18% των Ελλήνων θέλει ο στρατός να συλλάβει Τσίπρα, Καμμένο και Παυλόπουλο

Μοιρασμένοι για τις πρόωρες εκλογές, αρνητικοί για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ και απαισιόδοξοι για την οικονομία εμφανίζονται οι πολίτες σε νέα δημοσκόπηση.
Ανησυχητικό είναι το ποσοστό του 18% που συμφωνεί με την άποψη πως ο στρατός πρέπει να
παρέμβει και να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας!
Όλα τα παραπάνω (και πολλά άλλα) προκύπτουν από δημοσκόπηση της εταιρίας Κάπα Research που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής. Μια έρευνα σε δείγμα 9.800 ατόμων.
Το 58% κρίνει αρνητικά τη συμφωνία για το Σκοπιανό, αλλά το ίδιο ποσοστό πιστεύει ότι θα περάσει από τη Βουλή με 151 ψήφους.
Το 56% θεωρεί ότι η συμφωνία για το ονοματολογικό δεν πρέπει να επικυρωθεί ενώ πάλι το 56% πιστεύει πως η ΝΔ ως κυβέρνηση θα διατηρήσει τη συμφωνία των Πρεσπών.
Μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλέσει το γεγονός πως το 18% από τους ερωτηθέντες συμφωνεί με την άποψη…
Μπαρμπαρούση πως ο στρατός πρέπει να παρέμβει για να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας.
Τουλάχιστον, το 72% διαφωνεί.
Την ίδια ανησυχία προκαλούν και οι απαντήσεις στο ερώτημα αν όσοι είναι υπέρ της συμφωνίας είναι και προδότες.
Το 48% απαντά αρνητικά.
Αλλά το 45% απαντά θετικά και «αγκαλιάζει (όπως και το προαναφερόμενο 18%) ακραίες απόψεις.


Το 50% των ερωτηθέντων δεν θέλει να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές, σε αντίθεση με το 48%. Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 23,3% έναντι 17,8% του ΣΥΡΙΖΑ.
Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 8,7% και ακολουθούν: Κίνημα Αλλαγής (6,9%), ΚΚΕ (5,7%), ΑΝΕΛ (2%), Ένωση Κεντρώων (2,6%), Λαϊκή Ενότητα (1,5%), ΑΝΤΑΡΣΥΑ (1%), Ελληνική Λύση (2,1%). Οι αναποφάσιστοι είναι στο 13,3%, η αποχή στο 8,5%, Λευκό – Άκυρο απαντά το 2% και Άλλο κόμμα το 4,6%.
Στην καταλληλότητα για τον πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 31% έναντι 24% του Αλέξη Τσίπρα, αλλά ο «κανένας από τους δυο» είναι και πάλι… πρώτος με 42%!
Σκοπιανό, Τουρκία και Ερντογάν Αποκαλυπτικά είναι και τα όσα προκύπτουν από τις απαντήσεις των πολιτών σχετικά με τα εθνικά θέματα. Σκοπιανό, ελληνοτουρκικά και η επανεκλογή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία απασχόλησαν την έρευνα.
Το 58% των ερωτηθέντων κρίνει αρνητικά τη συμφωνία που υπεγράφη ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ στις Πρέσπες. Θετικά, την κρίνει το 30%.
Το ίδιο ποσοστό (58%) πιστεύει ότι η συμφωνία θα πάρει 151 ψήφους όταν έρθει προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή, αντίθετα με το 31% που θεωρεί ότι η συμφωνία δεν θα περάσει.
Ωστόσο, στο ερώτημα αν η συμφωνία των Πρεσπών περάσει από το δημοψήφισμα στα Σκόπια και γίνει η συνταγματική αναθεώρηση στην ΠΓΔΜ, τι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα, το 56% απαντά ότι δεν πρέπει να επικυρωθεί και το 37% θεωρεί ότι πρέπει να την επικυρώσει το ελληνικό Κοινοβούλιο.
Το 56% των πολιτών πιστεύει πως η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, θα διατηρήσει τη συμφωνία των Πρεσπών, σε αντίθετη με το 23% που απαντά ότι θα επαναδιαπραγματευτεί και το 11% που πιστεύει ότι θα την καταργήσει.
Το 65% κρίνει αρνητικά την επανεκλογή Ερντογάν στην Τουρκία (θετικά τη «βλέπει» το 20%), ενώ ποσοστό 69% θέλει από την ελληνική πλευρά να «απαντά» διπλωματικά στην τουρκική προκλητικότητα.
Το 28% έχει αντίθετη άποψη και ζητά «απαντήσεις» με σκληρό και επιθετικό τρόπο.


