Αυτή η γυναίκα θα τρέξει επι 15 ημέρες επανω στις οροσειρες της Πίνδου και του Παρνασού με τελικό προορισμό τους Δελφούς


Η Φυση σου δινει ζωη, ενεργεια και δημιουργικοτητα.

Οταν εισαι συνεχεια μεσα στην φυση εχεις καλυτερη ποιοτητα ζωης, γινεσαι καλυτερος ανθρωπος 


Εμεις οι Ελληνες θα ειμαστε παντοτε δεμενοι με την φυση και τις ομορφιες της, όπως και με τα ζωα. 
Γιατι αυτο μας διδαξαν οι Αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι που ηταν οι προγονοι μας.

Η φυση είναι μεσα στα γονιδια μας. 
Για αυτό θα λατρεύουμε υπερμετρα την φυση και θα θαυμαζουμε (δοξάζουμε) τον Θεο που την δημιουργησε. 
Ολα αυτά για το μοναδικο μεγαλειο ζωης, ψυχης και πνευματος που μας προσφερει, ο δημιουργος μεσα απο τα δαση, της θαλλασες και τα ζωα.
Στον αντιποδα για αυτους τους λογους οι νεοταξιτες, πρατουν το αντιθετο και καταστρεφουν την φυση από θανασιμο μισος προς τον δημιουργο Θεο . 
Επισης για τους ιδιους λογους κακοποιουν και σκοτωνουν ζωα, με μεγαλη χαρα . 
Οι νεοταξιτες μαζευουν τον κοσμο σε αχαρες τσιμεντουπόλεις, για να χανει η ψυχη την επαφη με το θειο, την επαφη με την αρμονια της φυσεως, που δυναμωνει το μυαλο και την ψυχη, και σε κανει χρησιμο ανθρωπο για την κοινωνια,. 
Η φυση σε κανει τιμιο, γεναιο, ηθικο, ανθρωπο, σε συνδιασμο παντοτε με την απαραιτητη παιδεια, και την σωστη μουσικη.
Για αυτους τους λογους για να νιώσετε το απολυτο θεικο μεγαλειο, για να γινετε ακομη  καλυτεροι ανθρωποι ελατε κοντα στην φυση,.
Ασχολειθειτε με σπορ και δραστηριότητες που γινονται στην φυση (θαλασσα, βουνο), να παρετε ένα σκυλο εάν γινεται.  
Επισης και στα ομαδικα αθλήματα τοπικου επιπεδου, οπως στο αθλημα του ποδοσφαιρου να επιλεξετε ομαδες τοπικου πρωταθλήματος,που εχουν γηπεδο μεσα σε δασος. 
Μεσα στην φυση βρίσκονται οι πραγματικοι θησαυροι της ανθρωπότητας, και όχι μεσα στα αχρηστα υλικα αγαθα.
.
Ο αθλητισμος είναι οπωσδήποτε αντίβαρο στην μαστιγα του συγχρονου τρόπου ζωής της νεας ταξης και στην εξάπλωση της.
Ολες οι  βασικες πτυχες του ανθρωπινου χαρακτήρα οπως ειναι το ηθος, η συμπεριφορα, η 

σκεψη, η ικανοτητα, τα υγιη συναισθηματα, το θαρρος , η καλοσυνη και αλλα, αναπτυσονται μεσα από την αθλητικη δημιουργια και την φυση.
Η φυση-αθλητισμος προσφερουν τα παντα σε εναν ανθρωπο, αυτο διοτι τον λυτρωνουν,ισορροπουν,
ηρεμουν την ψυχη, την γεμίζουν με αγαπη για τον συνάνθρωπο, την ζωη και κάθε τι ωραίο. 


Αυτή είναι η Λαμιώτισσα που θα διασχίσει τρέχοντας την κορυφογραμμή της Πίνδου - ΒΙΝΤΕΟ
Σημερα 21 Ιουνιου η Ασημίνα Ιγγλέζου ξεκινησε εναν ξεχωριστο  “αγώνα” .
Θα κανει τρεχοντας την διαδρομη απο τον Γραμμο μεχρι τους Δελφους.
Θα διασχισει δωδεκα κορυφες βουνων, σε δεκπαπεντε ημερες, κανοντας περιπου 500 χιλιομετρα.
To Pindus d.u.s.t. (Pindus Delphi Ultra Survival Trek) ειναι μια ορειβατικη διαδρομη ολοκληρης της Πινδου, που για πρωτη φορα θα επιχειρησει να φερει εις περας η Ασημινα Ιγγλεζου.
Την αποσταση θα την διανυσει τρεχοντας και περπατωντας.
Η διαδρομη εχει μηκος περιπου 600 χιλιομετρα και θα ειναι ανηφορικη για σχεδον 32.000 μετρα.
Δειτε το βιντεο και εντυπωσιακα σημεία της εξαιρετικης αυτης διαδρομης.


