Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι σε λεωφορείο – Τουλάχιστον ένας νεκρός τουλάχιστον 14 οι τραυματίες

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι λίγο πριν τις 16:30 (ώρα Ελλάδας) της Παρασκευής (20.07.2018) στη Γερμανία – Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε επιβάτες σε λεωφορείο στο Λίμπεκ – Οι πληροφορίες για τους τραυματίες είναι
συγκεχυμένες με διεθνή Μέσα να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 14 τραυματίες – Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έχει συλληφθεί
Πανικός επικρατεί στην πόλη Λίμπεκ στη βόρεια Γερμανία καθώς ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε επιβάτες λεωφορείου. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ενώ δυο από αυτούς νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Νωρίτερα, η αστυνομία στο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν, όπου βρίσκεται το Λίμπεκ, έστειλε μήνυμα στο Twitter ότι ισχυρές δυνάμεις της έχουν αναπτυχθεί στην πόλη.
«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στο Λίμπεκ» έγραψαν οι αρχές ασφαλείας στο tweet. «Ερευνάμε την κατάσταση και θα μεταδώσουμε επιπλέον πληροφορίες αργότερα».

Ο δράστης φέρεται να είναι ζωντανός και να κρατείται από την αστυνομία. Η εφημερίδα The Luebecker Nachrichten επικαλείται αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο δράστης είναι περίπου 30 ετών και ισχυρίζεται ότι κατάγεται από το Ιράν.

Τα Μέσα αναφέρουν ότι άφησε ένα σακίδιο πλάτης στο λεωφορείο. Το σημείο έχει αποκλειστεί καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας.

loading...

1 thought on “Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι σε λεωφορείο – Τουλάχιστον ένας νεκρός τουλάχιστον 14 οι τραυματίες

  1. ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ΜΑΖΕΨΕΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ Γ' ΡΑΙΧ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ …ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΣΑΝ ΑΥΓΑ ΠΑΠΙΑΣ ΜΕΓΑΛΑ

Comments are closed.