Κλείνουν στρατόπεδα των ελληνικών ΕΔ για να ανοίξουν στρατόπεδα “μεταναστών” και να βρουν 28 εκατ. ευρώ.

Την στιγμή που η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί για την δημιουργία νέων χώρων υποδοχής παράνομων μεταναστών αποφασίζει να κλείσει στρατόπεδα των ελληνικών ΕΔ για να βρεθούν τα 28 εκατ. ευρώ που θα «χαθούν» από την αναβολή της εφαρμογής του ΦΠΑ σε πέντε νησιά.
Κλείνουν στρατόπεδα των ελληνικών ΕΔ για να ανοίξουν στρατόπεδα μεταναστών και να βρουν 28 εκατ. ευρώ

Είναι δηλαδή το «αντίτιμο», για να αρθεί το βέτο της Γερμανίας για τη δόση των 15 δισ. ευρώ μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην αυξήσει μέχρι το τέλος του 2018 τον ΦΠΑ στα νησιά που ταλαιπωρούνται από το μετανασευτικό.
Την ανακοίνωση την έκανε με ανάρτησή του στο Twitter ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.
Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας το τμήμα που αφορά την περικοπή προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα προέλθει από αναδιοργάνωση μονάδων, συρρίκνωση ανενεργών στρατοπέδων και περικοπή παλαιών εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Δηλαδή πάλι η ασφάλεια της χώρας τίθεται σε… τρίτη μοίρα. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει συμφωνήσει οικιοθελώς να δεχτεί επαναπροωθήσεις προσφύγων.
Έτσι έχουμε το εξής παράδοξο:
Η ελληνική κυβέρνηση έχει δώσει οτιδήποτε ευχαριστεί τους ξένους παράγοντες. Εκχώρησε την Μακεδονία και άφησε να αναγνωριστεί «μακεδονικό» έθνος και εν συνεχεία δέχτηκε να γίνει η Ελλάδα ακόμα μεγαλύτερη «αποθήκη» μεταναστών και προσφύγων και τι πήρε σαν αντάλλαγμα; Τίποτα, αντίθετα κιόλας η Γερμανία δεν επιτρέπει να δοθούν ούτε τα συμφωνηθέντα!

loading...

2 thoughts on “Κλείνουν στρατόπεδα των ελληνικών ΕΔ για να ανοίξουν στρατόπεδα “μεταναστών” και να βρουν 28 εκατ. ευρώ.

  1. ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ !Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ^ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΑ ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΣΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ.Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΑΝΑΤΙΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ,ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ Η ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ,ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΛΑΘΡΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΚΟ ΚΑΙ FRONTEX ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑΣ.ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ,ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ.ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ

  2. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Comments are closed.