Αυτη ειναι η πιο συντομη διαδρομη που συνδεει τον Γραμμο μεχρι τους Δελφους.
Η πορεια της θα εχει μονοπατια αλλα και κομμιατια εκτος μονοπατιων, σε παρθενο εδαφος, μεσα σε χαραδρες-δαση, εχοντας και το εντονο στοιχειο της περιπετειας.
Η προσπαθεια  που ξεκινησε σημερα στις 21 Ιουλιου, θα καλυφθει με την δορυφορικη τεχνολογια.
Το εγχειρημα αυτο θα γινει ταινια, με σκοχο να προβληθει η Ελλαδα στο εξωτερικο, κανοντας γνωστες  τις Ελληνικες οροσειρες και τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει η ορεινή Ελλάδα για αθλητικο και οικολογικο τουρισμο. 
Επανω της η Ασημινα θα μεταφέρει δορυφορικό πομπό.
Η Ασημινα Ιγγλεζου, ειναι μητερα δυο παιδιων και αθλητρια, με διακρισεις σε αρκετους αγωνες και στο  ορεινο τρεξιμο.
Ειχε  συμμετοχες το 2017 σε 7 ορεινους αγωνες μεγαλων διαδρομων (ultra-trail) στην Ελλαδα.
Μηκος διαδρομης  έως 600 χιλιόμετρα
Ανάβαση υ 32.000
Διαδρομη μετριας βατοτητας μονοπατια εως και διαδρομες εκτος συμβατικου πεδιου ,κορυφογραμμες,  ποταμια κλπ.
Η διαδρομη σε γενικες γραμμες ειναι καθορισμενη ομως θα υπαρχει και αυτοσχεδιασμος  οταν θα απαιτεται.
Γραμμος, Κονιτσα, χαραδρα Αώου, Βαλια-Καλντα, Μετσοβο, ορος Λακμος, Ασπροποταμο,  Αγραφα, Καρπενησι, Ευρυτανια, Βαρδoυσια, Γκιωνα, Παρνασσος, Δελφοι.
Καθε ημερα θα κανει περίπου 40-50 χιλιόμετρα χωρις μα ξεκουραζεται ενδιαμεσα.



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ
Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

loading...

32 thoughts on “Αυτή η γυναίκα θα τρέξει επι 15 ημέρες επανω στις οροσειρες της Πίνδου και του Παρνασού με τελικό προορισμό τους Δελφούς

  1. Το «να ρίξουμε τη Χούντα» ίσως φαντάζει σωστό ως γενική ιδέα, αλλά από την άλλη αποτελεί και στόχο πολύ γενικό και εντελώς αφηρημένο.

    Όσοι αντιδρούν επίσης δεν έχουν συνειδητές και εμπεδωμένες ιδέες για το πώς θα έρθει το ευκταίο αποτέλεσμα, για να αφήσουμε κατά μέρος και τα πολύ πενιχρά υπάρχοντα μέσα.

    Το ακόμη πιο σοβαρό είναι επίσης η έλλειψη κοινών αναφορών και επιθυμιών για την επόμενη μέρα, που κατά τη γνώμη μου είναι το μείζον (εκτός κι αν κάποιοι αρκούνται στο να παλέψουν για την ανατροπή της συγκεκριμένης κυβέρνησης, ανοίγοντας απλώς τον δρόμο στην επόμενη επίσης νεοταξική και διεφθαρμένη).

    Και για να πω και κάτι επίσης εξαιρετικά σοβαρό:

    Δεν υπάρχουν ούτε ηγέτες.

    Αρχικά, αυτά που ακούγονται από κάποιους για αμεσοδημοκρατικές και αυτο-οργανωμένες μορφές αγώνα είναι φαιδρότητες, καθώς ποτέ δεν διεξήχθη και πολύ περισσότερο ποτέ δεν κερδήθηκε πόλεμος με τέτοιους τρόπους.

    Από την άλλη έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στην κατάντια του λεγόμενου πατριωτικού χώρου, ο οποίος βρίθει από καιροσκόπους, χριστοκάπηλους, πατριδέμπορους, υστερόβουλους, επίδοξους «πολιτικούς γαμπρούς» και κάθε λογής ακόμη υποκριτές και φαρισαίους.

    Υψηλόβαθμοι απόστρατοι που ονειρεύονται πολιτικές καριέρες, στρατηγικοί σύμβουλοι και γεωπολιτικοί αναλυτές, μικροκαναλάρχες και διαδικτυακοί «αστέρες», κρυπτοπρακτοράντζες μυστικών υπηρεσιών (όχι κατ’ ανάγκην ελληνικών) και κάθε είδους ακόμη βαλτοί από το σύστημα και από ξένα (πρωτίστως υπερατλαντικά) κέντρα, για να υψώσουν αναχώματα εκτόνωσης και καπηλείας της λαϊκής οργής για τους νυν προδότες.

    Κάποιοι ευτυχώς τους έχουν καταλάβει, αρκετοί όμως από τους εν λόγω αριβίστες εξακολουθούν να παραπλανούν τους αφελείς – πράγμα βέβαια τραγικά ανεπίτρεπτο, καθώς ουδείς δικαιούται πια, μετά από τόσα και τόσα που έχουν συμβεί, να εξαπατάται από τόσο φανερούς απατεώνες και ξεδιάντροπους λαοπλάνους.

    Κάποιοι ευτυχώς τους έχουν καταλάβει, αρκετοί όμως από τους εν λόγω αριβίστες εξακολουθούν να παραπλανούν τους αφελείς – πράγμα βέβαια τραγικά ανεπίτρεπτο, καθώς ουδείς δικαιούται πια, μετά από τόσα και τόσα που έχουν συμβεί, να εξαπατάται από τόσο φανερούς απατεώνες και ξεδιάντροπους λαοπλάνους.

