VODAFONE και AEGEAN χορηγοί του Gay-pride!

Το Ψαλτήρι λέει: «έλαιον αμαρτωλού μη λιπανάτω την κεφαλήν μου».
Τον λόγο αυτόν εφάρμοσαν τα 22 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία της Θεσσαλονίκης, τα οποία αποφάσισαν να διακόψουν την συνεργασία με τις Εταιρείες που στηρίζουν οικονομικά τις παρελάσεις της ντροπής.

Μεταξύ αυτών δυστυχώς βρίσκονται και εταιρείες που απευθύνονται σε ευρύ καταναλωτικό κοινό, όπως η VODAFONE και η AEGEAN.
Η προαγωγή δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που δεν σέβονται τις βασικές ηθικές αξίες του ευαγγελίου είναι ασυμβίβαστες για έναν χριστιανό.
Καλούμε τις εταιρείες να πάψουν να προσβάλλουν την χριστιανική συνείδηση του ελληνικού λαού και να ξεκαθαρίσουν ανοικτά την θέση τους απέναντι σε αυτόν.
Για τα αργύρια της προδοσίας πωλούν τα πάντα.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση των 22 σωματείων…

Με θλίψη αλλά και αγανάκτηση, τα 22 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Θεσσαλονίκης, παρακολουθούμε τις προετοιμασίες για την τέλεση για μία ακόμη φορά του ετήσιου “Φεστιβάλ Υπερηφανείας” (GayPride), στην πόλη του Αγίου Δημητρίου, την Αγιοτόκο Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν γίνεται διεκδίκηση κανενός “δικαιώματος”, όπως διατείνονται οι διοργανωτές, αλλά προβάλλεται με ξεδιάντροπο και προκλητικό τρόπο το επονείδιστο, κατά την Αγία Γραφή, πάθος της ομοφυλοφιλίας. Φέτος ειδικά, και στο πνεύμα της πρόσφατης απόφασης ντροπής του κοινοβουλίου, οι εκδηλώσεις θα είναι αφιερωμένες στην “οικογένεια”, δίνοντας ένα ακόμη ισχυρό χτύπημα σε έναν από τους πιο ιερούς θεσμούς της πατρίδας μας.

Είναι εμφανές από τον πρώτο χρόνο τέλεσης αυτού του “Φεστιβάλ” ότι πίσω του κρύβεται, άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο, ένα πανίσχυρο κράμα κρατικών και ιδιωτικών φορέων, που προσπαθούν με θαυμαστή συνέπεια να “εκσυγχρονίσουν” την κοινωνία μας, εθίζοντας ειδικά την ελληνική νεολαία σε ήθη και αξίες ξένες προς την πίστη και την παράδοσή μας. Ξένες πρεσβείες, δομές αυτοδιοίκησης και ΜΚΟ διαγωνίζονται στην προβολή του “Φεστιβάλ”. Συμβάλλουν οικονομικά και καταστήματα εστίασης, ένδυσης καθώς και ξενοδοχεία, που αποβλέπουν σε εφήμερα κέρδη από τους επισκέπτες «πανηγυριστές» αυτού του χαμηλής αισθητικής υποστάθμης “πανηγυριού”.

Ωστόσο, ανάμεσα στους χορηγούς με λύπη διαπιστώνουμε και φέτος την παρουσία εταιρειών, που οι υπηρεσίες τους αφορούν σε ευρύτερο κοινό ανθρώπων και που θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικές όσον αφορά στις «μαρκετίστικες» κινήσεις τους.

