ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ KAI TON ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΗΣΑΒΒΑ.


MANΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ VS ΠΑΝΟΣ KAMMENOΣ
 
ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, με την συνδρομή τους έκαναν τους Γερμανούς πλουσιότερους κατά 2.9 δις Ευρώ διότι τόσα είναι τα μέχρι σήμερα κέρδη των Γερμανών από την μπίζνα του Απεχθές Χρέους της χώρας μας από την ληστρική εξαγορά  των Ομολόγων μας μέσα από το πρόγραμμα «Securities Markets Program (SMP) της Ευρωπαϊκή Κεντρικής Τράπεζας (ECB). Επιπλέον έχουμε και τους τοκογλύφους  Γερμανούς της Γερμανική κεντρική τράπεζας  KfW  που έχουν ρουφήξει το αίμα των Ελλήνων με επιπλέον 400 εκατομμύρια ευρώ μόνο σε τόκους από δάνεια που πολλά έγιναν ΜΙΖΕΣ.
Έλληνες ξυπνάτε ή πεθαίνετε
Έλαβαν 30 Αργύρια σε Ευρώ και αυτά δανεικά…
 Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)
ΕΛΛΗΝΕΣ Μας θεωρούν και ηλίθιους σήμερα οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Οι προδότες συναλλάχθηκαν με τους ξένους σε βάρος της χώρας μας, και δέχθηκαν να προδώσουν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς, και σε άλλους που θα ακολουθήσουν, λαμβάνοντας στην κυριολεξία δανεικά  30 αργύρια σε ευρώ και μετακυλώντας το Απεχθές Χρέος στους επόμενους, έσωσαν νομίζουν τις καρέκλες τους προδίδοντας την χώρα μας.
30 Αργύρια σε ευρώ και αυτά δανεικά… ήταν αρκετά για τους προδότες Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο, Νίκο Κοτζιά και τους συνωμότες και συνεργούς τους να μας προδώσουν,  για  να σώσουν τις καρέκλες τους με τις οποίες έχουν γίνει αυτοκόλλητοι, αδιαφορώντας για τους Έλληνες, που θέλουν να μας κάνουν Μεμέτηδες, όπως έκαναν τους Σκοπιανούς Μακεδόνες.
Σήμερα, 22 Ιουνίου 2018 το κίνητρο της Εσχάτης Προδοσίας είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, πραγματικότητα τα ανταλλάγματα που είχαν συμφωνήσει και έλαβαν για να κρατήσουν την διακυβέρνηση της χώρας ξεπουλώντας και προδίδοντας τα ιερά και όσια των Ελλήνων, κάνοντας τους Σκοπιανούς Μακεδόνες.https://attikanea.blogspot.com/2018/06/email.html  

ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 
ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ :

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ
ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ αυτά που έγραψες σήμερα ότι είναι αληθινά, με έγγραφο και όχι πρωκτοφωνήματα, απατεώνα.
Βγες ρε πανηλίθιε, αδίστακτε συκοφάντη, λαοπλάνε, ψευδοπατριώτη, άτιμε, πλαστογράφε που ξεπλένεις μαύρο χρήμα που όταν δεν κλέβετε  τον ΕΝΦΙΑ Οικογενειακώς βάζεις την πεθερά να «δαγκώνει» Ευρωπαϊκά κονδύλια κτίζοντας παλάτια στην Ικαρία,
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΡΕ ΨΕΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΟΥ TWITTER εφόσον μπορείς να μας δείξεις αποδείξεις επίσημα έγραφα ΠΟΥ ΛΕΝΕ πάνω στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ με υπογραφές «NULL and VOID» μόνο έτσι αυτά που έγραψες τα ξημερώματα στο twitter δεν είναι ακόμα ένα από τα πολλά σου ψέματα ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, διότι πάλι ψέματα γράφεις.
Προφανώς αυτά που έγραψες είναι αποτέλεσμα σκέψεων… μετά από βαρύ «χιόνισμα» τούμπανο η μύτη… και τύφλα από τα «ξύδια», διότι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ότι δεν γνωρίζεις ότι απλά μας πήγαν το χρέος παρακάτω, το ίδιο όπως ήταν χθες… φορτώνοντας μας με δανεικά και κρυφά μνημόνια με ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ… ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΣ το ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ = την βιωσιμότητά τους οι ξένοι και εσάς των Προδοτών της χώρας !!!
Σε προκαλώ ρε μπινέ βγάλε με ψεύτη… ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, και ισχύει για όλους.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
Πως το έλεγες στο twitter…ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ «πουτανάκι του ναρκέμπορα» μέχρι τέλους» ; 
Αληθεύει ότι έχεις στενή σχέση με την Κόκα υπουργέ Πάνο Καμμένε; Για τα ουίσκι μας το έχεις κάνει γνωστό. Αληθεύει ότι σου φέρνει Κ.Ο.Κ.Α.  delivery στο σπίτι ένας «Τζούλης»;  
Η Κόκα είναι για κατ’ οίκο κατανάλωση ιδία χρήση ή κάνεις και εμπορεία; 
Ένας  Τζούλης Γιώργος αξιωματούχος της ΕΥΠ είναι αδελφός της συζύγου σου Ελένης Τζούλη-Καμμένου; 
Διότι οι συνεργάτες του διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη όπως η ΕΥΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και πολλοί άλλοι που επικοινωνούν μαζί μου άλλα μου λένε. 
Και μην μας πεις και εσύ το στερεότυπο των χρηστών ότι «Κόκα παίρνουν όλοι»