    ιατί εδώ υψώνεται ένα απηνές ερώτημα:

    Ποιος τολμά να πει ότι ξέχασε τους κάθε ΑΝΕΛ και ετοιμάζεται να δώσει ξανά την πίστη του σε νέους Καμμένους;

    Ποιος τολμά να ανεχτεί και να ξαναβρεθεί με επιλογή δική του σε ένα ακόμη άθλιο déjà vu που θα βυθίσει ακόμη πιο βαθιά μέσα στον βούρκο την καταματωμένη πατρίδα;

    Ποιος τολμά εν τέλει να στηρίξει και να (ξανα)πιστέψει την όποια εσχάτη πλάνη που απλούστατα «έσται χείρων της πρώτης»;

    Όσοι ονειρεύονται λοιπόν την ελευθερία και την αναγέννηση της πατρίδας, ας τα σκεφτούν πολύ σοβαρά όλα τα παραπάνω.

    H MONH ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤςΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  2. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ?
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ Ε.ΣΥ.!!!

  3. ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΔΑΦΗ Η ΠΛΟΥΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ,ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ…

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ….

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ,ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ,ΤΟ ΚΑΚΟ (ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ) ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΠΟΛΙΤΗ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!

    https://2.bp.blogspot.com/-DUqKKrzCFKk/WNy8Oz-lUZI/AAAAAAAA2TE/fB7u2rAc10IxlHaJHKgN_SsK-IPzqG9_gCLcB/s400/facebook.arxaia%25C2%25ABS.Drekou%25C2%25BBaenai.epAnastasi.jpg

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  4. ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚ.ΤΡΑΠΕΖΑΣ:

    Η χώρα σας εχει σημαντικά χρηματικά ποσά κατατεθειμένα τα οποία αφήνει ανεκμετάλευτα! (Βίντεο)

    Για πρώτη φορά η πρώην γενική νομική σύμβουλος της παγκοσμίου τραπέζης η κυρία Καρεν Χιουντς μιλά σε ελληνικό Μ.Μ.Ε και μας αποκαλύπτει οτι όντως σιωνιστές τραπεζίτες έχουν υπό τον έλεγχο τους την παγκόσμια τράπεζα και οτι το παγκόσμιο καταπίστευμα ειναι υπαρκτό και μέσα σε αυτό η χώρα μας εχει σημαντικά χρηματικά ποσά κατατεθειμένα τα οποία αφήνει ανεκμετάλευτα.

    Μας μιλά επίσης για την συνθήκη του Μπρέντον Γουντς και για το πως δημιούργησαν χρέη εκ του μη όντος στα κράτη οι σιωνιστές τραπεζίτες για να ελέγχουν παρασκηνιακά τα κράτη δια των χρεών…. τα λεγόμενα της Καρεν Χιουντς σε αυτήν την συνέντευξη ορόσημο κυριολεκτικά ανοίγουν καινούργιους δρόμους γνώσης για όλους μας.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=gr644DiTL0g

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  5. Η ιστορία των Χαζάρων, και ειδικά η ιστορία της Χαζαρικής Μαφίας (Χ.Μ.), του μεγαλύτερου συνδικάτου Οργανωμένου Εγκλήματος παγκοσμίως, στο οποίο μεταμορφώθηκε η Χαζαρική ολιγαρχία με την ανάπτυξη του Βαβυλωνιακού μαγικού χρήματος, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τα βιβλία της ιστορίας.
    Η σημερινή Χ.Μ. γνωρίζει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει ή να υπάρξει χωρίς απόλυτη μυστικότητα και ως εκ τούτου έχει δαπανήσει ασύλληπτα χρηματικά ποσά για την απάλειψη της ύπαρξής της από τα βιβλία της Iστορίας, προκειμένου να αποτρέψει τους πολίτες του κόσμου από το να μάθουν για την σατανική, πέραν κάθε φαντασίας δραστηριότητά της που εκτελείται από την μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία οργανωμένου εγκλήματος αυτού του κόσμου.

    Οι συντάκτες αυτού του άρθρου έκαναν ό,τι καλύτερο δυνατόν για να αναστήσουν αυτήν την χαμένη, μυστική ιστορία των Χαζάρων και του μεγάλου διεθνούς συνδικάτου οργανωμένου εγκλήματος, που ονομάζεται Χαζαρική Μαφία (Χ.M.) και καθιστούν αυτή την ιστορία διαθέσιμη στον κόσμο μέσω του Διαδικτύου που είναι το νέο πιεστήριο του Γουτεμβέργιου.

    Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναδημιουργηθεί αυτή η κρυμμένη μυστική ιστορία της Χ.M. γι αυτό παρακαλούμε να είστε επιεικείς για τυχόν δευτερεύουσες ανακρίβειες ή λάθη που είναι ακούσια και οφείλονται στη δυσκολία της «εξόρυξης» της πραγματικής ιστορίας των Χαζάρων και της μαφίας τους. Έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε για να την αναπλάσουμε.

    Ήταν ο Mike Harris που συνέδεσε τις κουκίδες και έκανε την πραγματική ανακάλυψη της μυστικής ιστορίας της Χαζαρικής μαφίας και του όρκου αίματος που έδωσαν να εκδικηθούν την Ρωσία, η οποία βοήθησε τους Αμερικανούς να κερδίσουν τον Επαναστατικό Πόλεμο και τον Εμφύλιο Πόλεμο καθώς και τον όρκο τους να εκδικηθούν την Αμερική και τους Αμερικανούς επειδή νίκησαν σε αυτούς τους πολέμους και διατήρησαν την Ένωση.

