ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΚΟΥΣΤΕ! Το ράδιο σκόπια εκπέμπει επισήμως μέσω των βραχέων εδώ και 3 μερες ως ράδιο Μακεδονία …

ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ !
Tο ηχητικό ντοκουμέντο της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Το ράδιο σκοπιά εκπέμπει επισήμως μέσω των βραχέων εδώ και 3 μερες ως ράδιο Μακεδονία μιλανε για μακεδονική Μουσική και έχουν προγραμμα ελληνικο για τους Μακεδόνες της Ελλαδος
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο! Ο Αλέξης χωρις ΤΣΙΠΑ ο ΚΟΤΖΙΑΣ ο μπούλης καμμενος είναι συνένοχοι στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ και τα τετελεσμένα αφού ο Ζαεφ μιλάει και για μακεδονικό στρατό

Ο διαστημικός Ν Πάπας
που έχει ευθύνη για τις συχνότητες πως αφήνει και δεν μπλοκάρει το σταθμό άλλης χώρας που κάνει προπαγάνδα ;
Ο Σταθμός που ακούγεται μέχρι Αυστραλία χρηματοδοτήθηκε με λεφτά κυριως των Γερμανών και είναι δυναμικότητας 15000 κιλοβάτ Ακούστε και Φριξτε !!!!!!

Οι Έλληνες πατριώτες και όχι φασιστες που λένε οι συριζοτζιχαντιστες έχουν εξεγερθεί σε όλη την Ελλάδα Βεργινα Χανιά Ηράκλειο Θήβα Ρόδος Αλεξανδρούπολη όπου ο δήμαρχος Λαμπάκης σαμποτάρισε το συλλαλητήριο αλλά ο λαός έδωσε τεράστιο παρών και τον αγνόησε !

Όπως και ο Άθλιος Μπουτάρης που έκλεισε τα φώτα του μεγάλου Αλεξάνδρου γιατί είχε κάει το ρελιε !!!!
Καμένο είναι το ρελιε του εγκεφάλου του Είναι ο ίδιος που στις 12 χθες και ενώ είχαν ανάψει τα φώτα συο άγαλμα μετά το κράξιμο τα έσβησε !!!!

Όσο για τον Τσίπρα που θα δει το Ραμα της Αλβανίας το έχει βουλώσει για το ΤΟΥΡΚΙΚΟ πλοίο που ελλιμενιστηκε στο Λαύριο και βρίσκεται στους Αγ Σαράντα για έρευνες πετρελαίου πριν καν καθοριστεί η τελική ΑΟΖ !

Ο Αλέξης χωρις Τσιπα θα δει και τον Ερντογαν που κρατά φυλακισμένα τα 2 παιδιά μας

Όσο για την ορκομωσία του η Ντορα κακώς πήγε αλλά ο χωρις Τσιπα και ο μπούλης καμμενος που ευθύνονται για αυτή την τραγική εξέλιξη δεν μπορούν να το παίζουν ευαίσθητοι ξαφνικά !

Δώσαμε και τα συχαρικια στον Τσίπρα για τους μετανάστες που θα μας στειλει η Μερκελ και αποκαλύψαμε ότι στη Βοννη εχτές το απόγευμα μάζευαν από τα σπίτια που τους είχαν δώσει, τους μετανάστες οι αστυνομικοί, για να τους στείλουν σε εμας για να λιάζονται !

Η ξεφτίλα έχει ονοματεπώνυμα Τσιπρας Καμμενος ΚΟΤΖΙΑΣ

Kαι εδώ ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ο οποίος ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ….. ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ:

https://diodotos-k-t.blogspot.com

loading...