Βρετανία: Το 50% θέλει δημοψήφισμα για την τελική συμφωνία του Brexit

Το 50% των Βρετανών τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου οι πολίτες να επιλέξουν αν θέλουν η χώρα να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση με βάση το
σχέδιο που προτείνει η κυβέρνηση, να εγκαταλείψει την ΕΕ χωρίς να κλείσει καμιά συμφωνία, ή να μην αποχωρήσει από την ΕΕ.

Αυτό κατέδειξε δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου Sky News. Το 40% δηλώνει κατά της προοπτικής δημοψηφίσματος, ενώ το 10% του δείγματος απάντησε ότι είναι αναποφάσιστο.

Πηγή: Reuters

loading...

3 thoughts on “Βρετανία: Το 50% θέλει δημοψήφισμα για την τελική συμφωνία του Brexit

  1. Γιατί δεν βάλανε 52% θα ήταν ποιο πιασάρικη.
    Είναι σαν το 22% του ΣΥΡΙΖΑ, όνειρα θερινής νυκτός….

  2. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟ 35 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΝΔ,13 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ.ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ….

  3. Κόψτε της βλακείες, γιατί να κάνουν δημοψήφισμα ξανά για το ίδιο θέμα. Αυτός είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των Ευρωπαίων, να κάνουν δημοψηφίσματα μέχρι να βγει αυτό που θέλουν οι Ευρωπαίοι, όχι αυτό που θέλουν οι ΒΡΕΤΑΝΟΊ. ΝΤΡΟΠΗ! Αν δεν μπορεί να βγει το Ηνωμένο Βασίλειο από την Ευρωπαϊκή ένωση, δεν μπορεί κανείς. Ακόμα και το κράτος της Γερμανίας είναι εταιρεία και ε΄χει μνημόνιο με της ΗΠΑ. Η ΓΑΛΛΙΑ έχει χρέος, μην μιλήσουμε για τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι από τις ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη.

Comments are closed.