Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο μη περικοπής των συντάξεων το 2019 ο Μοσκοβισί – “Βολές” στη ΝΔ

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να μη γίνουν οι περικοπές στις συντάξεις το 2019, ο Ευρωπαίος Επίτροπος των Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, σε συνέντευξή του στο Έθνος.

«Θα το συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα» λέει ο κ. Μοσκοβισί.

Για το τέλος του προγράμματος ο Ευρωπαίος Επίτροπος επισημαίνει ότι η επιτήρηση σε «καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με ένα νέο πρόγραμμα». Όπως τονίζει ο Πιερ Μοσκοβισί μετά την 21η Αυγούστου και το τέλος των μνημονίων ουδείς θα πιέζει για νέα μέτρα, κανείς δεν θα απαιτεί νέες μεταρρυθμίσεις, δεν θα υπάρχουν προαπαιτούμενα ούτε οι αξιολογήσεις που υπάρχουν μέχρι τώρα.

Για τη διαμάχη με την Νέα Δημοκρατία, όπως αυτή προέκυψε μετά την επίσκεψη του στην Ελλάδα και τις δηλώσεις του, ο Ευρωπαίος Επίτροπος σημειώνει ότι είναι φίλος της Ελλάδας και όσοι τον κατηγορούν ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια, είναι αυτοί που το κάνουν.

Πηγή: enikonomia.gr

loading...

3 thoughts on “Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο μη περικοπής των συντάξεων το 2019 ο Μοσκοβισί – “Βολές” στη ΝΔ

  1. Τώρα μας έπεισε ότι δεν υπάρχει τέταρτο προγραμμα τώρα μας έπεισε ότι δεν θα ληφθούν αλλά μέτρα , τα οποία έχουμε υπογράψει και λάβει για τις επόμενες γενεές , όσο για τις συντάξεις προσπαθεί να κάνει ένα δωράκι στην ποιο υποτακτικοί κυβέρνηση που γνώρισε η Ελλάδα , μας πήραν τα χρυσά και τώρα ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ μας μοιράζει χάντρες και καθρεφτάκια , τώρα πρέπει να ποια στου με χέρι χέρι και να χορεύουμε τον χορό των ΖΟΥΛΟΥ , όσο για μαθήματα πολιτικής ας τα δώσει στους ομοίους του , τόσα χρόνια που μας σπρώχνουν στον πάτο δεν το κατάλαβα να πονέσει τώρα τον έπιασε ο πόνος που θέλει ΟΙ ΖΟΥΛΟΥ να το ψηφίσουν

  2. Και να μην κοπούν οι συντάξεις, πράγμα πολύ αμφίβολο, θα μας τα πάρουν από αλλού. Αφού τα ανεχόμαστε κι απλώς νιαουρίζουμε με κάθε αφαίμαξη του εισοδήματός μας καλά να τα πάθουμε.

  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΕΔΩ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΨΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 10αρικο ΑΥΞΗΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΞΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ! ΟΡΙΣΤΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΕΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ Η ΟΧΙ. ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΛΗΤΑΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΣΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΙΟΣ? ΕΝΑ ΑΛΗΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΑΠΛΥΤΟΣ!

Comments are closed.