Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος: “Θα δώσω τη μάχη με τον καρκίνο αν και ξέρω ότι θα χάσω” [photos]

Είναι από τις ειδήσεις – γροθιά στο στομάχι, ειδικά όταν πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που σφίζει από ζωή…

– ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης δημοσιοποίηση στο προφιλ του στο facebook το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Με θάρρος και ψηλά το κεφάλι, ο δημοσιογράφος του STAR, Γιώργος Βότσκαρης έγραψε

«Τελικά γεννήθηκα άτυχος θα πολεμήσω τον καρκίνο αν και ξέρω ότι θα χάσω».

Η ανάρτησή του έχει ήδη προκαλέσει τεράστιο feedback από εκατοντάδες φίλους του που σπεύδουν να του ευχηθούν περαστικά και να του δώσουν κουράγιο να συνεχίσει και να κερδίσει τη μάχη.

Με χθεσινή (03/06/2018) του ανάρτηση είχε προϊδεάσει τους φίλους του, αφού όπως αποκάλυψε θα έμπαινε στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις:

«Αύριο είναι μια σημαντική μέρα για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω, ωστόσο σήμερα ένιωσα την ανάγκη να πω κάποια πράγματα.Τον άνθρωπο και το πόσο αγωνιστής είναι δεν το καθαρίζουν οι φωτογραφίες στο Facebook ούτε το να κοιτάει την καρέκλα. Το αγωνιστή τον άνθρωπο τον διακρίνει το πείσμα να πετύχει, η εντιμότητα και η αλήθεια. Μετά από 11 χρόνια στον συνδικαλισμό συνεχίζω να παλεύω και να διεκδικώ με τον ίδιο τρόπο όπως την πρώτη μέρα και με την ίδια διάθεση. Αν αύριο όλα πάνε καλά θα αγωνίζομαι το ίδιο αν δεν πάνε τότε θα έχω ένα διπλό αγώνα και υπόσχομαι ότι θα τον δώσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Γιώργος Βότσκαρης».

Ο καλός συνάδελφος που όλα αυτά τα χρόνια υπηρετεί με πάθος το ρεπορτάζ, αλλά και στους αγώνες που δίνει στην ΕΣΗΕΑ για τα συμφέροντα των δημοσιογράφων έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη μάχη.

Όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι στο πλευρό του.

loading...