Από τον Παύλο Μελά στην Severna Makedonija – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Την Τρίτη το απόγευμα αμέσως μετά την αναγγελία ότι επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ για το ζήτημα του ονόματος και όχι μόνο, προέβην στην παρακάτω δήλωση: «Το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι ένα απλό όνομα, είναι η Ψυχή του Έθνους μας, είναι η Ιστορία μας.
Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο Αλέξης Τσίπρας και η εθνομηδενιστική του κυβέρνηση να το παραχωρήσει στους σκοπιανούς, όπως και να παραχωρήσει το δικαίωμα «μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας. Σλάβος και Μακεδόνας δεν γίνεται! Οι Μακεδόνες είναι υπερήφανοι Έλληνες και ΜΟΝΟ! Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την οποιαδήποτε συμφωνία σχεδιάζει η κυβέρνηση και καλεί τον Ελληνικό Λαό σε εγρήγορση».

Μία δήλωση διαρκείας μόλις 38 δευτερολέπτων, για την οποία δεν υπήρχε χώρος ούτε στο κρατικό, ούτε σε κανένα από τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια της διαπλοκής, που εξουσιάζουν την Χώρα και ποδηγετούν την κοινή γνώμη. Το ίδιο συνέβη και με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επίσης, η δήλωση αυτή της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της Χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τριών τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων, κείμενο μόλις 75 λέξεων δεν είχε χώρο σε καμία από τις μεγάλες καθημερινές εφημερίδες.

Ας μην μιλήσουμε για το πλήθος των πολιτικών εκπομπών στις οποίες, σε όλες χωρίς καμία εξαίρεση, απουσίαζε εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Είναι προφανές ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα για το σάπιο αυτό καθεστώς, το οποίο μετά την λεηλασία του ιδρώτα του ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της εθνικής μας κυριαρχίας με τα Μνημόνια, ήλθε η ώρα να ξεπουλήσουν και την εθνική μας Ιστορία, το όνομα της Μακεδονίας, την εθνική ταυτότητα της Μακεδονίας, την οποία θέτουν υπό αμφισβήτηση, παραχωρώντας το δικαίωμα στους κατοίκους των Σκοπίων να αποκαλούνται «Μακεδόνες» με την υποσημείωση ότι δεν έχουν σχέση με την Αρχαία Ελλάδα. Μια υποσημείωση άνευ ουσίας για τους γνώστες της Ιστορίας και άνευ σημασίας για τους πολλούς οι οποίοι δεν δίνουν σημασία στις υποσημειώσεις.

Σε ένα δρόμο της Κηφισιάς υπάρχει μια εγκαταλειμμένη κατοικία, σωστό ερείπιο, και έξω από αυτήν στη θύρα της εισόδου της αυλής του υπάρχει μια λερή μαρμάρινη πινακίδα, η οποία γράφει: «Από εδώ έφυγε ο Παύλος Μελάς το 1904 για να πεθάνει για την Μακεδονία». Η μικρή αυτή μαρμάρινη πινακίδα σημαδεύει την τραγική μοίρα ενός ολόκληρου Έθνους. Κάποιοι τότε που υπήρχε το όνειρο και η ιδέα μιας αληθινής Ελλάδας έχυναν το αίμα τους για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

Σήμερα μετά από 100 και πλέον χρόνους ιστορικής αφασίας και με έναν Λαό να τον έχουν σαπίσει με τα μαρξιστικά και φιλελεύθερα αντεθνικά ιδεολογήματα, αυτοί που κυβερνούν την Χώρα, δέχονται ενάντια στην θέληση του Λαού, ενάντια στο Έθνος και στην Ιστορία το “Severna Makedonija”, το ανάθεμα των γενεών τους ανήκει. Και η ελπίδα ότι θα τελειώσει το ψευτορωμαίικο και θα έρθει πάλι η αληθινή Ελλάδα παραμένει ζωντανή.

loading...

6 thoughts on “Από τον Παύλο Μελά στην Severna Makedonija – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Ο Μεταξάς πολέμησε ένα ολόκληρο στρατό, οπλισμένο, τον ιταλοφασιστικό στρατό και τον σταμάτησε.
    Κι ο Τσίπρας δεν μπορεί να σταματήσει ένα όνομα !!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Είμαστε πατριώτες, ψηφίζουμε πατριώτες.