Η συμφωνία στο Eurogroup και η οικονομία Το 46% των ερωτηθέντων κρίνει αρνητικά τη συμφωνία στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου για το χρέος και τη μεταμνημονιακή εποπτεία.
Αντίθετη άποψη έχει το 32% των πολιτών που συμμετείχαν στην έρευνα. Όσον αφορά στην έξοδο από το πρόγραμμα στις 20 Αυγούστου, το 37% την κρίνει θετικά και το 36% αρνητικά.
Επίσης, το 47% κρίνει αρνητικά τη συμφωνία του Eurogroup όσον αφορά στο χρέος, αντίθετα από το 32% που την κρίνει θετικά.
Το δε 33% εκτιμά πως η έξοδος από τα Μνημόνια δεν πρέπει να πιστωθεί σε καμία κυβέρνηση.
Το 30% πιστεύει ότι πρέπει να πιστωθεί στη σημερινή κυβέρνηση, το 16% σε κάποια από τις κυβερνήσεις της προηγούμενης οκταετίας, ενώ το 15% απαντά «το ίδιο σε όλες της κυβερνήσεις της προηγούμενης οκταετίας».
Στην ερώτηση «πως εκτιμάτε ότι θα είναι η πορεία της οικονομίας από εδώ και πέρα», το 43% εκτιμά ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει.
Το 30% πιστεύει ότι θα μείνει στάσιμη και το 25% ότι θα βελτιωθεί.
Για το 44% των ερωτηθέντων, το πιο σημαντικό είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Ακολουθούν οι απαντήσεις:
Η ενίσχυση των κοινωνικών δομών με 39%
Οι εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων με 38%
Η αντιμετώπιση της διαφθοράς στη δημόσια ζωή με 35%
Η ενίσχυση των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων με 21%
Η έξοδος από τα Μνημόνια με 20%
Η ενίσχυση των ελληνικών επενδύσεων με 17%
Η ανασφάλεια λόγω εγκληματικότητας με 17%
Η ένταση στις σχέσεις με την Τουρκία με 14%
Η διευκόλυνση ξένων επενδύσεων με 13%
Η βία (Εξάρχεια, Ρουβίκωνας κ.α.) με 8% και Τίποτα από τα παραπάνω με 4%
Τι προκάλεσε την κρίση Για το 73% των ερωτηθέντων, την κρίση των τελευταίων ετών προκάλεσε η διαφθορά κατά την περίοδο της μεταπολίτευσης.
Το 49% πιστεύει ότι η κρίση προκλήθηκε από τους λανθασμένους χειρισμούς των ελληνικών κυβερνήσεων.
Όσον αφορά στη διαφθορά, το 82% απαντά αρνητικά στο ερώτημα αν έχουν γίνει αρκετά για την καταπολέμησή της από το 2010 και μετά.
Θετικά απαντά το 17%.
Το δε 69% των ερωτηθέντων κρίνει αρνητικά το έργο της κυβέρνησης για την πάταξη της διαφθοράς, σε αντίθεση με το 29% που το κρίνει θετικά.
Το 85% των πολιτών που συμμετείχαν στην έρευνα συμφωνεί με την άποψη ότι η Ελλάδα έγινε πειραματόζωο του διεθνούς συστήματος κατά τη διάρκεια της κρίσης.
Το 64% διαφωνεί με την άποψη πως τα Μνημόνια ήταν απαραίτητα για το «νοικοκύρεμα» της ελληνικής οικονομίας, ενώ το 34% συμφωνεί.
Μοιρασμένοι είναι οι πολίτες για την εποπτεία.
Το 55% πιστεύει πως «χωρίς εποπτεία μετά το μνημόνιο θα διολισθήσουμε στις κακές πρακτικές του παρελθόντος», ενώ το 40% διαφωνεί.
Με τη άποψη πως «μεταρρυθμίσεις σημαίνει περισσότερη λιτότητα» διαφωνεί το 56% και συμφωνεί το 42%.

tilestwra.com

loading...

