Έσκισε την συμφωνία του Τσίπρα ο Κασιδιάρης! «Οι εθνομηδενιστές θα απαγορεύσουν και την Ιστορία του Παύλου Μέλα» (VIDEO)

Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλυψε τις άγνωστες λεπτομέρειες της συμφωνίας με τα Σκόπια και την χαρακτήρισε ως «το πιο άθλιο, κατάπτυστο και ανθελληνικό κείμενο που κατατέθηκε ποτέ στην Βουλή.»

Η συμφωνία του Τσίπρα με τους Σκοπιανούς παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας, καθώς και «μακεδονική» ιθαγένεια και γλώσσα στους σλάβους σφετεριστές, ενώ απαγορεύει και οποιαδήποτε ενέργεια που «υποδαυλίζει τις σχέσεις καλής γειτονίας των δύο χωρών».

«Οι εθνομηδενιστές θα απαγορεύσουν την Ιστορία του Παύλου Μέλα ή ακόμα και το εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή»!»

Η κυβέρνηση δεσμεύεται επίσης και για αλλαγή των σχολικών βιβλίων στην Ελλάδα, καθώς επιχειρεί να σβήσει την ένδοξη Ιστορία μας. Ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι: «αν Καμμένος και Παυλόπουλος ήταν άνδρες θα έριχναν την κυβέρνηση των εθνομηδενιστών«.

loading...

14 thoughts on “Έσκισε την συμφωνία του Τσίπρα ο Κασιδιάρης! «Οι εθνομηδενιστές θα απαγορεύσουν και την Ιστορία του Παύλου Μέλα» (VIDEO)

  1. ΕΚΤΑΚΤΟ -Τα Σκόπια αποκτούν πρόσβαση σε Θερμαϊκό-ελληνική ΑΟΖ – Υλοποιείται το γερμανικό σχέδιο για ανεξάρτητη Μακεδονία του Αιγαίου – Δείτε το Βίντεο ……

    https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83.html

    ΒΑΛΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ::

    Οι εθνομηδενιστές θα απαγορεύσουν την Ιστορία του Παύλου Μέλα ή ακόμα και το εμβατήριο Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΑ
    ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ …..

  2. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΕ. ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  3. «Το Άρθρο 13 της Συμφωνίας με τα Σκόπια αναφέρει: Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το δεύτερο συμβαλλόμενο μέρος, τα Σκόπια, είναι περίκλειστο κράτος, τα συμβαλλόμενα μέρη θα καθοδηγούνται από τις σχετικές προβλέψεις της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας».

    Τι λέει το Αρθρο 13; Οτι σε περίπτωση κύρωσης αυτής της συμφωνίας ως έχει, το κράτος των Σκοπίων επειδή είναι ένα περίκλειστο κράτος θα απαιτήσει πρόσβαση στο Αιγαίο για θέματα αλιείας κυρίως.

    Και επειδή αρχίζει η απορία να γιγαντώνεται…, τίθεται το εξής απλό ερώτημα. Από τη στιγμή που η Ελλάδα θα αποφασίσει να ανακηρύξει ΑΟΖ, και υπάρχουν κάποια δικαιώματα του περίκλειστου κράτους, γιατί υπάρχει η ανάγκη να υπάρχει χωριστό Άρθρο στην συμφωνία;

    Ποιος είναι ο ιδιαίτερος λόγος που υποχρεούται η Ελλάδα να υπογράψει και να συνομολογήσει ιδιαίτερο άρθρο που περιλαμβάνεται για το Δίκαιο της Θάλασσας;

    Την αποκάλυψη αυτή κάνει ο πρώην Υπουργός Ενέργειας και νην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γ.Μανιάτης. Δείτε εδώ στο Βίντεο τι αποκαλύπτει.
    Play Video

    Ακούστε τώρα και τον Ανδρέα Παπανδρέου να προειδοποιεί γιατί τα Σκόπια θέλουν το όνομα της Μακεδονίας

    Σε συνέντευξή του τον Οκτώβριο του 1993 ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ ανέλυσε τους λόγους που τα Σκόπια ήθελαν από τότε το όνομα της Μακεδονίας εξηγώντας ότι στόχος τους είναι η δημιουργία ενός «μακεδονικού» κράτους που θα περιλαμβάνει και τη Μακεδονία του Πιρίν και τη Βόρεια Ελλάδα.