Ενδεχομένως οι ηγεσίες αυτών των εταιρειών να μην ενδιαφέρονται για τον λόγο και την αλήθεια του Ευαγγελίου. Πιστεύουμε ακράδαντα ωστόσο ότι, απλώς και μόνον ως επιχειρηματίες, θα έπρεπε να λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους ότι στηρίζοντας και προβάλλοντας τη χυδαία και ξεδιάντροπη αυτή “παρέλαση” προσβάλλουν όχι μόνο τις αξίες στις οποίες μένει πιστό το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας μας, αλλά και όλους εμάς που εξακολουθούμε να θεωρούμε κανονικό ο,τι ο Θεός και η φύση όρισε από δημιουργίας του κόσμου· όλους όσοι, επειδή νιώθουν ακόμη άνθρωποι, προσβάλλονται από την ωμή και ξεδιάντροπη προβολή στις πλατείες και τις οδούς της πόλης μας μίας πράξης που σύμφωνα με τους αρχαίους προγόνους μας “κινεί την αιδώ”! (εξ ου και η λέξη «κίναιδος»)

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι εταιρείες VODAFONE, AEGEAN και λοιπές ότι στηρίζοντας αυτή την αισχρή διοργάνωση προσβάλλουν απροκάλυπτα όλο τον υπόλοιπο ελληνικό λαό. Επιλέγοντας τον χαρακτηρισμό της επιχείρησής τους ως gay-friendly, καταλήγουν εντέλει μη φιλικοί με όσους ενοχλούνται και προσβάλλονται από τέτοιες ενέργειες.

«Οι καιροί ου μενετοί». Ως μέλη της κοινωνίας, και ιδιαίτερα ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι αλλά σαφώς και ως καταναλωτές, υπό την πίεση αυτών των γεγονότων έχουμε χρέος να αντιδράσουμε απέναντι σε όσους προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να επιβάλουν την gay κουλτούρα:

Διακόπτουμε την οποιαδήποτε συνεργασία με τις συγκεκριμένες εταιρείες, όσο συμφέρουσες κι αν είναι οι προσφορές τους.

Στηρίζουμε επιχειρήσεις που σέβονται τις παραδόσεις και τα πιστεύω του λαού μας.

Τα 22 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Θεσσαλονίκης

ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣΓΟΝΕΩΝ ΕΝΩΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (Γ.Ε.Χ.Α.)ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «ΟΙ ΠΑΝΑΓΙΟΦΙΛΟΙ»»ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ»ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»

ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Π.Α.Τ.Ρ.Ι.ΣΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΠΙΣ»ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ «ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ»ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ «ΑΓΙΑ ΦΟΙΒΗ»ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ «ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΣ»ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ «ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ»»ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ»

ΠΑ.ΣΥ.ΒΑ. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ)ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣΥΛΛΟΓΟΣ «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ

«Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ»ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ Ι.Μ. ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ

«ΑΓ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ»Σ.Φ.Ε.Β.Α. (ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ)ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΤΩΧΩΝ»ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

https://www.vimaorthodoxias.gr

loading...

12 thoughts on “VODAFONE και AEGEAN χορηγοί του Gay-pride!

  1. ΤΟ ΗΘΟΣ ,Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ,Η ΠΙΣΤΗ,Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ,ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ,ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ,ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ .ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΕΩΝ .

  2. Φιλε μου ταλιμπαν που κολαει ο χριστος με την πατριδα μας??
    εβραιος απο την ιουδαια δεν ηταν???
    για τον Μωσαικο νομο και τον περουσιο λαο δεν μιλαγε συνεχεια??
    μηπως εχεις μπερδεψει την βουρτα με τα χτενια?

  3. ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΣΒΡΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ .ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΒΡΩΜΡΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΖΠΟ 95% ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΙΣΧΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΩΣ ΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.ΕΙΣΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

  4. Ο λόρδος Μπάυρον Άγγλος ήταν, γιατί μιλάμε γι' αυτόν;
    Το ''μπαρ'' είναι Αμερικάνικο, γιατί πάμε σ' αυτό;
    Το αυτοκίνητο ''Μερσέντες'' είναι Γερμανικό, γιατί ταξιδεύουμε μ' αυτό;
    Η λέξη ''φουλ'' είναι αγγλική, γιατί την χρησιμοποιούμε;
    Οι περισσότεροι σταλάκτες στα λάστιχα ποτίσματος προέρχονται από το Ισραήλ, γιατί τους χρησιμοποιούμε;

