ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ TΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΗΝ ΙTΑΛΙΑ ΠΕΤΥΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ




ΒΙΝΤΕΟ
 Τελικά ο Τσίπρας αναδεικνύεται σε καθηγητή του σύγχρονου δωσιλογισμού, αφού είναι ο πρώτος διδάξας για το πως, αφού έτσι κι αλλιώς θα πουληθείς, θα…

ανεβάσεις το τίμημα της πώλησής σου.

Έτσι, προεκλογικά δεν είπε απλά ότι θα σκίσει τα μνημόνια αλλά ο Δραγασάκης, ο σήμερα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, λίγες μόνο μέρες πριν από  τις εκλογές του Ιανουαρίου, προανείγγειλε ότι θα γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους (μέρος του οποίου χαρακτήρισε παράνομο). 
Έτσι το κασέ της πώλησης ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε, αλλιώς γιατί ποτέ δεν έγινε λογιστικός έλεγχος του χρέους; 
Στη συνέχεια ο Τσίπρας έκανε δημοψήφισμα και ζήταγε από τον λαό να ψηφίσει ΟΧΙ στα μνημόνια!
Αυτό έγινε όπως απεδείχθη εκ των υστέρων για να ανέβει ακόμη περισσότερο το κασέ της πώλησης της “αντιμνημονιακής” κυβέρνησης στην Ευρωχούντα! 
“Προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται” όπως σοφά είπε ο Δημοσθένης.
Και ερχόμαστε στην Ιταλική “εκλογική αγορά”
 Όταν ο δωσίλογος πρόεδρος Ματαρέλα απέρριψε τον   Ευρωσκεπτικιστή Πάολο Σαλβόνε για υπουργό Οικονομικών, το    Κίνημα των Πέντε Αστέρων τον απείλησε με πρόταση μομφής!
Αυτό έγινε όπως απεδείχθη εκ των υστέρων για να ανέβει ακόμη περισσότερο το κασέ της πώλησης της “αντιευρωπαϊκής” Ιταλικής κυβέρνησης στην Ευρωχούντα! 
“Προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται” (Πολύ επίκαιρος ο Δημοσθένης).
Η είδηση της επίτευξης συμφωνίας μεταξύ των ακροδεξιών της Λέγκας του Βορρά και των λαϊκιστών του Κινήματος Πέντε Αστέρων στην Ιταλία διαδόθηκε ταχύτατα από τα μέσα ενημέρωσης σε όλη την Ευρώπη, καθώς η νέα κυβέρνηση στην γειτονική χώρα δεν πρόκειται να φέρει τις αλλαγές που φοβόταν η ευρωχούντα στο τερατώδες ευρωπαϊκό της οικοδόμημα.
Η νέα (εξωνημένη) πρόταση των δύο κομματικών σχηματισμών για το υπουργείο Οικονομικών, ο καθηγητής Τζιοβάνι Τρία, έπεσε σαν βάλσαμο στα ώτα του Ματαρέλα που έδωσε αμέσως την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης




loading...

1 thought on “ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ TΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΗΝ ΙTΑΛΙΑ ΠΕΤΥΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

  1. akrivos.auti einai i katantia ton laon ti seuropis.

Comments are closed.