13 thoughts on “18% των Ελλήνων θέλει ο στρατός να συλλάβει Τσίπρα, Καμμένο και Παυλόπουλο

  1. "Ανησυχητικό είναι το ποσοστό του 18% που συμφωνεί με την άποψη πως ο στρατός πρέπει να
    παρέμβει και να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας!"

    ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!

    ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ ΔΥΣΣΑΡΕΣΤΑ!

    ΜΟΝΟ 18% ;;;;;

    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ!!!

  2. Αυτο και εγω μολις ειδα. 18% μονο? μπα για να μην γινει φαση θα ηταν κανενα 85% αλλα αντε μην μας κυνηγησουν κιολς ειπανε και βαλανε ετσι συμβολικα αυτο το ποσοστο.Δεν μπορει….

  3. ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΙ ΕΓΏ ΑΝΑΡΩΤΙΈΜΑΙ ΜΆΛΛΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΊΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ ΡΩΤΉΣΟΥΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΊ ΤΏΡΑ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΌΙ, ΚΑΙ ΛΆΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΠΌΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΞΈΝΟΙ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΤΑ ΗΝΊΑ Ο ΣΤΡΑΤΌΣ ΑΛΉΤΕΣ ΜΑΚΑΡΙ.

  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 18%. ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ

  5. Αυτές οι δημοσκοπήσεις γίνονται συνήθως για να κουκουλώνουν καί όχι για να αποκαλύπτουν την πραγματικότητα!… Είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που θα επιθυμούσαν την σύλληψη των προδοτών!… Οι αλήτες που μας καβαλάνε εδώ καί 44 χρόνια, αν πίστευαν έστω καί με τον κ΄λο τους στη δημοκρατία, κάθε φορά που θα είχαμε εκλογές στη Χώρα, (Εθνικές καί δημοτικές), θα μπορούσαν ένα μέρος του ψηφοδελτίου (που συνήθως κατά το ήμισυ είναι λευκό), να το καλύπτουν με 5-6 ερωτήματα, στα οποία ο ψηφοφόρος θα μπορούσε να σταυρώσει το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ…, Παράδειγμα: 1.Για ειδεχθή εγκλήματα, είσαι υπέρ της θανατικής ποινής; ΝΑΙ _ ΟΧΙ _ 2.Είσαι υπέρ της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών; ΝΑΙ _ ΟΧΙ _ , 3.Να έχουν δικαίωμα ψήφου οι Έλληνες της διασποράς; ΝΑΙ _ ΟΧΙ _ 4.Εμπιστεύεσαι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; ΝΑΙ _ ΟΧΙ _ 5. Συμφωνείς με την συνθήκη του Δουβλίνου 2; ΝΑΙ _ ΟΧΙ _ 6.Αποδέχεσαι το όνομα οποιασδήποτε όμορης Χώρας να περιλαμβάνει τον όρο ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''; ΝΑΙ _ ΟΧΙ _ κλπ. κλπ .- Τα παραπάνω ερωτήματα θα καταλάμβαναν το 1/8 του χώρου ενός συνήθους ψηφοδελτίου, που ούτως ή άλλως πάντα είναι κενός (λευκός).- Σ' αυτήν καί μόνο σ΄αυτήν την περίπτωση θα είχαμε καθαρή εικόνα της άποψης του Ελληνικού Λαού για τα Δημόσια πράγματα…- Οι επιβήτορές μας μπορεί να εφαρμόσουν αυτά που προτείνω στο απώτερο μέλλον, όταν οι πραγματικοί Έλληνες θα αποτελούν μόλις το 5% του πληθυσμού αυτής της Χώρας!….. Αυτή την στιγμή, το μόνο που τους απασχολεί είναι να φύγουν από την Ελλάδα όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες καί να εισέλθουν σ' αυτήν όσο το δυνατόν περισσότεροι ξένοι!…. Δεν είναι σχήμα λόγου!… είναι η πραγματικότητα που ζούμε!…. Είμαι σίγουρος ότι όποιος πολιτικάντης διαβάσει αυτά που γράφω, θα έχει υπέρταση καί ταχυκαρδίες τουλάχιστον για ένα μήνα, αν βέβαια βρεθούν καί αρκετοί επισκέπτες του χώρου, που θα συμφωνήσουν, η πίεσή τους δεν θα πέσει μέχρι να ψοφήσουν……..- ……………. …Λ.