    Στη Συνδιάσκεψη της Συρίας για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας και του Θρησκευτικού Εξτρεμισμού 1 Δεκεμβρίου 2014, στην κεντρική του διεύθυνση, ο Επίτροπος και Διευθυντής των “Βετεράνων Σήμερα” Gordon Duff δημοσιοποίησε για πρώτη φορά ότι η Παγκόσμια Τρομοκρατία οφείλεται στην πραγματικότητα σε ένα μεγάλο διεθνές συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος που συνδέεται με το Ισραήλ. Αυτή η αποκάλυψη έστειλε κύματα σοκ στη Διάσκεψη και σχεδόν αμέσως σε όλο τον κόσμο, καθώς, σχεδόν κάθε ηγέτης του κόσμου έλαβε αναφορές για την ιστορική αποκάλυψη του Gordon Duff εκείνη την ημέρα, μέσα σε λίγα λεπτά.

    Τα κύματα σοκ από την ιστορική ομιλία του στη Δαμασκό συνεχίζουν να δονούν όλον τον κόσμο έως και σήμερα. Τώρα ο Gordon Duff ζήτησε από τον πρόεδρο Πούτιν να απελευθερώσει τις Ρωσικές πληροφορίες, οι οποίες θα εκθέσουν περίπου 300 προδότες στο Κογκρέσο για σοβαρά και συνεχή κακουργήματα, καθώς και την κατασκοπεία εκ μέρους της Χαζαρικής μαφίας (Χ.M.) εναντίον της Αμερικής και πολλών χωρών της Μέσης Ανατολής.

  6. Τώρα γνωρίζουμε ότι η Χ.Μ. διεξάγει έναν μυστικό πόλεμο εναντίον της Αμερικής και των Αμερικανών με τη χρήση τρομοκρατίας στημένων γεγονότων τύπου Gladio και μέσω του παράνομου και αντισυνταγματικού συστήματος των Ομοσπονδιακών Κρατών, του IRS, του FBI, της FEMA, της Homeland Security και του TSA. Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η Χ.Μ. ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη μιας εσωτερικής «δουλειάς», δηλ. της στημένης επίθεσης Gladio κατά της Αμερικής στις 9-11-01, καθώς και της βομβιστικής επίθεσης Murrah Building στις 19 Απριλίου 1995.

    Η κρυφή ιστορία της απίστευτα σατανικής Χαζαρικής Μαφίας

    Preston James and Mike Harris

    100-800 κ.ε. (κοινή εποχή-μ.Χ) – μια απίστευτα σατανική κοινωνία αναδύεται στην Χαζαρία:

    Οι Χαζάροι εξελίσσονται σε έθνος που κυβερνάται από έναν σατανικό βασιλιά, ο οποίος κατείχε τις αρχαίες μαύρες τέχνες της Βαβυλώνας, καθώς και απόκρυφους ολιγάρχες που υπηρετούσαν ως αυλή του. (σημ.μτφρ. Σύμφωνα με ερευνητές οι Χαζάροι ενδέχεται να ήταν απόγονοι της αρχαίας καταστροφικής φυλής των Υξώς). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Χαζάροι γίνονται γνωστοί στις γύρω χώρες ως κλέφτες, δολοφόνοι, ληστές των εμπορικών δρόμων των καραβανιών αλλά και για την ανάληψη των ταυτοτήτων των ταξιδιωτών που δολοφονούσαν, όλα αυτά δε ήταν γι αυτούς κανονική επαγγελματική πρακτική και τρόπος ζωής.

    800 κ.ε. – Τελεσίγραφο παραδίδεται από τη Ρωσία, (σημ.μτφρ. επίσης την Περσία) και άλλα γύρω έθνη:

    Οι ηγέτες των γύρω λαών, ειδικά της Ρωσίας και της Περσίας είχαν τόσες πολλές καταγγελίες από τους πολίτες τους και ως ομάδα, παραδίδουν ένα τελεσίγραφο στον βασιλιά των Χαζάρων. (σημ.μτφρ. το Ανατολικό Ρωμαϊκό βασίλειο (Βυζάντιο) δεν συμμετείχε διότι ανέκαθεν είχε φιλικές σχέσεις με τους Χαζάρους. (Κρατήστε το αυτό) Στέλνουν λοιπόν ένα ανακοινωθέν προς τον βασιλιά της Χαζαρίας ότι πρέπει να επιλέξει μία από τις τρεις Αβρααμικές θρησκείες για τον λαό του και να την καταστήσει επίσημη κρατική θρησκεία του, να απαιτήσει δε από όλους τους Χαζάρους πολίτες να την ασπαστούν, το ίδιο δε να ισχύσει και για όλα τα παιδιά της Χαζαρίας.

  7. Στον βασιλιά των Χαζάρων δόθηκε η επιλογή μεταξύ του Ισλάμ, του Χριστιανισμού και του Ιουδαϊσμού. Ο βασιλιάς της Χαζαρίας επέλεξε τον Ιουδαϊσμό και υποσχέθηκε να παραμείνει εντός των απαιτήσεων που έθεσε η συνομοσπονδία των εθνών με επικεφαλής τον τσάρο της Ρωσίας. Παρά τη συμφωνία και την υπόσχεσή του, ο Χαζάρος βασιλιάς και ο εσωτερικός του κύκλος των ολιγαρχών, συνέχισαν να ασκούν την αρχαία Βαβυλωνιακή μαύρη μαγεία, γνωστή και ως μυστικός σατανισμός. Αυτός ο μυστικός σατανισμός περιελάμβανε αποκρυφιστικές τελετουργικές θυσίες παιδιών, όπου αφού έπιναν το αίμα τους, τα έκαιγαν και έτρωγαν τις καρδιές τους.

