Βούτσης: Ιστορικό ορόσημο η συμφωνία της 21ης Ιουνίου

«Ο δημοσιονομικός χώρος, ο οποίος δημιουργείται από τη συμφωνία στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου, και η νέα μεταμνημονιακή εποχή μετά τον Αύγουστο, θα προσφέρει πολύ ικανό ορίζοντα για να ασκηθούν κοινωνικές πολιτικές για ελάφρυνση των πιο ευάλωτων ομάδων πληθυσμού»
υπογράμμισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, παραλαμβάνοντας από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, την ενδιάμεση έκθεση του 2018.

Από την πλευρά του, ο κ. Στουρνάρας επιβεβαίωσε ότι η ενδιάμεση έκθεση της ΤτΕ δίνει μια αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον.

Ο κ. Βούτσης χαρακτήρισε «ιστορικό ορόσημο τη συμφωνία της 21ης Ιουνίου στο Euorogroup» σημειώνοντας: «Δεν ήταν νομοτελειακό και καθόλου σίγουρο ότι θα είχαμε αυτή τη θετική εξέλιξη με τέτοια σαφήνεια και επάρκεια και με έγκυρο και έγκαιρο τρόπο για τη χώρα. Αυτή η στιγμή είναι πάρα πολύ σημαντική. Η χώρα βρίσκεται μπροστά στην απεμπλοκή της από τη στενή επιτήρηση και την εποπτεία. Η επιλογή, η οποία είχε γίνει και από τη κυβέρνηση και από τους θεσμούς, με τη συμφωνία δίνει ένα ικανότατο μέρος αποθεμάτων που μπορούν να εγγυηθούν απολύτως το επόμενο διάστημα, την απρόσκοπτη έξοδο της χώρας στις αγορές».

Πηγή: ΑΠΕ

loading...

1 thought on “Βούτσης: Ιστορικό ορόσημο η συμφωνία της 21ης Ιουνίου

  1. Βεβαίως καί είναι ιστορικό Ορόσημο η συμφωνία της 21-ης Ιουνίου!…. Αφού δικαιώνεται η ανθελληνική κομμουνιστική ανταρσία σας του 1944-49!….. Επιτέλους αποδεικνύεστε συνεπείς στους τότε φίλους-βοηθούς καί συνεργάτες σας Σλάβους!…. Τους παραδίδετε αυτό που τους τάξατε τότε!…. Μπορείτε πλέον να αισθάνεστε περήφανοι!…… Ντροπή σε όλους τους Ραγιάδες δήθεν Έλληνες, που ανέχονται να τους διαφεντεύουν Αναρχοκομμουνιστοληστοσυμμορίτες!……… Τρίζουν τα κόκαλα όλων των νεκρών μας, που έπεσαν κατά τους αγώνες του Έθνους μας, σε όλη τη διάρκεια του 20-ου αιώνα!!!……….. (πλήν κομουνιστών βέβαια…) .-……………………. …Λ.

Comments are closed.