22 Μυστήριες συμπτώσεις που αναζητούν εξήγηση…Το νο.6 είναι πολύ παράξενο για να το θεωρήσεις απλή σύμπτωση.

Η ζωή είναι γεμάτη περίεργες συμπτώσεις. Περιστατικά που δε θα περιμέναμε ποτέ να συμβούν κι όμως έγιναν!

Και φυσικά, μας άφησαν άφωνους!
Παρακάτω, περιγράφονται 22 μυστήριες συμπτώσεις που θα σας ξαφνιάσουν! Συμπτώσεις για γέλια και για κλάματα που ανήκουν στα περίεργα της ζωής!

#1. Ρώσος ψαράς σώθηκε από επίθεση αρκούδας όταν χτύπησε το ringtone από τραγούδι του Justin Bieber που είχε βάλει η κόρη του.

#2. Η έκφραση “Της μάνας σου” μπορεί να εντοπιστεί και σε κείμενα του Σαίξπηρ!

#3. Ο συγγραφέας του “Jaws” (Τα σαγόνια του καρχαρία) ένιωσε τόσο άσχημα για τη μαζική υστερία που δημιουργήθηκε από το μυθιστόρημά του, που πέρασε την τελευταία δεκαετία της ζωής του εργαζόμενος εθελοντικά σε ομάδες φύλαξης καρχαριών.

#4. Η παραλία Siesta Key κέρδισε το 1987 το βραβείο της πιο λευκής άμμου. Έχει 99% καθαρότητα και τρίζει κάθε φορά που περπατά κάποιος πάνω της!

#5. Ένας πρώην πεζοναύτης, ο Stephen Gaskin, δημιούργησε μια ομάδα 320 νομάδων που έψαχναν κάπου να μείνουν. Τελικά κατέληξαν στο Τεννεσί, όπου μένουν μέχρι και σήμερα.

#6. Η Violet Jessop είναι γνωστή ως η κυρία Αβύθιστη. Βλέπετε ταξίδεψε και με τον Τιτανικό και με τον Βρετανικό και με το Olympic κι επέζησε και από τα 3 ναυάγια!

#7. Οι νέοι στρατιώτες μαθαίνουν να έχουν πάντα ψηλά το κεφάλι, με τη βοήθεια μιας καρφίτσας που είναι καρφωμένη στο γιακά της στολής τους.

#8. Το 1992 ναυάγησε ένα πλοίο που μετέφερε 28.000 πλαστικά παιχνίδια. Ακόμη και σήμερα, 20 χρόνια μετά, αυτά επιπλέουν σε κάποιο σημείο του ωκεανού.

#9. Το ψηλότερο δέντρο του κόσμου λέγεται Υπερίων και η τοποθεσία του είναι μυστική.

#10. Μέχρι το 2020 ο κόσμος πρέπει να ελαττώσει την κατανάλωση σοκολάτας γιατί σύντομα οι ανάγκες δε θα μπορούν να καλυφθούν.

#11. Στο Νέο Δελχί υπάρχει ένα Μουσείο Τουαλέτας. Ανάμεσα στα εκθέματά του υπάρχουν τουλέτες από το 2500 π.Χ ως και σήμερα.

#12. Αν ρίξετε ένα βιάγκρα μέσα σε βάζο με λουλούδια, θα τα κάνετε να διατηρηθούν 10 μέρες παραπάνω.

#13. Το 2010 οι αξιωματούχοι του Τόκιο, πήγαν να ευχηθούν στο μακροβιότερο άνδρα της χώρας. Ήταν 111 ετών. Αντ’αυτού βρήκαν το σκελετό του! Η οικογένεια του δεν είχε δηλώσει ποτέ το θάνατό του κι έπαιρνε τη σύνταξη του κανονικότατα!

#14. Υπάρχει ένα είδος καρχαριών που ονομάζεται “ρίγος”… Κι όχι άδικα!

#15. Τη Μαύρη Παρασκευή, τη μέρα της καταναλωτικής φρενίτιδας, τοποθετήθηκαν στα ράφια κουτιά με περιττώματα ταύρου. Ήταν μια πρωτότυπη ιδέα επίκρισης του υπερκαταναλωτισμού!

#16. Ο ιδρώτας της ανδρικής μασχάλης περιέχει φερομόνες που ασκούν έλξη στη σύντροφο, χαλαρώνοντάς την ταυτόχρονα!

#17. Το 2013 τυπώθηκαν 208 εκατομμύρια αντίτυπα του διαφημιστικού βιβλίου των IKEA. Είναι σχεδόν ο διπλάσιος αριθμός αντιτύπων από τη Βίβλο.

#18. Χρειάζονται περισσότερα από 3000 μοσχάρια για να φτιαχτούν αρκετές μπάλες μπάσκετ για το αμερικανικό πρωτάθλημα.

#19. Στο Πόρτλαντ του Όρεγκον υπάρχει το μικρότερο πάρκο στον κόσμο. Έχει διάμετρο περίπου 50 εκατοστά!

#20. Η μεγαλύτερη λέξη στο αγγλικό λεξιλόγιο που δεν περιέχει το γράμμα “e” είναι το floccinaucinihilipilification.

#21. Το 15% των σαλιγκαριών καταναλώνεται από τα πουλιά.

#22. Υπάρχουν περισσότερες τίγρεις στις Ηνωμένες Πολιτείες ως κατοικίδια, παρά ελεύθερες στη φύση!

xorisorianews.gr

loading...