Φίλιππος Ηλίαδης προς Π. Καμμένο: Nα εμποδίσετε την κυβέρνηση να υπογράψει αυτή την γελοία συμφωνία !

Εναντίον του Π. Καμμένου και των ΑΝΕΛ καταφέρεται αυτή τη φορά ο Φίλιππος Ηλιάδης  με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook .

Ο κ. Ηλιάδης καλεί τους ΑΝΕΛ  να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση για να μην υπογραφεί αυτή η “γελοία” όπως την χαρακτηρίζει συμφωνία.
Ο Φίλιππος Ηλιάδης όμως δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό, προχώρησε  σε μια ευθεία επίθεση προς τoν Π. Καμμένο προσωπικά αλλά  και τους ΑΝΕΛ λέγοντας ότι κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό και ότι στο τέλος θα
διευκολύνουν την κυβέρνηση να περάσει τη συμφωνία με τρόπο ανέντιμο, αποσύροντας τους βουλευτές τους από την διαδικασία ψήφισης της συμφωνίας και όχι  παραμένοντας στη διαδικασία για να την καταψηφίσουν.

Ολόκληρη η ανάρτηση παρακάτω:

  Όσον αφορά την στάση του Π.Καμμένου και των ΑΝΕΛ σας  παραθέτω την δήλωση “ΠΑΓΙΔΑ” (έτσι για να μην μας περνάνε και για τελείως ηλίθιους)   και τα συμπεράσματα δικά σας.

 “Η συμφωνία περιέχει καλύτερους όρους από την πρόταση Καραμανλή το 2008, δηλαδή σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις (erga omnes).
Μετά θα έρθει στη δική μας Βουλή, όπου η ψήφος μας θα είναι αρνητική ή θα εφαρμοστεί άλλη διαδικασία όπως θα αποφασιστεί τότε. “

Σχόλιο: Ποια είναι η……. ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΕΟ ;;;;;

Ποια είναι αυτή η άλλη διαδικασία που θα εφαρμοστεί κύριοι των ΑΝΕΛ ; ; ;
Εάν η ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ είναι να απέχετε από την ψηφοφορία κοροϊδεύετε  τον Ελληνικό λαό.
Εάν παραμείνετε στην βουλή και ακούσουμε από τα στόματα των βουλευτών σας ένα βροντερό ΟΧΙ τότε ναι το συζητάμε.
Το εντιμότερο όλων βέβαια είναι να εμποδίσετε την κυβέρνηση να υπογράψει αυτή την απίστευτα γελοία συμφωνία αποσύροντας τους  βουλευτές σας από την κυβέρνηση .
Αυτό υποσχεθήκατε στους Ελληνες , αυτό να πράξετε , να υπερασπιστείτε τα εθνικά συμφέροντα τα οποία παραδίδει ο κυβερνητικός σας εταίρος στους Σκοπιανούς!”

loading...