VODAFONE και AEGEAN χορηγοί του Gay-pride!

Το Ψαλτήρι λέει: «έλαιον αμαρτωλού μη λιπανάτω την κεφαλήν μου».
Τον λόγο αυτόν εφάρμοσαν τα 22 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία της Θεσσαλονίκης, τα οποία αποφάσισαν να διακόψουν την συνεργασία με τις Εταιρείες που στηρίζουν οικονομικά τις παρελάσεις της ντροπής.


Μεταξύ αυτών δυστυχώς βρίσκονται και εταιρείες που απευθύνονται σε ευρύ καταναλωτικό κοινό, όπως η VODAFONE και η AEGEAN.
Η προαγωγή δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που δεν σέβονται τις βασικές ηθικές αξίες του ευαγγελίου είναι ασυμβίβαστες για έναν χριστιανό.
Καλούμε τις εταιρείες να πάψουν να προσβάλλουν την χριστιανική συνείδηση του ελληνικού λαού και να ξεκαθαρίσουν ανοικτά την θέση τους απέναντι σε αυτόν.
Για τα αργύρια της προδοσίας πωλούν τα πάντα.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση των 22 σωματείων…

Με θλίψη αλλά και αγανάκτηση, τα 22 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Θεσσαλονίκης, παρακολουθούμε τις προετοιμασίες για την τέλεση για μία ακόμη φορά του ετήσιου “Φεστιβάλ Υπερηφανείας” (GayPride), στην πόλη του Αγίου Δημητρίου, την Αγιοτόκο Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν γίνεται διεκδίκηση κανενός “δικαιώματος”, όπως διατείνονται οι διοργανωτές, αλλά προβάλλεται με ξεδιάντροπο και προκλητικό τρόπο το επονείδιστο, κατά την Αγία Γραφή, πάθος της ομοφυλοφιλίας. Φέτος ειδικά, και στο πνεύμα της πρόσφατης απόφασης ντροπής του κοινοβουλίου, οι εκδηλώσεις θα είναι αφιερωμένες στην “οικογένεια”, δίνοντας ένα ακόμη ισχυρό χτύπημα σε έναν από τους πιο ιερούς θεσμούς της πατρίδας μας.

Είναι εμφανές από τον πρώτο χρόνο τέλεσης αυτού του “Φεστιβάλ” ότι πίσω του κρύβεται, άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο, ένα πανίσχυρο κράμα κρατικών και ιδιωτικών φορέων, που προσπαθούν με θαυμαστή συνέπεια να “εκσυγχρονίσουν” την κοινωνία μας, εθίζοντας ειδικά την ελληνική νεολαία σε ήθη και αξίες ξένες προς την πίστη και την παράδοσή μας. Ξένες πρεσβείες, δομές αυτοδιοίκησης και ΜΚΟ διαγωνίζονται στην προβολή του “Φεστιβάλ”. Συμβάλλουν οικονομικά και καταστήματα εστίασης, ένδυσης καθώς και ξενοδοχεία, που αποβλέπουν σε εφήμερα κέρδη από τους επισκέπτες «πανηγυριστές» αυτού του χαμηλής αισθητικής υποστάθμης “πανηγυριού”.

Ωστόσο, ανάμεσα στους χορηγούς με λύπη διαπιστώνουμε και φέτος την παρουσία εταιρειών, που οι υπηρεσίες τους αφορούν σε ευρύτερο κοινό ανθρώπων και που θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικές όσον αφορά στις «μαρκετίστικες» κινήσεις τους.

Ενδεχομένως οι ηγεσίες αυτών των εταιρειών να μην ενδιαφέρονται για τον λόγο και την αλήθεια του Ευαγγελίου. Πιστεύουμε ακράδαντα ωστόσο ότι, απλώς και μόνον ως επιχειρηματίες, θα έπρεπε να λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους ότι στηρίζοντας και προβάλλοντας τη χυδαία και ξεδιάντροπη αυτή “παρέλαση” προσβάλλουν όχι μόνο τις αξίες στις οποίες μένει πιστό το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας μας, αλλά και όλους εμάς που εξακολουθούμε να θεωρούμε κανονικό ο,τι ο Θεός και η φύση όρισε από δημιουργίας του κόσμου· όλους όσοι, επειδή νιώθουν ακόμη άνθρωποι, προσβάλλονται από την ωμή και ξεδιάντροπη προβολή στις πλατείες και τις οδούς της πόλης μας μίας πράξης που σύμφωνα με τους αρχαίους προγόνους μας “κινεί την αιδώ”! (εξ ου και η λέξη «κίναιδος»)

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι εταιρείες VODAFONE, AEGEAN και λοιπές ότι στηρίζοντας αυτή την αισχρή διοργάνωση προσβάλλουν απροκάλυπτα όλο τον υπόλοιπο ελληνικό λαό. Επιλέγοντας τον χαρακτηρισμό της επιχείρησής τους ως gay-friendly, καταλήγουν εντέλει μη φιλικοί με όσους ενοχλούνται και προσβάλλονται από τέτοιες ενέργειες.

«Οι καιροί ου μενετοί». Ως μέλη της κοινωνίας, και ιδιαίτερα ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι αλλά σαφώς και ως καταναλωτές, υπό την πίεση αυτών των γεγονότων έχουμε χρέος να αντιδράσουμε απέναντι σε όσους προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να επιβάλουν την gay κουλτούρα:

Διακόπτουμε την οποιαδήποτε συνεργασία με τις συγκεκριμένες εταιρείες, όσο συμφέρουσες κι αν είναι οι προσφορές τους.

Στηρίζουμε επιχειρήσεις που σέβονται τις παραδόσεις και τα πιστεύω του λαού μας.

Τα 22 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Θεσσαλονίκης

ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣΓΟΝΕΩΝ ΕΝΩΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (Γ.Ε.Χ.Α.)ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «ΟΙ ΠΑΝΑΓΙΟΦΙΛΟΙ»»ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ»ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»

ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Π.Α.Τ.Ρ.Ι.ΣΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΠΙΣ»ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ «ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ»ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ «ΑΓΙΑ ΦΟΙΒΗ»ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ «ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΣ»ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ «ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ»»ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ»

ΠΑ.ΣΥ.ΒΑ. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ)ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣΥΛΛΟΓΟΣ «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ

«Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ»ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ Ι.Μ. ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ

«ΑΓ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ»Σ.Φ.Ε.Β.Α. (ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ)ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΤΩΧΩΝ»ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

https://www.vimaorthodoxias.gr
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]