  6. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ :https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ”)…”
    Posted by Αλφειός Ποταμός at 19:14 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. Tags:Αποκαλύψεις, Αρτέμης Σώρρας, Ελλάδα, Έλληνες, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Επικαιρότητα, Νέμεσις, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
    Ιούλ
    06
    2018

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “… ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ( ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ….. )
    ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ … ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΣΗ .. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ …” ( απομαγνητοφώνηση: Κατερίνα Διοτίμα Σπανού )
    ……………………………….
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: [ … ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ [ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ” ]
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ … ] ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Christine Lagarde… ΚΑΙ… ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ Π-Α-Ι-Ζ-Α-Τ-Ε ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ… ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ: Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΚΑΙ THN ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΩ Ε-Γ-Ω. (video SorrasTV)

    … ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ GOLDEN AXIS. ΕΧΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ. ΕΙΜΑΙ MEMBER ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ REGISTER ΤΟΥ ΟΗΕ. ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ. 29/12/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ… !(απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μεγάλη πολυτέλεια για μένα η απελευθέρωση της Ελλάδος. Όλα τα καθίκια απέναντι στον Ελληνικό λαό, θα τα βάλω να γονατίσουνε μπροστά σε όλους μου τους Έλληνες. Αυτό είναι τεράστια ικανοποίηση, σπατάλη στον εαυτό μου, θα σπαταλήσω την μεγαλοπρέπειά μου γι’ αυτούς, θα το κάνω! Real News 14/1/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

    … ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ… ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ

  7. 81% των Ελλήνων θέλει ο στρατός να συλλάβει Τσίπρα, Καμμένο και Παυλόπουλο

  8. ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ. ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΙΠΟΤΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ .

  9. να τους συλλαβει ο παγκοσμιος διοικητης αρτεμης
    οπου τους πονα και οπου τους σφαζει

    αν δεν το πιστευετε διαβαστετο

    https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

  10. ΤΟ 18% ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ ,ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ .ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ) ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 18% ? ΑΝ ΑΝΑΣΤΗΝΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑ ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ ΤΟ 18 ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙ 90+ %.

  11. ΤΟ 90% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  12. Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

    ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  13. Το 18% αυτών που ερωτήθηκαν είναι κι όχι όλου του λαού κι οι σχολιαστές στην πλειοψηφία τους μπήκαν να πανηγυρίσουν εδώ μέσα. Κι απ' αυτό το 18% αν του ζητιόταν να το πει επώνυμα ούτε το 1% δε θα το έλεγε. Πού πάει να πει τζίφος η υπόθεση. ΄Αλλωστε κι ο ίδιος ο Μπαρμπαρούσης που το πρότεινε κι είδε μετά τις αντιδράσεις που σηκωθηκαν τα γύρισε κι είπε ότι δεν το εννοούσε. Του βγήκε αυθόρμητα. Ο λαός μας λέει πολύ εύστοχα για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. "Κατά τον τσοπάνη και τα πρόβατα". Στην προκειμένη περίπτωση ο τσοπάνης είναι ο Μπαρμπαρούσης και τα πρόβατα αυτό το 18%. Οπότε δεν αξίζει και να ασχολούμαστε.

Comments are closed.