    Το βαθύ σκοτεινό μυστικό των αποκρυφιστικών τελετών ήταν, ότι όλα βασίζονταν στην αρχαία λατρεία του Βάαλ, γνωστή και ως λατρεία της κουκουβάγιας. Για να ξεγελάσουν τη συνομοσπονδία των εθνών με επικεφαλής τη Ρωσία που παρακολουθούσαν την Χαζαρία, ο Χαζάρος βασιλιάς ενσωμάτωσε αυτές τις πρακτικές της λουσιφέριας μαύρης μαγείας με τον Ιουδαϊσμό και δημιούργησε μια μυστική υβριδική σατανιστική θρησκεία, γνωστή ως Βαβυλωνιακός Ταλμουδισμός. Αυτό έγινε η εθνική θρησκεία της Χαζαρίας, η οποία καλλιέργησε το ίδιο κακό για το οποίο ήταν γνωστή από πριν.

    Δυστυχώς, οι Χαζάροι συνέχισαν με τους κακούς τρόπους τους, ληστεύοντας και δολοφονώντας όσους από τις γύρω χώρες ταξίδευαν μέσω Χαζαρίας. Οι Χαζάροι ληστές προσπαθούσαν συχνά να αναλάβουν την ταυτότητά των ταξιδιωτών αφού τους δολοφονούσαν και με αυτόν τον τρόπο γίνονταν κύριοι ψεύτικων ταυτοτήτων – μια πρακτική που συνεχίζουν μέχρι σήμερα, μαζί με τις απόκρυφες τελετές θυσίας παιδιών που είναι στην πραγματικότητα η αρχαία λατρεία του Βάαλ.

    1.200 κ.ε. – Η Ρωσία και τα γύρω έθνη είπαν «ως εδώ!»:

    Περίπου το 1200 κ.ε., οι Ρώσοι (σ.μ. και οι Πέρσες) ηγήθηκαν μιας ομάδας εθνών που περιβάλλει την Χαζαρία και έκαναν εισβολή, προκειμένου να σταματήσουν τα εγκλήματα των Χαζάρων εναντίον των λαών τους, που περιλάμβαναν απαγωγές μικρών παιδιών και νηπίων που ήταν απαραίτητα στις τελετές τους στον Βάαλ. Ο βασιλιάς της Χαζαρίας και η εσωτερική του αυλή των εγκληματιών και δολοφόνων κατέληξε να είναι γνωστή στις γειτονικές χώρες ως Χαζαρική Μαφία (Χ.Μ.)

    Οι ηγέτες των Χαζάρων είχαν ένα πολύ καλά αναπτυγμένο κατασκοπευτικό δίκτυο, μέσω του οποίου έλαβαν προειδοποίηση για την εισβολή και διέφυγαν από την Χαζαρία καταφεύγοντας στα ευρωπαϊκά έθνη προς τα δυτικά, παίρνοντας τις τεράστιες περιουσίες τους σε χρυσό και ασήμι μαζί τους. Εκεί κράτησαν χαμηλό προφίλ και ανασυντάχθηκαν, ενώ ανέλαβαν νέες ταυτότητες. Τελικά, συνέχισαν τις τελετουργικές θυσίες τους και πίστευαν πως ο Βάαλ θα τους δώσει όλο τον κόσμο και όλα τα πλούτη του, όπως υποστήριζαν ότι τους είχε υποσχεθεί, αρκεί να θυσιάζουν παιδιά και βρέφη σε αυτόν.

    Ο βασιλιάς της Χαζαρίας και η αυλή του ορκίστηκαν αιώνια εκδίκηση ενάντια στους Ρώσους, τους Πέρσες και τα γύρω έθνη που εισέβαλαν στη Χαζαρία και τους έριξαν από την εξουσία.

    OΛΟΙ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΖΑΡΟΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΖΑΡΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ.

    Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΖΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΖΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ Ο "ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ Ο ΦΟΝ ΓΚΑΖΑΚΗΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  8. ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ.

  9. ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ
    ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΛΩΠΟΔΥΤΗ

    Ο Δ.Καζάκης αποκαλύπτει το ΠΑΡΑΜΥΘΙ με τα 600 Δις του Σώρρα
    https://www.youtube.com/watch?v=VAMD0yPPYEk

  10. ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ?
    ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ��

    ΣΟΒΑΡΑΑΑΑ..??…..ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΤΑΣΦΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ,ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΖΗΣΑΝ ΣΕ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΟΛΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΙΧΝΟΣ ΠΛΑΣΤΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…,

    ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΖΑΡΙΑ….

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ…!!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  11. Μιλτιάδης Αναστασιάδης‎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΣΙΣ" ΤΗΣ Ε.ΣΥ.

    ΕΙΧΑ ΔΕΚΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΜΟΝΟΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ:

    ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΚΑΘΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ. ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ Ή ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΕ ΠΑΡΤΥ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.
    ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ, ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΡΙΑ ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ (ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΣΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ.
    ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ "ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ;"
    ΤΟΥ ΛΕΩ "ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;"

    ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΛΕΟΝ" (ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΙΤΣ Η ΕΚΦΡΑΣΗ)
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ.

    ΤΟΥ ΕΙΠΑ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ. ΤΟΥ ΤΟΝΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ. ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

    Ω ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ… ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ;

    ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!

