Αθώοι η Ηριάννα και ο Περικλής – Πανηγυρίζουν στο twitter Τσίπρας, Πολάκης

Ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς οι υποστηρικτές των δύο μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων – Ο πρόεδρος του δικαστηρίου έθεσε υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία του βασικού μάρτυρα κατηγορίας και χαρακτήρισε «εντόνως αμφισβητούμενο το δείγμα DNA το
οποίο ήταν χαμηλής ποιότητας και ποσότητας» – Την ενοχή της Ηριάννας και του Περικλή για συμμετοχή στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς είχε προτείνει η εισαγγελέας
Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας οι Ηριάννα και ο Περικλής οι οποίοι κατηγορούνταν για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και σε πρώτο βαθμό είχαν καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη ο καθένας χωρίς αναστολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο έκρινε πως δεν μπορεί να ελέγξει την αξιοπιστία του βασικού μάρτυρα κατηγορίας της υπόθεσης και αυτό σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία που κρίθηκαν ισχνά, όπως τα στοιχεία από την άρση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και άλλα.

«Ήταν μια εξαιρετική απόφαση που μας έδωσε μια ελπίδα για το ίδιο το κράτος δικαίου» δήλωσε η Μαρίνα Δαλιάνη, δικηγόρος του Περικλή.

Πανηγυρίζουν για την απόφαση Τσίπρας-Πολάκης

Η απόφαση αθώωσης της Ηριάννας και του Περικλή που κατηγορούνταν για συμμετοχή στηνοργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς έγινε δεκτή με πανηγυρισμούς από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σήμερα αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία απέναντι σε δύο νέους ανθρώπους. Η δημοκρατία και το κράτος δικαίου ανέπνευσαν

Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

«Επιτέλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

 

Βούτσης: Απόφαση λογικής και ανταπόκρισης στο κοινό περί δικαίου αίσθημα

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, πληροφορούμενος την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων σχετικά με την υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πρόκειται για μια απόφαση λογικής, ανθρωπιάς και στοιχειώδους ανταπόκρισης στο κοινό περί δικαίου αίσθημα».

loading...

3 thoughts on “Αθώοι η Ηριάννα και ο Περικλής – Πανηγυρίζουν στο twitter Τσίπρας, Πολάκης

  1. Απορώ γιατί δεν τραγουδούν όλοι μαζί οι ΨΕΥΤΕΣ , αδέλφια μου αλήτες πουλιά , βλέπετε τώρα υπάρχει δικαιοσύνη , όταν δεν τους αρέσει η απόφαση η Δικαιοσύνη είναι πουλημένη , ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΞΑΜΕ , Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ , βαρέθυκε και αυτός να μας βοηθά

  2. η ηριαννα και ο περικλης?
    συριζαιοι ητανε?

  3. Το καθεστώς βοηθά τα δικά του παιδιά …
    Τώρα τον αν εμπλέκονται σε τρομοκρατικές οργανώσεις, δε βαριέσαι, παιδιά είναι (από τα δικά τους) … η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη να είναι καλά!

Comments are closed.