ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ «WIKILEAKS» – ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ

Έξω φρενών ήταν οι Αμερικάνοι με την ανένδοτη στάση του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στο Σκοπιανό, όπως προκύπτει από απόρρητα τηλεγραφήματα της Αμερικανικής Πρεσβείας που έχει δημοσιοποιήσει το Wikileaks!

ΗΠΑ: Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Σε αμερικανικό εμπιστευτικό τηλεγράφημα στις 23-10-2007, που υπογράφει ο τότε Επιτετραμένος της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα Thomas M. Countryman, περιγράφονται οι θετικές ανησυχίες για τη διαδοχή του Χριστόδουλου, που ετοιμαζόταν τότε να επιστρέψει από το Memorial Hospital των ΗΠΑ χωρίς να έχει γίνει μεταμόσχευση…

Η Αμερικανική Πρεσβεία περιμένει ότι μέσα σε έξι το πολύ μήνες θα έχει πεθάνει και ανοίγοντας εκ των πραγμάτων το ζήτημα διαδοχής σημειώνει, ότι η διαδοχή Χριστοδούλου κυρίως θα επηρεάσει το Σκοπιανό:

«Η διαδικασία επιλογής ενός διαδόχου κατά πάσα πιθανότητα θα επηρεάσει την συζήτηση θεμάτων πολιτικής, και κυρίως το Μακεδονικό ζήτημα του ονόματος»!

ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΟΙ ΗΠΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΜΟΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΔΩΡΟ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ

Σύμφωνα με άλλο εμπιστευτικό αμερικανικό τηλεγράφημα με ημερομηνία 26 Οκτωβρίου 2007 (ημέρα διπλών εορτασμών απελευθέρωσης Θεσσαλονίκης και Αγίου Δημητρίου…) ο Thomas M. Countryman αποκαλύπτει άθελά του ότι οι Αμερικανοί επιδίωκαν από τότε το απίθανο όνειρο να υπάρξουν Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια, ακόμη και πριν την Συμφωνία του Ονόματος:
«…θα θέλαμε να δούμε και τις δύο πλευρές να συμμετέχουν σε σοβαρή συζήτηση των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, ακόμη και πριν από τη συμφωνία για το όνομα»!

Ε, λοιπόν εκείνο το αμερικανικό άπιαστο όνειρο του 2007 για την υπογραφή ΜΟΕ, το έκανε πραγματικότητα και μέγα δώρο σε Σκόπια και Στέιτ Ντιπάρτμεντ η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το 2015, δια του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά!

Για να καταλάβουν κάποιοι τι γίνεται και πόσο στημένο είναι το παιχνίδι, που όμως ξαφνικά πάντα τους χαλάει, με τη βοήθεια του Θεού κάθε φορά…

Στο ίδιο τηλεγράφημα αναφέρεται επίσης ότι ο άτυπος «Πρέσβης» των Σκοπίων στην Ελλάδα Blagoj Handziski, δήλωσε στις 24-10-2007 στους Αμερικανούς στην Αθήνα, ότι ήταν πεπεισμένος πλέον πως η Ελλάδα του Κώστα Καραμανλή θα ασκούσε Βέτο στην εισδοχή του κρατιδίου στο ΝΑΤΟ, κατά την προσεχή Σύνοδο Κορυφής στο Βουκουρέστι (τότε που η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα έκανε την πρώτη νέα μεγάλη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο «Αλεξάνδρειο – Παλαί ντε Σπορ»), ενώ συμβούλευε τους Αμερικάνους να ελιχθούν κατάλληλα ανάμεσα στους υποψηφίους διαδόχους του τότε ασθενούς Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, ο οποίος θα έκανε – όπως τονίζεται στο τηλεγράφημα – εκστρατεία για τα εθνικά θέματα!

Δηλαδή με άλλα λόγια τα Σκόπια προέτρεπαν τις ΗΠΑ να επηρεάσουν και να αναμιχθούν στην διαδοχή Χριστόδουλου, ώστε να μην βρεθεί άλλος Αρχιεπίσκοπος που να ανακατεύεται στο Σκοπιανό!
Επειδή επί Χριστοδούλου δεν μπορούσε να περάσει τίποτα!
Καμμία εθνική υποχώρηση!
Καμμία εθνική ήττα και συντριβή!
Κανένα Μνημόνιο!
Και φυσικά κανένας συμβιβασμός και καμμία υποχώρηση στο ζήτημα της Ονομασίας των Σκοπίων!

Η Εκκλησία μας, αποτελούσε και αποτελεί τον βράχο ανάσχεσης όλων των εθνικών κινδύνων και την ακλόνητη και αποτελεσματική ασπίδα προστασίας της Μακεδονίας μας!