  3. Αγαπητά μου πρόβατα θα σας πάω σε άλλο επίπεδο σήμερα…

    Για να μη ξεχνάμε… Όλοι πέθαναν επι Καραμανλή… Κολομβία η χώρα. Την κυβερνούν συμμορίες και τσακάλια. Eίσαι μέσα; Αύριο είναι η σειρά σου…

    Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

    Αγαπητά μου πρόβατα θα σας πάω σε άλλο επίπεδο σήμερα…
    “ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣ” “ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΦΩΣ”
    Στο ένα site σου βάζουν το Τσαλικίδη, στο άλλο site σου βάζουν το Καραμανλή και καπάκι ένα κείμενο για “Νεκρονομικό”, όλα τήν ίδια μέρα.
    Ο συνδιασμός στον ανθρώπινο εγκέφαλο παράγεται αυτόματα. Αυτό λέγετα στα ΜΜΕ του καρτέλ και της διαπλοκής “διαμόρφωση γνώμης”.

    ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ EINAI MAΘΗΜΑ. ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ.

    Κρίμα τόση Ενέργεια για το Τίποτα και στο τέλος ΟΛΟΙ Γυμνοί στη ΠίσΤα…
    Δεν καπνίζω αργιλέ στη ζούγκλα όμως… Έτσι, μπάτσες τρώνε συνέχεια.
    Τώρα η σειρά μου…

    Η ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΗΛΙΘΙΩΝ. ΠΟΙΑ ΚΟΛΟΜΒΙΑ…
    ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΦΟΝΟΙ, ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
    ΚΑΡΤΕΛ ΜΜΕ, ΚΑΡΤΕΛ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΡΤΕΛ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΟΠΑΠ, κοκ…

    ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ. ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΑ. ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ. ΑΡΑ, ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.
    ΜΕΛΕΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    Δεν καπνίζω αργιλέ στη ζούγκλα όμως… Έτσι, μπάτσες τρώνε συνέχεια.

    ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ. ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΑ…
    ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ “ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ” ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ IQ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ… ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΙΜΟΙ… ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ; ΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ; ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΤΙ; ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΑ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ;

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ… EINAI ΓΝΩΣΤΑ…
    Δεν καπνίζω αργιλέ στη ζούγκλα όμως… Έτσι, μπάτσες τρώνε συνέχεια.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ GUEST STAR, O ΠΑΤΗΡ ΣΩΡΡΑΣ
    Πολύ καιρό ήξεραν που ήταν. Τον κράταγαν για απόσπαση προσοχής.

    Δεν καπνίζω αργιλέ στη ζούγκλα όμως… Έτσι, μπάτσες τρώνε συνέχεια.

    https://eleftheriskepsii.blogspot.com/2018/06/blog-post_644.html

  4. Ευτυχώς που υπάρχει κι ένα κόμμα στη Βουλή που υπερασπίζεται το Έθνος και τον λαό μας, τον οποίο τα κόμματα του μνημονίου τον έστειλαν στην εξαθλίωση και στη δυστυχία. Υπολογίστε μόνο των αριθμό των ανέργων και θα καταλάβετε τι μαρτύριο περνάει ο λαός μας.

  5. Όπως ακριβώς τα λες είναι φίλε μου!!!Ο λαός,οι πιο πολλοί,δεν μπορούν ακόμη να διανοηθούν ότι από τους πολιτικούς στην Ελλάδα,Ευρώπη,μέχρι Πού τον και βαλε (USA κλπ)κανένας απολύτως δεν υπάρχει που να μην είναι πιόνι των μασονωΕβραιων!!!!Όλα είναι κανονισμενα εδώ και χρόνια!!!Και κάποιες…ηρωικές!?φωνές και αντιδράσεις από κάποιους…σκληρούς!?εδώ,είναι στο κόλπο της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ κι αυτές.Όλα για να κοιμάται ο Έλληνας!Αν καταλάβαινε ο κόσμος ότι μας ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ!!!γι'αυτό και θέλουν να μας εξοντώσουν ύπουλα και απρόσωπα!?Λέτε ότι θα κωλωναν να μας χτυπήσουν να βομβαρδισουν όπως τόσο εύκολα το κάνουν σε κυρίαρχα κράτη??Δεν νομίζω να το πιστεύει κάποιος αυτό!?Αυτό ίσως γίνει όταν επαναστατήσουν οι Έλληνες!Αλλά φοβάμαι ότι αυτό αργεί πολύ ακόμα και ο χρόνος είναι εναντίον μας,ΧΘΕΣ έπρεπε όχι…βλέπουμε!!???

Comments are closed.