    Μπορείς να μας απαντήσεις εσύ που απορρίπτεις τον Χριστό, επειδή ήταν Εβραίος, στα ανωτέρω ερωτήματα;
    Εάν ο Χριστός προερχόταν από τους Έλληνες, θα τον δεχόσουν;

  5. Χρησιμοποιώ κάρτα vodafone στο κινητό μου. Από δω και πέρα δεν θα αγοράζω κάρτες vodafone. Έχω αυτό το δικαίωμα ή όχι;

  6. Ασχαεα τα παραπανω αλλα θα σου απαντησω….
    Εσυ επελεξες να υβριζεις την πατρωα σου θρησκεια και να την θεωρεις παγανιστικη και ειδολωλατρες οσους θελουν να πιστευουν σε αυτην…
    Αυτο που σου φορτωσανε και τωρα νομιζεις οτι ειναι επιλογη σου ειναι μια ασιατικη θρησκεια και μαλιστα κατωτερη απο την Ελληνικη και αν σταματαγε εδω θα ηταν ολα καλα αλλα αν διαβαζες τα ευαγγελια και οχι μονο,οπως και καλα ισχυριζετε ο βλακας ταλιμπαν παραπανω θα εβλεπες με τι μισος βριζουν τους Ελληνες και πως μιλανε για το γενεολογικο δεντρο τον Εβραιων (αβρααμ ισσακ σαρα νωε μωηση κ.α)….
    και σε ρωταω αυφου θελουμε μια ανεξαρτητη Ελλαδα γιατι να εχω στο συνταγμαμα μου μια Εβραικη θρησκεια ως καθεστως και οχι την δικια μας Ελληνικοτατη θρησκεια?
    Που στην τελικη απο αυτην την θρησκεια βγηκε ο ΟΜΗΡΟΣ-Ο ΗΣΙΟΔΟΣ-Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ-Ο ΟΡΦΕΑΣ-Η ΥΠΑΤΙΑ-Ο ΗΡΑΚΛΗΣ-Ο ΑΧΧΙΛΕΑΣ και αλλοι αμετρητοι…
    ενω απο τους ιουδαιους μαθαμε να προσκυναμε να ειμαστε δουλοι του θεου και των παππαδων να μισουμε το γυμνο σωμα,να φιλαμε αισχρες εικονες,να μισουμε τις γυναικες και καθετι Ελληνικο…
    Επειδη χριστιανικη παιδεια δεν αναφερετε πουθενα και εμεις οι Ελληνες με παιδεια μεγαλωναμε καποτε,απαντησε μου λοιπον με την χριστιανικη σου κατηχηση εσυ γιατι δεχεσε τον Χριστο και βριζεις τους αρχαιους πατερες σου ενω λες περιφανα οτι εισαι Ελληνας??..(ετσι δεν φερετε και ενας σχιζοφρενης?)

