεροτέκτονες.
    Για να υπονομεύσεις έναν λαό και να τον εκφυλίσεις αρκεί να χτυπήσεις τη θρησκεία του .Αυτοί είναι οι ύποπτοι και όχι εμείς.
    Η προπαγάνδα των Ελευθεροτεκτόνων Νεοπαγανιστών της δεκαετίας του 90 επέφερε καρπούς τη δεκαετία του 2000. Πλέον σιγά σιγά ξεφτίζει και ο κόσμος αντιλαμβάνεται την αλήθεια .

    Δείτε εδώ ξεβράκωμα …. https://www.youtube.com/watch?v=uaX74b73Wwc

Comments are closed.