Γι΄ αυτό και πολεμάται τόσο πολύ…

Τελικά πάντως, ο πρόωρος θάνατος του μακαριστού και μαχητικού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στις 28-1-2008, διευκόλυνε τα σχέδια των ξένων, αλλά τουλάχιστον στο Σκοπιανό βρέθηκε μπροστά τους όλα αυτά τα χρόνια ο Άνθιμος και η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, που συνέχισαν και συνεχίζουν ακούραστα την μεγάλη Εθνική Αντίσταση, η οποία βλέπουν τώρα με χαρά πως έχει απλωθεί σε κάθε γωνιά και ψυχή της χώρας, που ετοιμάζεται με νέα, μεγάλα Συλλαλητήρια να σταματήσει τους εσωτερικούς πλαστογράφους και τα βαθιά σχέδια των ΗΠΑ του Τραμπ και των Ρεπουμπλικάνων.

loading...

9 thoughts on “ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ «WIKILEAKS» – ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ

  1. Ο Χριστόδουλος κατεστρέψε το ήπαρ του από υπερκατανάλωση αλκοόλ.
    Η έντονη ερυθρότητα του προσώπου του, η εξωφθαλμία, η υπερβολική παχυσαρκία εμφανής στον λαιμό και την κοιλιακή χώρα, είναι σαφείς ενδείξεις αλκοολισμού.
    Ο αλκοολισμός, σε σημαντικό ποσοστό, προσβάλλει το ήπαρ.
    Ν.Κ. ιατρός

  2. Θα Ηθελα Κε συναδελφε γιατι και εγω ειδικοσ ειμαι αλλα στην ΔΙΜΗΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ Ν.Κ ΙΑΤΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΙΧΑΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΠΙΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΥΤΤΑΖΟΥΝ ΕΚΘΑΥΜΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΩΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΕΚΛΗΘΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΘΡΗΚΕΙΑΣ ΚΛΠ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΣΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ Η Ο ΜΟΥΧΑΜΕΤ Η Ο ΒΟΥΔΑΣ Η Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΤΣΙΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΊΚΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΗΣΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΜΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΛΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ Γ΄ΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ….ΚΙΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Ν.Κ ΙΑΤΡΕ….

    ΤΟ Ν.Κ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΛΑΣΩ? ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΝΙΟ, ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ? ΑΕΙΙΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!

  3. ΒΡΕ ΨΕΥΤΟ "Ν.Κ" ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΖΗΛΕΨΕΣ ???

    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΤΡΙΓΟΝΟΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΙΛΗ

  4. Ο ΚΑΝΑΠΕΣ, Η ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΓΟΥΛΙΑ, ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ, Η ΤΡΥΦΗΛΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΗΡΩΕΣ.

    ΗΡΩΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΙΣΟΒΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΑ ΕΞΤΡΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΜΙΑΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΣ,
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΑΚΡΙΒΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ,
    ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΦΙΛΗΜΑΤΑ.

    ΗΡΩΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ,
    ΦΤΩΧΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ,
    ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ, ΤΟΥ ΙΚΑ,
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΞΗΡΩΝΕΙ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ,
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ,
    ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,
    ΟΛΟ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ.

    ΗΡΩΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
    ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ,
    ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΕΝΦΙΑ, ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,
    ΑΓΩΝΙΆ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ,
    ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,
    ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ.

  5. ΗΡΩΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΣ

    ΓΙΑ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ
    ΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΓΑΡΙΣΜΕΝΗ ΣΩΡΡΑΚΩΣΤΑΙΝΑ?

  6. @@ 4:28 μ.μ.

    μη στεναχωριεσαι για το γιατρουλη σου σε συμποναμε

  7. ο Χριστοδουλος εφτιαξε οικογενεια;
    η αγαπη στην πατριδα απο που βγαινει;
    απο τα παχια λογια;
    η πολεμησε;
    ηταν τοσο ταπεινος που δεχοτανε να σκυβουν γεροι και γριες να του φιλουνε το χερι τα φορεματα και τα κοσμηματα που φοραγε αξιζανε μια περιουσια.
    η αξια της λιμουζινας του την ειχανε υπολογισει σε 350.000 ευρω.
    εμενε σε επαυλη 350 τετ στο ψυχικο

  8. Ε!τι να κανουμε δεν μπορουνε οι ορθοδοξοι ιερεις μοναχοσχημονες να ειναι σαν το ιερατειο του δωδεκαθεου που μαστουρωνανε και οι θεοι πηδαγανε ο ενας τον αλλο τις μαναδες τους τις αδερφες τους και γεμιζανε τα γεννητικα τους οργανα ψωρρα

  9. ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ … ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ… ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΟΛΟΙ … ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΙΕΣ ΤΟΥΣ

Comments are closed.