  7. ταλιμπαν 12.48..θα μιλησω στην γλωσσα σου..
    εγω ηλιθιε το διαβασα το ευαγγελιο πριν ανοιξω το στομα μου για να μπορω να βουλωνω κατι αγραμματα καθυστεριμενα σαν και εσενα που πανε παρα δεκα στην εκκλησια σταυροκοπιουνται νομιζοντας οι αμυβαδες οτι τους βλεπει καποιος απο ψηλα και ετσι θεωρουνε οτι θα πανε στον εβραικο παραδεισο(τοσο βλακας εισαι)
    που βριζουν τους μουσουλμανους ενω εχουν την ιδια θρησκεια(τοσο προβατο εισαι)
    που βριζουν τους αρχαιους ενω μονο για τα αρχαια επιτευματα εχουν να λενε(τοσο υποκριτης εισαι)που χαλιουνται γιατι οπου βρεθουνε μια αρχαια ψωλη βρισκουν παντα μπροστα τους να τους θυμιζει οτι εδω κατοικουσαν και θα κατοικουν παντα Ελληνες βλακα!!!
    …εσυ μαλακιστηρη εχεις διαβασει το ευαγγελιο? τι απο αυτα τηρεις??
    θα σου πω εγω..τιποτα ΒΛΑΚΑ γιατι εδω ειναι Ελλαδα και ο μισανθρωπισμος δεν χωραει σε αυτον τον τοπο,απλα το παιζεις χριστιανος γιατι εισαι προβατο και θελεις να σωσεις τον κωλο σου τσουτσεκι,αλλα το ωραιο ειναι οτι εμεις οι Ελληνες δεν σε εχουμε αναγκη στον πολιτισμο μας και ετσι ποτε δεν θα σε δεχτουμε και ο ιουδαιος του υποκριτες τους εφτυνε καταμουτρα βλακα!!
    Αλλα ετσι σου αξιζει σκουλικι που με λυπασε που ειμαι Ελληνας,να εισαι απογονος του αβρααμ με κωρονα σου την ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!
    ……..ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΚΟΥΠΙΔΙ………εκει που θυσιαζε ο αβρααμ, πουσταρα!!

  8. Katarxin thelo na ypostorikso oti o Xristos einai o alithinos yios toy Theou. An ta xristianika somateia prosvalthikan mono logo tis parelasis ton gay, tote den exo kanena sxolio.An omos misoun tous gay san anthropous, tote kanoun ena tragiko lathos.

  9. Τελικά απέδειξες ότι είσαι κοπροσκυλο και σατανολάτρης αλήτης που το μόνο που ξέρει είναι να βρίζει κομπλεξικέ αγράματε οπαδέ της μπουρδελοπαρέας του ολύμπου θα μας πείς πότε θα κάνετε ανθρωποθυσίες οι εγκληματίες οπαδοί ανθρωποκτόνων δήθθεν θεών γιά να αναγενήσετε την πατρώα(ποιά πατρώα βλάκα φινοικοαιγυπτιακή και δημιουργημα εβραίων σατανιστών υπήρξε )θρησκεία που κανένας πραγματικά σοφός Ελληνας δεν αποδεχεται.Μήπως ζώον ξέρεις γιατίί σκότωσαν τον Σωκράτη και τόσους άλλους οι σατανιστές .Γιά το άλλο της πουστοσύναξης σας δεν μας λές τίποτα? μη ντρέπεσε και οι πούστηδες ανθρωποι θεωρείσται εξαντλώντας την ανοχή μας, κατ εξαίρεση και έχοντας υπόψη οτι και στα χειρότερα κτήνη πισογλέντηδες οπως του λογου σου δεν συναντώνται, Κατάλαβες σκατοπραγμα που βγαίνεις στο διαδικτυο για να βρίσεις απρόκλητα και σταμάτα να προκαλείς παλιοπουστα γιατί θα ακούσεις κι άλλες αλήθειες ζητιάνε της πουτσας.

  10. *******************************************
    Εσείς υποστηρίζετε την αρχαία ελληνική θρησκεία, γιατί έχετε πλήρη άγνοια γι' αυτήν.

    1) Οι αρχαίοι ειδωλολάτρες έπιαναν του συμπολίτες τους, τους Έλληνες και τους οδηγούσαν στους βωμούς, όπου τους έσφαζαν για χάρη των θεών τους (Θεέ μου τι φρίκη !).

    2) Πίστευαν στον Κρόνο, που έτρωγε τα παιδιά του, δηλαδή σε θεό κανίβαλο (Θεέ μου τι φρίκη !).

    3) Οι αρχαίοι Έλληνες θανάτωναν ή εξόριζαν όποιους δεν πίστευαν στο δωδεκάθεο (π.χ. Σωκράτης). (Θεέ μου τι φρίκη !).