  12. ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ..!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

    Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
    Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.

    Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

    Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

    ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ..

    ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…

    Τ Ι Π Ο Τ Α..!!!!
    ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΗΡΑ,ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ..!!!

  13. EΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?……ΝΑΙ ΕΛΑ….Α ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΙΣΑΜΕ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΜΙΛΗΣΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ…ΑΑ ΩΡΑΙΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΚΟΥ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΗΛΘΕ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΡΕΣ ΔΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ''ΧΑΡΤΟΦΤΙΑΧΤΡΑ''…..ΤΙ ΛΕΣ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ…ΝΑΙ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΟΡΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Κο ΤΣΙΒΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΣΕ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΤΟΝ ΓΑ@ΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΓΑ@Η@ΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΡΑΜΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ…..ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΛΕΜΑ ΤΗΝ ΒΛΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΓΙΟΥΦΤΑΚΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙΣ ΝΕΩΤΕΡΕ ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ….ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΒΙΚΙ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ salom…salom..

  14. ΣΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ 10 ΕΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ;
    ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ;
    ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ

  15. Ιγνατίου: «Ασχολούμαστε αναγκαστικά με τον απατεώνα Σώρρα, ενώ Ελλάδα και Κύπρος καίγονται»

    https://thecaller.gr/callers-choice/ignatiou-asxoloumaste-me-sorra-eno-ellada-kipros-kegonte/

    ======================================
    Μήπως οι οπαδοί του Σωρρα πρέπει να δουν αυτό ;;;;;

    https://hellas-now.com/mipos-opadi-tou-sorra-prepi-na-doun-afto/
    ===================================
    Οι καταγγελίες Ροδίτη δημοσιογράφου για τον δολοφόνο της παιδοψυχιάτρου πήραν πανελλήνια δημοσιότητα

    https://www.aegeanews.gr/news/greece-society/31792/katangelies-roditi-dimosiografou-gia-ton-dolofono-tis-pedopsichiatrou-piran-panellinia-dimosiotita/

    ==============================
    ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. —THE END OF THE END-ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΡΗΝΟ, ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ
    Κυριακή, 12 Μαΐου 2013
    ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. —THE END OF THE END-ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΡΗΝΟ, ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ

    http://berlin-athen.eu/%CE%BE%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%8E%CF%81%CE%B1/

    ====================================

    Το ρολόι κτυπά για τη συμμορία του Σώρρα. | Στροβολιώτης
    https://strovoliotis.wordpress.com/2014/…/το-ρολόι-κτυπά-για-τη-συμμορία-του-σώρρ…
    28 Ιουν 2014 – Το ρολόι κτυπά για τη συμμορία του Σώρρα. …… Η υπόθεση έχει αρχίσει να παίρνει επικίνδυνη στροφή και δεν αρκεί να γελούμε και να τους …
    Η υπόθεση Σώρρα δεν βγάζει πλέον γέλιο – Rizopoulos Post
    http://www.rizopoulospost.com/h-ypothesh-swrra/
    5 Ιαν 2017 – Τον Αρτέμη Σώρρα τον αντιμετωπίσαμε όλοι, λίγο έως πολύ, με μια … του γραφικού του πράγματος, έγινε κάποια στιγμή εξαιρετικά επικίνδυνο.

    Η οργάνωση Σώρρα, εκτός των άλλων, επικίνδυνο ακροδεξιό μόρφωμα
    https://iskra.gr/η-οργάνωση-σώρρα-εκτός-των-άλλων-επικί/

    9 Ιαν 2017 – Έντονη δημοσιότητα παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική (;;;) Οργάνωση (ΜΚΟ), με την …
    Δεν υπάρχουν: συμμορια

  16. Για άλλες χρήσεις, δείτε: Χρυσή Αυγή (αποσαφήνιση).
    Λαϊκός Σύνδεσμος
    Χρυσή Αυγή
    Logo x.a. article.png
    Γενικός Γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος
    Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς
    Εκπρόσωπος Τύπου Ηλίας Κασιδιάρης
    Ιδρυτής Νίκος Μιχαλολιάκος
    Ίδρυση Δεκέμβριος 1980[1]
    (δραστηριοποίηση: Ιανουάριος 1993)
    Έδρα Μεσογείων 131, Αθήνα
    Εφημερίδα Χρυσή Αυγή
    (1ο φύλλο: 10/01/1993)[2]
    Εμπρός (1ο φύλλο: 22-06-2013)[3]
    Πτέρυγα νεολαίας Μέτωπο Νεολαίας
    Ιδεολογία
    Ναζισμός/Νεοναζισμός[4][5][6][7]
    Αντικομμουνισμός
    Αλυτρωτισμός
    Εθνικισμός[8][9]
    Ευρωσκεπτικισμός[10][11][12][13]
    Αντιπαγκοσμιοποίηση[14]
    Πολιτική θέση Ακροδεξιά[15][16]
    Ομάδα Κοινοβουλίου Ε.Ε. Μη εγγεγραμμένοι
    Χρώματα Μαύρο
    Ελληνικό Κοινοβούλιο
    15 / 300
    Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
    2 / 21
    Περιφέρειες
    26 / 703
    Σημαία κόμματος
    Meandros flag.svg
    Ιστοσελίδα
    http://www.xryshaygh.com
    Πολιτικό σύστημα Ελλάδας
    Πολιτικά κόμματα
    Εκλογές
    Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, συχνά αποκαλούμενος απλά ως Χρυσή Αυγή, είναι ελληνικό ακροδεξιό πολιτικό κόμμα.[4][17]

