Δημοσκόπηση RASS: Προβάδισμα 10,3 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Για λογαριασμό του Action 24- Στο 70% η παράσταση νίκης για τη ΝΔ – Στην τρίτη θέση το Κίνημα Αλλαγής – Μόνο ένας στους πέντε ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση μετά τον Αύγουστο όποτε η χώρα θα βγει από το πρόγραμμα – Πρώτος σε δημοτικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 38,7%, ακολουθεί η Φώφη Γεννηματά με 31,6%
Σαφές προβάδισμα 10,3 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί η ΝΔ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία RASS και παρουσίασε σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός Action24 στο Evening Report με τον Γιώργο Κουβαρά.

Η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει ποσοτό 29,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 19,4% ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 9,7%. Ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 7%, ΚΚΕ 6,8% ενώ κάτω από το όριο του 3% που επιτρέπει την είσοδο στη Βουλή βρίσκονται η Ένωση κεντρώων με 2,8% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,5%.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκενρώνει ποσοστό 70% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται… 52 μονάδες πίσω καθώς μόνο το 18,2% των ψηφοφόρων θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ερχόταν πρώτο κόμμα αν την προσεχή Κυριακή γίνονταν εκλογές.

Μόνο ένας στους πέντε ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι μετά τον Αύγουστο θα βελτιωθεί η κατάσταση στη χώρα σύμφωνα με τα ευρήματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης. Συνολικά στο ερώτημα για την έξοδο από τα μνημόνια και την πιθανότητα να βελτιωθεί η κατάσταση στη χώρα, μόνο το 12% των πολιτών θεωρεί ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο ενώ το 37,2% δηλώνει ότι θα παραμείνει το ίδιο και το 49,1% να δηλώνουν ότι θα χειροτερεύσει.

Στην ερώτηση αν η συγκυρία για την επίλυση του Σκοπιανού είναι ευνοϊκή και πρέπει η κυβέρνηση να επιδιώξει την επίλυσή του τώρα, οι πολίτες απαντούν ναι σε ποσοστό 48,3% ενώ το 43,9% διαφωνεί.

Με την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για τη διενέργεια πρόωρων εκλογών συμφωνεί το 44% ενώ το 52,8% διαφωνεί.

Οι πολίτες παραμένουν σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης εξαιρετικά δύσπιστοι για τους πολιτικούς αρχηγούς καθώς στην ερώτηση ποιος αρχηγός μιλά τη γλώσσα της αλήθειας, το 48,9 απαντά «κανείς» ενώ στη δευτερη θέση βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 30%. Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην τρίτη θέση με το 18,5% να δηλώνει ότι λέει την αλήθεια.

Σαφές προβάδισμα έναντι του Τσίπρα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την καταλληλότητα ως πρωθυπουργός καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 34,4% ενώ ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο 23,7%.

Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 38,7%, ακολουθεί η Φώφη Γεννηματά με 31,6%

loading...

7 thoughts on “Δημοσκόπηση RASS: Προβάδισμα 10,3 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

  1. ΕΕ ΒΡΕΕ ΕΕΕ..ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!! ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΧΕΣ?…. ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΩΡΗ… ΑΙΝΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΑ ΓΑΜΒ ΤΟ ΧΑΙΡΙ ΣΟΥ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ….(ΜΕΤΑ 4 ΛΕΠΤΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΕΡΤ1) ..ΕΡΕΥΝΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ''RASS'' ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΗΓΕΙΤΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΝΑΝΕ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΑΑΑ …..ΑΙΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΣ ΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΧΤΥΑΓΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η RASS ΕΒΓΑΛΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΙΠΑΣΟΚ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΡΔΕΛΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ …..ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΩ ΤΗΝ ΦΑΛΑΓΚΑ ΜΟΥΝΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ? -73 ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ!!!! …..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΜΠΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ…ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? Ε ΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΟΡΜΑΛ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ!!!! ….ΡΕΕΕΕΕ…ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?….ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ,ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ….ΧΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΟΥΜΜΟΝΙΣΤΡΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΝΑ ΑΡΑΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΚΣΙΤΑΝ ΚΟΓΚΟ ΩΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΤΣΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ../.ΕΔΩ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ….ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ….ΤΕΛΟΣ……ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ……ΤΕΡΜΑ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ….. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ….ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ…..ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΑΣ ΠΠΟΥΣΤΗΔΣ ΓΙΑ 10 ΓΕΝΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ….ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥς….ΑΙΝΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥΤΣΡΑΚΙΑ……

  2. 92% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Ε.ΣΥ ΕΥΚΛΑΝΙΟΣ ΣΩΡΟΣ ΥΠΟΔΙΚΩΝ

    99.9% ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ TIMELORD.9666.

