«Βόμβα» Ζωής Κωνσταντοπούλου! «Οι εκλογές του 2015 και η νίκη Τσίπρα είχαν στοιχεία νοθείας»

«Όλη αυτή η προσχεδιασμένη διαδικασία είχε και χαρακτηριστικά και νοθείας. Δυστυχώς δεν έγινε η επανακαταμέτρηση» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τον πρωθυπουργό είπε ότι
«στον Τσίπρα οι δανειστές έχουν βρει το καλύτερο μαθητή που εκτελεί με τον πιο πειθήνιο τρόπο τις εντολές τους» προσθέτοντας ότι ο χαρακτηρισμός «σκυλάκι της Μέρκελ» «είναι και ήπιος».

Όπως τόνισε η κυβέρνηση δεν μπορεί να μιλά για έξοδο από τα Μνημόνια στις 21 Αυγούστου «όταν έχεις ψηφίσει μέτρα λιτότητας συγκεκριμένα μέχρι το 2022, όταν έχεις δεχθεί εποπτεία της χώρας μέχρι το 2060 και όταν έχεις υπογράψει την παράδοση της δημόσιας περιουσίας στο Λουξεμβούργο έως το 2114».

Κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση της  Περιστέρας Μπαζιάνα ότι «κλαίω κάθε 5 Ιουλίου» η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι πρόκειται για στημένο επικοινωνιακό τέχνασμα και ότι «οι ευτελεστικές δηλώσεις όσων ξεδιάντροπα καταπάτησαν τη λαική εντολή προκαλούν. Όταν επωφελείσαι των σχέσεων με τον πρωθυπουργό για να ανέβεις επαγγελματικά και όταν χρησιμοποιείς το ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά για την προσωπική σου προβολή είναι εξαιρετικά προσβλητικό να λες ότι κλαις».

Χαρακτήρισε, ακόμα, «παραμύθι τα περί κακού Καμμένου και καλού Τσίπρα» ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα αν μου το προτείνει. Δεν θα ξεπλύνουμε κανέναν ως Πλεύση Ελευθερίας. Δεν κάνουμε ούτε εκλογομαγείρεμα».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε, τέλος, ότι «δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή προϋποθέσεις για ένα αριστερό μέτωπο. Εμείς έχουμε θέσει τις εξής προϋποθέσεις: Καμία συνεργασία με κυβερνητικούς, καμία συνεργασία με ενδιάμεσους, καμία συνεργασία με δυνάμεις διαβρωμένες από ολιγάρχες, καμία συνεργασία με ακροδεξιούς. Εμείς απευθυνόμαστε σε ολόκληρη την κοινωνία με επίγνωση ότι χωρίς την κοινωνία όρθια δεν υπάρχει ούτε αριστερά ούτε δεξιά»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]