    Ιδρύθηκε το 1980[18] από τον Νίκο Μιχαλολιάκο ως οργάνωση με ναζιστικό χαρακτήρα, προσανατολισμένη γύρω από την έκδοση ομώνυμου περιοδικού. Ανέπτυξε τη δράση της στις αρχές της δεκαετίας του 1990, περίοδο έντασης του Μακεδονικού ζητήματος. Έκτοτε καταγγέλθηκαν δεκάδες βίαιες επιθέσεις Χρυσαυγιτών εναντίον μεταναστών και Ελλήνων. Το 1998 απαγγέλθηκαν κατηγορίες για μια τέτοια επίθεση στον υπαρχηγό της οργάνωσης, «Περίανδρο» Ανδρουτσόπουλο, που ήταν καταζητούμενος για εφτά χρόνια. Η ΧΑ δημιούργησε συγγενικές οργανώσεις, όπως τη «Γαλάζια Στρατιά» στο χώρο οπαδών της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και το κόμμα «Πατριωτική Συμμαχία». Μετά τις αντιδράσεις για το σχεδιασμό ενός «φεστιβάλ μίσους» το 2005, ο Ανδρουτσόπουλος παραδόθηκε οικειοθελώς (και καταδικάστηκε) και η ΧΑ ανακοίνωσε ότι θα ανέστειλε τη δράση της, που συνεχίστηκε μέσα από την «Πατριωτική Συμμαχία».

    Από τη δεκαετία του '90[19] οι εκπρόσωποι της ΧΑ έχουν παύσει τις αναφορές στο ναζισμό και αυτοπροσδιορίζονται συστηματικά ως «εθνικιστές» και προωθούν τον μεταξισμό ως την ιδεολογία του κόμματος.[20] Η ΧΑ εξακολουθεί να θεωρείται φασιστική[21] και νεοναζιστική οργάνωση,[4][5][6][22][23][24][7][25][26][27] από δημοσιογράφους, ερευνητές, πολιτικούς αναλυτές και πολιτικούς επιστήμονες, που αναφέρονται στα σύμβολά της, τις ιστορικές αναφορές της και την ιδεολογία της. Έχει κατηγορηθεί για εξτρεμιστική δράση,[20][28][29][30] άσκηση ρατσιστικής βίας, ακόμα και για δολοφονικές απόπειρες,[31][32][33] όπως και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Από το 2003 ως το 2014 έχουν εκδοθεί 20 καταδικαστικές αποφάσεις για εγκληματικές ενέργειες και επιθέσεις μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.[34]

    Το 1993 ιδρύθηκε ως κόμμα, αλλά η συμμετοχή της σε εκλογές ήταν ανεπιτυχής. Από το 2009 η ΧΑ ανέπτυξε τη δράση της σε γειτονιές του κέντρου της Αθήνας, όπως ο Άγιος Παντελεήμονας, και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 κέρδισε μία έδρα στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων. Στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2012 εισήλθε για πρώτη φορά στο κοινοβούλιο, παίρνοντας ποσοστό σχεδόν 7%,[35] το οποίο διατήρησε στις βουλευτικές εκλογές των επόμενων τριών χρόνων (τον Ιούνιο του 2012 και τον Ιανουάριο και το Σεπτέμβριο του 2015), αν και ο αριθμός των ψήφων που έλαβε μειώθηκε.

    Το Σεπτέμβριο του 2013, μετά από μια σειρά βίαιων επιθέσεων χρυσαυγιτών που κορυφώθηκαν με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, εισαγγελικές έρευνες στοιχειοθέτησαν την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία ο αρχηγός της οργάνωσης, βουλευτές και στελέχη της.[36][37] Συνολικά 69 πρόσωπα παραπέμφθηκαν σε δίκη,[38] που ξεκίνησε στις 20 Απριλίου 2015.[39]

    Χρυσή Αυγή – Βικιπαίδεια
    https://el.wikipedia.org/wiki/Χρυσή_Αυγή

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.ΣΥ

  17. EΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΑ ΒΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΝΣΩΣΤΗ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΗΟ!!. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΙΑ ΠΥΩΔΗ ΒΛΕΝΑ ΜΙΑ ΣΙΧΑΣΙΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΜΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΑΣΙΑ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΓΥΦΤΟΣ ΡΟΧΙΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΥΩΔΗ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΚΟΠΡΝΩΝ ΓΥΦΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΥΦΤΟΣΠΟΡΟΣ ΑΥΤΗ Η ''ΓΟΥΣΤΕΡΙΤΣΑ'' Η ΡΥΠΑΡΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΑΓΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΑΞΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΖΩΑ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙΧ ΑΠΛΩΣ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΩΜΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΜΝΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!! ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΜΟΓΓΟΛΟΚΕΦΑΛΟ'' ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΥΦΤΙΚΙΑΣ ΜΗΤΡΑΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΥΦΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΟΥΛΕΥΕΕ ΓΙΑ ΑΥΤΥΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟΜΑ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ YOSHEF ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ''ΜΝΙ'' ΤΟ ΜΑΥΡΟ Μ'ΝΙ ΤΗΣ ΦΕΡΟΥΣΑΣ ΤΗΝ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΜΑΥΡΗΝ ΚΥΛΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ ΤΙΣ ΣΦΙΧΤΕΣ Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕ ΞΕΣΤΑΥΡΩΝΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Η Μ/ΝΟΤΡΙΧΕΣ ΚΑΘΩΣ ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΣΤΑΥΡΩΝΕ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΤΑ 150αρικα ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΗΓΗΘΕΙ Η ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΕΣΚΑΓΑΝ ΤΑ 150αρικα ΤΑ ΑΡΠΑΖΕ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΚΑΙ ΧΛΑΑΑΤ'Σ ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ Μ'ΝΑΡΑ ΤΣ ΚΑΘΩΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΤΣΙΡΛΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΥΚΛΑΝΙΟΙ!!! ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ Ο ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΠΑΤΕΤΑΚΗΣ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΓΗΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΓΥΡΙΖΕ Ο ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ''ΝΕΥΜΑ'' ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΓΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓΛΥΨΙΜΟ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΟΥΣΤΓΕΡΟΣ ΣΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ'