    ΓΗ'Ι'ΝΟΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ''ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ'', ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΜΗΔΕΝ''….ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ…ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ…ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!…..ΙΣΩΣ ΜΕ ΔΕΙΤΕ!….ΓΙΑ ΣΗΚΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ… ΧΙΛΙΑΔΕΣ !ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΗΜΕΙΟ!

  3. Η ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ.ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ 2,5 ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 30 ΚΑΙ 10 ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΞΕΡΟΥΝ…

  4. Κακά τα ψέμματα παιδιά,κανείς μας να μη πάει να ψηφίσει οι επικυρίαρχοι θα βγάλουν όποιο κόμμα θέλουν.Η μόνη λύση-ελπίδα μας είναι η συνεχής παραμονή στους δρόμους και στις πλατείες πιέζοντας επιφανείς ανθρώπους νοικοκύρηδες των γραμμάτων και των τεχνών αναλαβουν υπεύθυνα τη σωτηρία της χώρας.

  5. ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ: ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  6. Αναφορικά με τα ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις,αξίζει να κάνουμε μιά εκτίμηση βάσει προσελθόντων εκλογέων για ανάδειξη αρχηγού ΝΔ.Κινήματος αλλαγής και τα πιό πρόσφατα των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη των νέων τοπικών εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την επικράτεια.
    Έχουμε και λέμε.
    400.000 ψήφισαν για ανάδειξη αρχηγού ΝΔ
    210.264 ψήφισαν για νέο πρόεδρο στην Κεντροαριστερά και 160.000 ψήφισαν στον β' γύρο και τέλος
    Περίπου 155.000 ενεργά μέλη της παράταξης ψήφισαν στις
    εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων τοπικών εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την επικράτεια.
    Βάσει αυτών πόθεν προκύπτει ότι τα ποσοστά την δημοσκοτίσεων είναι αληθή;
    Και δεν παύει να υφίσται η ίδια επιφύλαξη για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών για νοθεία των οποίων μηνύθηκε με πλήρη αποδεικτικά στοιχεία το ΥΠ ΕΣ από το κόμμα εθνεγερσία του στρατηγού Αϋφαντή,χωρίς να εκδικαστεί η υπόθεση έως σήμερα.
    Άλλωστε η Ζωή Κωνσταντοπούλου Ομολόγησε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της, υπήρξε καταγγελία για στήσιμο μηχανισμού νοθείας των εκλογών του Ιανουαρίου 2015 στο υπουργείο Εσωτερικών, καταγγελία που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία χωρίς να υπήρξε καμία διερεύνηση και κανένα πόρισμα.
    http://we24.gr/2016/06/i-zoi-konstantopoulou-sto-kontra/
    Τέλος όσον αφορά το θέμα της εργασίας και τα αφοριστικά σχόλια για μη εύρεση Ελλήνων,καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι ξεπέρασαν τις 700.000 οι φευγάτοι στο εξωτερικό με έτοιμη την επόμενη φουρνιά ( πλέον όσοι σπουδάζουν το κάνουν για να αναχωρήσουν στο εξωτερικό) και έμειναν πίσω οι ηλικιωμένοι,οι παραβατικοί, και οι άνευ προσόντων ή οικονομικών δυνατοτήτων.http://www.athina984.gr/2018/02/05/pagionete-kyma-fygis-ton-ellinon-sto-exoteriko-logo-krisis/
    Η αντικατάσταση πληθυσμού προχωράει με ταχείς ρυθμούς και εμείς ακόμη να βρούμε κανάλι συνεννοήσεως με πρόσφατο παράδειγμα την καταδίκη από το σύνολο του συστήματος του ξυλοδαρμού του λάτρη του Κεμάλ που το σύστημα δημιούργησε προκειμένου να μετρηθούν όσοι το στηρίζουν,να τιμωρηθούν διασυρόμενοι οι πρωταγωνιστές,να εκφοβιστούν όσοι το σκέπτονται στην επικείμενη προδοσία της Μακεδονίας και να λάβουν περαιτέρω μέτρα καταδίκης αντιστεκομένων.

  7. πόσα αρπαξες κύριε, για όλες αυτές τις μπούρδες, ; το ποιός θα κυβερνήσει την επόμενη τετραετία, μόνον ο Ελληνικός Λαός θα το πει και όχι ο κάθε πληρωμένος μαλάκας.

Comments are closed.