Η ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 666


ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


ΒΙΝΤΕΟ
Ο Άγιος Πορφύριος με τον Άγιο Παΐσιο είχαν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλο. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε ο π.Ακάκιος διηγείται..
μια φαινομενική διαφωνία των δύο Αγίων σχετικά με την επιστολή του Αγ. Παϊσίου για το χάραγμα του αντιχρίστου.


Από την διήγηση όμως προκύπτει ότι και οι δύο Άγιοι ήταν πολύ ταπεινοί και πολύ χαρισματικοί. Διότι ο μεν Άγιος Παΐσιος προεγνώρισε την στάση του (λαϊκού τότε) π. Ακακίου και τον ευχαρίστησε ταπεινά τρις (μία γιατί επέστρεψε να πάρει το φυλλάδιο, μία γιατί δάνεισε την φωνή του στον Άγιο για να ακουστούν τα επιχειρήματά του και μία για την παρέμβασή του στον Άγιο Πορφύριο που προκάλεσε και την τελική ρήση του Αγίου Πορφυρίου) 
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. Ιεζ. 11,4 Δια τούτο συ προφήτευσε εναντίον των. Προφήτευσε, υιέ ανθρώπου”.

  Ιεζ. 11,8 Φοβείσθε σεις και τρέμετε την εχθρικήν ρομφαίαν. Ιδού όμως ότι εγώ θα επιφέρω αυτήν εναντίον σας, λέγει ο Κυριος.

  Ιεζ. 11,9 Θα σας βγάλω μέσα από την πόλιν και θα σας παραδώσω εις ξένας έχθρικας χείρας. Θα σας δικάσω και θα σας καταδικάσω εν τη δικαιοσύνη μου.

  Ιεζ. 11,10 Θα πέσετε κάτω από την εχθρικήν ρομφαίαν. Εάν δε και μερικοί από σας καταφύγουν εις τα όρη, δια να σωθούν, εγώ και εκεί θα σας κρίνω και θα σας καταδικάσω.
  Και θα μάθετε πολύ καλά, ότι εγώ είμαι ο Κυριος του παντός
  Τα έθνη θα τιμήσουν τον Κύριο

  Ησ. 66,19 Θα κάμω και θα δώσω εις αυτούς θαυμαστά γεγονότα, θα αποστείλω από αυτούς σεσωσμένους εις τα έθνη, εις Θαρσίς και Φουδ και Λουδ και Μοσόχ, εις Θοβέλ και εις την Ελλάδα και εις τας μακρυνάς νήσους της Μεσογείου και τα παράλια, προς ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν μέχρι σήμερον ακούσει το Οναμά μου ούτε και έχουν ίδει την δόξαν μου. Οι απόστολοί μου αυτοί θα κηρύξουν την δόξαν μου εις αυτά τα έθνη.

  Ησ. 66,22 Οπως δε ο νέος ουρανός και η νέα γη, τους οποίους θα δημιουργήσω, θα παραμείνουν ενώπιόν μου αιώνια, έτσι και οι απόγονοί σας θα μείνουν αιώνιοι ενώπιόν μου και το όνομά σας αιώνιον, είπεν ο Κυριος.

  Ησ. 66,23 Καθε δε πρώτην του μηνός και κάθε Σαββατον θα έρχωνται οι άνθρωποι εις την νέαν Ιερουσαλήμ, να με προσκυνήσουν, είπεν ο Κυριος.

  Ησ. 66,24 Θα εξέρχωνται δε και θα βλέπουν τα πτώματα και οστά των ανθρώπων εκείνων, που παρέβησαν τον Νομον μου. Ο σκώληξ που θα κατατρώγη αυτούς, δεν θα ψοφήση και η φωτιά, που θα τους ικατακαίη, δεν θα σβήση. Θα είναι θέαμα φοβερόν δι' όλους τους ανθρώπους.
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4- Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

  Μαλ. 4,1 Διότι ιδού, η τρομερά ημέρα του Κυρίου έρχεται ωσάν καιόμενος κλίβανος και θα τους κατακαύση. Ολοι οι αλλοεθνείς και όλοι όσοι εργάζονται την ανομίαν θα είναι ωσάν την καλαμιά, και η ημέρα του Κυρίου η τρομερά, που έρχεται, θα κατακαύση αυτούς, λέγει ο Κυριος ο Παντοκράτωρ. Τιποτε δεν θα απομείνη από αυτούς, ούτε ρίζα ούτε κλάδος.

  Μαλ. 4,4 Ιδού, εγώ θα στείλω προς σας 'Ηλιαν τον Θεσβίτην, πριν έλθη η ημέρα εκείνη του Κυρίου, η μεγάλη και επιφανής.

  Μαλ. 4,5 Αυτός θα αποκαταστήση δεσμούς αγάπης, την καρδίαν του πατρός προς τον υιόν και την καρδίαν του ανθρώπου προς τον πλησίον αυτού, ίνα μη έλθω εγώ και κτυπήσω εκ θεμελίων την γην.
  http://users.sch.gr/aiasgr/...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
  ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΙΕΖΕΚΙΗΛ, ΗΣΑΪΑ
  ΚΑΙ.....ΜΑΛΑΧΙΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ;ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΜΑΣΤΙΓΙΑ.

   Διαγραφή
  2. 12 . 35 εδω υπαρχει ο "ευταξιας" που πιστευει ακομα και σημερα στα ΠΕΤΣΙΝΑ 600 δις στο υπεροπλο το διαστημοπλοιο και στο θαλασσινο νερο που θεραπευει το καρκινο
   και οι χριστιανοι σε πειραξαν που πιστευουν στην αληθινη θεοτητα του ΧΡΙΣΤΟΥ;

   Διαγραφή
  3. ΣΤΑΓΑΚΗΣ = ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ 1
   ΕΥΤΑΞΙΑΣ = ΑΓΓΕΛΙΚΗ = ΑΡΗΣ
   ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ = ΜΑΝΕΣΗ ΕΛΕΝ = ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ 2
   ΜΟΡΦΕΑΣ = ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ 3

   Διαγραφή
 3. Πόσες άλλες ηλιθιότητες θα διαβάσουμε ακόμα με τους θρησκόληπτους.
  Μια σοφή παροιμία λέει:"Εδώ η χώρα καίγεται και το μ@υνί χτενίζεται"..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το μ@υνί που χτενίζεται"..!Είναι το δικό σου τσούπρα'μ που καίγεται σε όλη τη χώρα..!αχχχ..!! μαναρα'μ αχχχ..!!κα@λες πουτσεχεις!! ουφφφφφ!...!!

   Διαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]