  18. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΦΟΥ ΞΕΖΟΥΜΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣΑ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΡΥΠΑΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΥΣΤΥΟΓΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΕΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΠΘΝ ΝΑ ΦΑΝΕ!! Ο ΓΥΦΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ''ΔΙΠΛΕΤΑ'' ΠΟΥΣΤΓΕΡΟΣ ΠΑΤΕΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ Η ΠΙΠΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ 4 (ΤΕΣΣΡΕΑ) ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΦΟΡΤΕΤΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΞΥΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΩΜΕΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΙΣΟΒΙΤΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΙΠΟΥ Ο ΕΞΑΙΧΩΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΝ ΤΟΝ ΡΙΝΟ ΕΡΜΑΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝΕ ΣΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑ ΚΛΑΡΙΝΟ….ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΣΟΦΕ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΕΣΩΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ!!!

  19. ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ?
    ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ��

    ΣΟΒΑΡΑΑΑΑ..??…..ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?… ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΩ!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΞΕΚΩΛΊΑΡΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ 5 ΕΥΡΩ Η ΠΙΠΑ ΜΩΡΗ ΤΗΝ ΠΞΓΕΣ? ΝΤΙΙΠ ΞΕΥΤΙΛΑ…ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΦΑΕ ΠΣΟΛΕΣ ΓΥΦΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ…ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

  20. ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΙΣΟΒΙΩΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΥΦΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΘΑ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ Π.Χ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΣΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΓ7ΦΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥ ΙΣΟΒΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΚΑΤΕΣΧΕΤΟ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ!!!! ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΚΩΛΟ-ΞΕΣΚΙΣΙΜΟ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΧΧΧΧ Α ΧΑΑΑΑΑΑ

  21. ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΡΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ
    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 8% ΜΕ 10%
    ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΗΣ
    ΠΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΠΥΘΜΕΝΟΥ ΓΕΛΩΤΟΣ

  22. Στις δημοσκοπησεις που γινονται η Ελληνων Συνευρεση του πσωρρα καταλαμανει ποσοστα αρκετα παρακατω απο τους ομοφυλοφυλουσ (ενεργητικους-παθητικους) καθως και απο τισ τζιβιτζελουδες λεσβιες διπλοπατικομπουκωμα….Ουτε για γαμησι δεν ειστε πσωρραααα!!!κατσε εκει τωρα στην φυλακη με τα γενεια και τα μαλια και οσο ζησεισς γιατι απο εκει μεσα να βγεις ξεχασετο μπατιρογυφτε!!! χα χα χα χααααα να γλυτωσει και η γκουρλιου!!! χι χι χι ιιιιιιιι

  23. Το διαστημόπλοιο του γύφτου είναι μιά λαμαρινοκατασκευή που αποτελείται απο τους γκαζοντενεκέδες οπαδούς του φυλακισμένου για κακουργήματα παγκόσμιου διοικητή του Ο.Η.Ε δισεκατομμυριούχου αδερφού του Θεού Απόλλωνα
    γιού του Θεού Δία μπατζανάκη του τρισμέγιστου ταραρόμ συζύγου της κατσικοκέρατης κουνιάδας του αορατομπεσαλή μπι μπι και συνυφάδα τoυ μορφέα

    μεγιστίας

  24. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΙΛΙΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΥΜΜΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΩΝ.

  25. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ; ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

  26. ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΤΑΞΙΑ ΣΤΑΣ ΠΡΩΙΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ
    ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ (ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ)
    ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑΣ ΘΕΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΑΣ ΕΙΣ ΣΤΑΣ ΚΑΝΑΡΙΟΥΣ ΝΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΝ ΣΤΟ AMBER ALERT ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ
    ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΈΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΙΣΤΗΝ ΜΟΡΦΕΑ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ

  27. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε Π Α Μ
    ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗΝ ΑΠΤΑΙΣΤΩΣ
    ΝΑ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ
    ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟΝ

    ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

    ΔΙΑΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ
    =====
    ΑΦΡΟΔΙΤΗ; ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    =========
    ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΞΌΥ ΚΑΙ Η ΟΜΟΙΟΤΗΣ

    ΑΡΗΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ======
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ

  28. ΥΠΕΚΛΑΠΗ ΜΥΝΗΜΑ SMS. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΗ ΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΡΩΓΟ ΤΣΑΠΕΛΕΣ.
    ΠΣΟΡΡΑΣ.-

Comments are closed.