    4) Αριστοτέλης και Πλάτων εγκατέλειψαν την Αθήνα, γιατί τους κατηγόρησαν για ασέβεια προς τους θεούς.

    Μάθετε πρώτα για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και μετά ανοίξτε το στόμα σας.
    ******************************************

  11. Βλακες ανθελληνες ποιες ανθρωποθυσιες μικροι μου ηλιθιοι?
    1 εχετε διαβασει την παλαια διαθηκη ?εκει να δειτε θυσιες!π.χ ο αβρααμ βλακες δεω θυσιασε τον γιο του?τον τζεσουα οταν γεννηθηκε δεν τον πηγαν στον ναο να θυσιασει 2 περιστερια ο ραββινος κομπλεξικοι ανθελληνες??
    2.ο κρονος ειναι ΑΣΤΡΟΝΙΜΙΚΟΣ συμβολισμος ΒΛΑΚΑ!!!!
    Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ που σκοτωνε καθε λιγο την ανθρωποτητα επειδη ετσι του καυλωνε δεν το διαβασες στα ευαγγελια σου πανηβλακα???
    3.ο σωκρατης καθε μερα προσευχοταν στον πανα μαθε και την προσευχη που ελεγε μπας και γινεις καλητερος ανθρωπος ρουφιανε-δεν πιστευε λεει στους θεους ο καραγκιοζης!! …τον κολοκωτρονη και ολους ποσους ηρωες γιατι στους αφορισαν-τους φυλακισαν και τους σκοτωσαν οι σατανιστες παπαδες σου τσουτσεκι?
    Το ηταν θελημα θεου η πολη να ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ που ελεγε ο παππους σου ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΕ??….φινοικοαιγυπτιακή ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ δεν ξερει οτι εχει αποδηχθει πολακης οτι ειμαστε αυτοχθονες,σε λιγο θα μας πει οτι ειμαστε ινδοευρωπαιοι που λενε και οι φιλοι του οι Γερμανοι του δοσιλογου φασιστα…ΒΛΑΚΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ!!!…Κατι προδοτες σαν του λογου σας καταντησαν την πατριδα μας εβραιολαγνα…μηπως οι παππουδες σας ηταν σε αυτους που μαζευαν υπογραφες αρχες του 1900 για να γκρεμισουν την Ακροπολη?? ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ μιας και την φτιαξαν σατανιστες ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ αντε τωρα μισηστε καθε τι ωραιο και ανθρωπινο βρωμιαριδες αγραμματοι προπαγανδιστες….απορω γιατι λεγεστε Ελληνες και οχι σκετο Χριστιανοι ρε παπαρες???
    Απαντηστε τωρα με τα Εβραικα αρχιδια σας ποιον πιστευετε για γεναρχη σας τον μυθολογικο Ελλην γεναρχη τον Ελληνων η τον Εβραικο Αβρααμ που αποδεχετε ο Ιησους??
    θα απαντησετε ρε ταλιμπανια????

  12. Ο Αριστοτέλης θα παραμείνει στο πλευρό του Πλάτωνα για δύο σχεδόν δεκαετίες, κατανοώντας πλήρως τη συλλογιστική του ξακουστού δασκάλου του και αναπτύσσοντας ιδιαίτερη ακαδημαϊκή σχέση μαζί του. Οι φιλοσοφικές διαμάχες των δύο αντρών ωστόσο σύντομα θα τους έφερναν σε σχετική ρήξη κι έτσι, όταν ο Πλάτωνας πέθανε το 347 π.Χ., ο Αριστοτέλης δεν θα έπαιρνε τη θέση του διευθυντή της Ακαδημίας, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε όμοιός του σε όλη την Αθήνα και ο Πλάτωνας τον εκτιμούσε όσο κανέναν…Ο ΠΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΑΘΗΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ….

Comments are closed.