Γιορτή με τα συντρόφια του ο Αλιεξέι στις 22 Αυγούστου έ ???

Κάτι σαν κατάληψη δηλαδή σε τεχνικό λύκειο της δεκαετίας του ’90.Όλοι οι άπλυτοι αναρχοκουμμουνιστές μαζεμένοι μόνο που στις μέρες μας θα έχει και τρ@βέλια.Συγνώμη ΛΟΑΤΚΙ ή LGBTQI ή LGBT ή GLBT ή DIAFORAFONIENTAKAISYMFONAMPERDEMENAPOYSHMAINOUNTR@VELO@NOMALOS ήθελα να πω. Οι οποίοι αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων του SYRIZA USA.
Η χαρά της μαστούρας δηλαδή.Όλη μέρα θα πίνουν μπ@φους και θα πηδ….νται μεταξύ τους.Τα άλλα τα δίποδα ζώα του Καμμένοφ των ΑΝΘΕΛ θα μαζέψουν στο τέλος τις γόπες-τζιβ@νες και τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά από το πάτωμα για να φανούν και αυτοί κάπου χρήσιμοι σε αυτό το πάρτυ-κατάληψη. Και το πανό που θα κρεμάσουν φέτος σε αυτή την κατάληψη οι προδότες κουμμουνιστές του Μαξίμου θα είναι φυσικά υπέρ της μητέρας Αμερικής,υπέρ του Δ’ Ραϊχ, υπέρ των βάσεων του ΝΑΤΟ και κατά των φονιάδων των λαών Ρώσων. Και τώρα που το ξανασκέφτομαι….. Πάρτυ SYRIZA-ΑΝΘΕΛ έ? Άρα όλοι οι υπουργοί και οι βουλευτές τους μαζεμένοι έ? Και μερικοί ψηφοφόροι τους έ? Χμμμμ…. Ο Μπιν Λάντεν νεκρός, ο Αλ Μπαγκντάντι νεκρός…. Χμμμμ….Έχει κανείς το τηλέφωνο του Αμπουμπακάρ Σεκάου?

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Γιορτή με τα συντρόφια του ο Αλιεξέι στις 22 Αυγούστου έ ???

  1. ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ

  2. Η ΜΙΑ Η ΛΟΥΛΟΥ ΙΔΙΑ Η ΕΥΤΑΞΟΥΛΑ Η ΧΟΙΡΟΜΕΡΩ
    ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ!!! ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!!

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΤΑΞΩ !!!Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ!!!!

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  3. Σχίσιμο πρωκτού

    Ραγάδα του πρωκτού είναι ένα από τα συχνότερα γαστρεντερολογικά προβλήματα. Είναι ένα επίμονο πρόβλημα με κύρια εκδήλωση το πρωκτικό άλγος.
    Ραγάδα δαχτυλίου μπορεί να εμφανιστεί σε όλες τις ηλικίες. Εμφανίζεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες όπου είναι και πιο συχνή.

    Το κύριο αίτιο είναι η επίμονη δυσκοιλιότητα. Πολύ συχνά πάσχοντες θυμούνται κάποια ιδιαίτερα σκληρή κένωση (σκατόπετρα σφηνωμένη) η οποία σχεδόν αμέσως προκάλεσε επίμονο άλγος, σαν μαχαιριά, στον πρωκτό. Υπάρχουν και άλλα αίτια, πολύ πιο σπάνια, που προκαλούν ραγάδα δακτυλίου.

    Τυπικά η ραγάδα προκαλεί πόνο που αρχίζει αμέσως μετά την αφόδευση και επιμένει. Πολλές φορές ο πάσχων ασθενής περιγράφει παρόμοιο πόνο που τον αφυπνίζει κατά τις νυκτερινές ώρες διακόπτοντας τον ύπνο (υπνικο ξεκωλιασμα). Δεν είναι λίγες επίσης οι περιπτώσεις που αναστέλλεται εκούσια το χεσιμο προκειμένου να μην εκτεθεί ο ασθενής στο διαξιφιστικό άλγος στην περιοχή του πρωκτού.

    Άλλο σύμπτωμα που συνοδεύει το επίμονο άλγος είναι η αποβολή αίματος (μικρή ή μεγάλη) ή και βλέννης (μύξας) από το ορθό. Άλλες φορές περιγράφεται και περιπρωκτικό ξυσιμο.
    Η ραγάδα θα πρέπει να νοηθεί σαν μια επιμήκυνση επιφανειακή λύση της συνέχειας του τοιχώματος του πρωκτικού σωλήνα (“σα νταβατζη μαχαιριά”). Ο σπασμός του σφιγκτήρα που προκαλείται είναι αυτός στον οποίο αποδίδεται ο επίμονος πόνος αρκετές ώρες μετά την αφόδευση, όπως και η μεταμεσονύκτια αφύπνιση. Ως εκ του η θεραπεία που εφαρμόζεται βασίζεται στην εξάλειψη του σφιγκτηριακού σπασμούς προκειμένου να αιματωθεί η υπάρχουσα πληγή με απώτερο σκοπό την επούλωσή της.

Comments are closed.