Ricky Martin: Απίστευτο «θα ήθελα τα παιδιά μου να γίνουν…ομοφυλόφιλοι!

Έχει μιλήσει ανοιχτά για τις προσωπικές του επιλογές, τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, και για την στήριξή τους στους γκέι. Αυτήν τη φορά, όμως, ο Ricky Martin πήγε ένα βήμα παραπέρα και προκάλεσε με τις δηλώσεις για τα δίδυμα αγόρια του, που απέκτησε με τον σύντροφό του, εικαστικό Jwan Yosef μέσω παρένθετης μητέρας!

Ο Ricky Martin, ο οποίος μάλιστα έγινε κι ακτιβιστής των δικαιωμάτων της LGBTQI+ κοινότητας σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι ABC και στην εκπομπή Popcorn αποκάλυψε πως εύχεται τα παιδιά του με τον σύντροφό του να είναι ομοφυλόφιλοι!

«Δεν ξέρω, είναι πολύ μικροί, αλλά εύχομαι να είναι ομοφυλόφιλοι», είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά και συνέχισε: «Πάντα το λέω αυτό, θα ήθελα να κάνω πάλι την αποκάλυψη. Επειδή αισθάνθηκα καταπληκτικά. Τη στιγμή εκείνη όταν έγραψα την επιστολή και την έβαλα στο twitter, και πάτησα να δημοσιευθεί. Η ελευθερία, το αίσθημα της απελευθέρωσης ήταν τόσο ισχυρό, αυτό εννοώ λέγοντας ότι θα ήθελα να κάνω και πάλι την αποκάλυψη γιατί αισθάνθηκα απίστευτα. Και μετά από αυτό, οι άνθρωποι έρχονταν σε μένα και με ευχαριστούσαν λέγοντας «Χάρη σε σένα, καταλαβαίνω καλύτερα τον πατέρα μου. Καταλαβαίνω την αδελφή μου καλύτερα». Είναι ένα πολύ ξεχωριστό πράγμα. Η ευαισθησία, του να μην πρέπει να κρύβομαι με κανένα σχήμα ή μορφή. Βλέπω χρώματα. Και τότε βλέπω το ουράνιο τόξο. Καταλαβαίνω γιατί το σύμβολο είναι το ουράνιο τόξο. Είναι απλά πραγματικό. Είναι απτό και με κάνει πιο δυνατό».

loading...

5 thoughts on “Ricky Martin: Απίστευτο «θα ήθελα τα παιδιά μου να γίνουν…ομοφυλόφιλοι!

  1. Να γίνουν ομοφυλόφιλοι;!…. Μα γιατί να γίνουν;…. αφού ήδη είναι;!…. αυτό δείχνει η εμφάνισή τους!………

  2. ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ A.I.D.S ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟ ΚΙ'ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΟΥ ΧΑΜΟΥΡΑ ΑΝΩΜΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΔΙΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠ0 ΕΣΑΣ.

  3. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ………..ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΥΠΙΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ.
    ΚΙΝΔΣΥΝΕΥΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ , ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΕΡΟΦΟΒΙΑ.-

  4. το ότι τα παιδιά του είναι αγόρια σας φαίνεται τυχαίο ;

    ο ….. πελαργός ….. άραγε γιατί έφερε αγόρια ;

    συμπτωματικά οι π0υσταράδες μεγαλώνουν αγόρια και οι λ3σβίες κορίτσια ;

Comments are closed.