    «Εδώ το βασικό θέμα, και είναι βασικό θέμα, είναι το θέμα του ονόματος, είναι το θέμα της προπαγάνδας. Γιατί το θέλει το όνομα Μακεδονία; Είναι ένα όπλο για μακροπρόθεσμη δημιουργία κράτους «μακεδονικού» που θα έχει τα Σκόπια, τη Μακεδονία του Πιρίν και τη Βόρεια Ελλάδα» δήλωνε ο Ανδρέας Παπανδρέου και συμπλήρωνε με νόημα:

    «Δεν είναι απλώς ένα θέμα ονόματος, είναι θέμα εθνικού κινδύνου εις χρόνον μακρόν».

  4. ΝΙΚΟΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ Η Χ.Α. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α , 2ον ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ 3ον ΘΥΜΗΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ 2014 ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΜΕ 288 ΠΕΡ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ Η ΝΔ

  5. ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ

  6. ΑΣΧΕΤΟΙ 7.55 ΚΑΙ 7.33 ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ?

  7. Είμαστε ο μοναδικός λαός σε όλο το κόσμο
    που διαδηλώνουμε για να προστατέψουμε
    την εδαφική μας ακαιρεότητα
    απο την Ελληνική κυβέρνηση
    πού επιλέξαμε εμείς στις εκλογές
    να μας κυβερνήσετε

  8. ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ…ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ;

    ΠΟΣΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΧΕΙ Η Χ.Α. ;

    Επαναληπτικές εκλογές σε 15 εκλογικές περιφέρειες της χώρας θα σημάνει μια ενδεχόμενη ομαδική παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εφόσον αυτή συνοδευθεί και από μια ταυτόχρονη παραίτηση όλων των υποψηφίων της στα ψηφοδέλτια.

    Σε περίπτωση που παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο νόμος προβλέπει ότι σε πρώτη φάση σε κάθε εκλογική περιφέρεια γίνεται αναπλήρωση της έδρας από τους υπόλοιπους υποψηφίους και εφόσον αυτή δεν υπάρξει, διαξάγονται αναπληρωματικές εκλογές.

    Όπως εξήγησε μιλώντας στο MEGA ο εκλογικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος, σε εκλογικές περιφέρειες όπου υπάρχει ένας βουλευτής, η αναπληρωματική εκλογή είναι πλειοψηφική, εκλέγεται δηλαδή όποιος συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

    Στη Β' Αθηνών, όπου οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι τρεις, εφαρμόζεται μια οιωνεί αναλογική κατανομή μεταξύ των τριών πρώτων συνδυασμών.

    Όσον αφορά τον 18ο βουλευτή Επικρατείας, καθότι δεν προβλέπεται πουθενά από τον νόμο εκλογή σε επίπεδο επικράτειας, εφόσον παραιτηθεί ο βουλευτής Επικρατείας της Χ.Α., η Βουλή μένει με 299 βουλευτές.

    http://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27371&subid=2&pubid=32038966

  9. καλε νιιικου απο το μαντρι του βαψωμαλλια ψευτομποντυμπιλντερ;
    η κ.σοφια καλεναμηγαμη;σου τοπε;απο το ΓΑΒtv;την νανσυ μπουλντοζα του κυδωνιατη τι την εχειs;μαζι πηρατε σταs βραξελαs το master στην ΠΙΠΑ και στο ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ;ατημουλικο καρατζαπεριστεροπρωκτοκουραδισταs

  10. ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΕΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ. ΑΡΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

  11. Έτσι ακριβώς. Θα γίνουν εκλογές περίπου σε 8 νομούς, όπου κατέχουν έδρες οι βουλευτές της Χρυσής και ενώ η Χρυσή Αυγή θα εξαφανισθεί από την βουλή, θα ενισχυθούν με περισσότερες έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ.
    Σημειωτέον ότι ποτέ η ΝΔ ως κόμμα δεν δήλωσε ότι θέλει ονομασία χωρίς να υπάρχει το όνομα Μακεδονία. Κάνω λάθος;
    Μπορείς να με διαψεύσεις;

  12. Οι πατριώτες ποτέ δεν πρόδωσαν πατρίδα και λαό.

  13. Την έδρα της επικρατείας θα καταλάβει το κόμμα που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους στις νέες εκλογές που θα γίνουν.

    Μην ξεχνάτε ότι η βουλή νομοθετούσε χωρίς την παρουσία των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αν και στη βουλή ο λαός στέλνει 300 βουλευτές.

Comments are closed.