ΑΝΤΙ 300
loading...

7 thoughts on “ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ KAI TON ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΗΣΑΒΒΑ.

  1. ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΚΚΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ…..!!!!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…. ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΤΕ ΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑΝΤΕ…. ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ…….!!!!!

    Για να πάψετε να είστε ανόητοι εσείς που πιστεύετε ότι η ΝΔ με την χρυση αυγη είναι πατριώτες και δεν θέλουν να περάσει η συμφωνία με τα Σκόπια, ακούστε τι μπορεί να κάνουν αλλά δεν το κάνουν.

    Να αναγκάσουν τους βουλευτές των κόμματων τους και τους αναπληρωματικούς τους να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και να οδηγηθεί αναγκαστικά η χώρα σε πρόωρες εκλογές.

    Δεν απαγορεύεται από το Σύνταγμα.

    Ας βγει κάποιος από την ΝΔ και την χρυση αυγη να με διαψεύσει

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  2. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ.

  3. Ο ΠΑΝΟΣ ΦΛΑΤΖΟΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ.

    Στο προσκήνιο επανήλθε η δράση του διεθνώς καταζητούμενου από την Interpol για οικονομικά εγκλήματα, που αφορούν την πολύκροτη υπόθεση της λειτουργίας και αδειοδότησης, της εταιρείας «Αιολικό Πάρκο ΑΕ», Ροδίτη κ. Μανώλη Χατζησάββα, ο οποίος δηλώνει πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, με αφορμή τον θόρυβο, που έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η διακρατική συμφωνία με την Σαουδική Αραβία για την πώληση των βλημάτων 105 χιλιοστών από τα αποθέματα του Ελληνικού Στρατού.
    Ο κ. Χατζησάββας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο τριήμερο, σε ανάρτηση του ίδιου του υπουργού Αμυνας κ. Πάνου Καμμένου, που δέχεται τα πυρά της αντιπολίτευσης αλλά και στην χθεσινή συζήτηση της υπόθεσης στο Κοινοβούλιο, καταγγέλθηκε εκ νέου ως «πράκτορας της ΜΙΤ, των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών» και εμφανίζεται να κινεί τα νήματα, για την πολεμική εις βάρος του υπουργού.
    Ο κ. Καμμένος μάλιστα προέβη σε αναδημοσίευση σχετικού ρεπορτάζ στο Twitter, χαρακτηρίζοντας την όλη υπόθεση «σικέ σκάνδαλο».
    Ο κ. Χατζησάββας, ήλθε στο προσκήνιο, με άρθρο του «Επίκαιρο» που τον εμφανίζει ως τον ενορχηστρωτή της υπόθεσης και τον καταγγέλλει ευθέως ως στρατολογημένο πράκτορα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.
    Η υπόθεση πλέον αποκτά διαστάσεις εθνικής προδοσίας, γράφει το “Επίκαιρο”, διότι, όπως φαίνεται, τα έγγραφα τα οποία κάνουν χρήση βουλευτές της αντιπολίτευσης και μερίδα μέσων μαζικής ενημέρωσης, έχουν διαρρεύσει από το συγκεκριμένο πράκτορα.
    Το Πρώτο Θέμα, γράφει το “Επίκαιρο”, δημοσίευσε απόρρητο έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο όμως έχει διαρρεύσει από ιστοσελίδα η οποία δημιουργήθηκε από τον εν λόγω πράκτορα.
    Στο ίδιο άρθρο ο κ. Χατζησάββας, εμφανίζεται ότι εδώ και χρόνια παριστάνοντας τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, κάνει συστηματική δολιοφθορά και προπαγάνδα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων.
    Σε μία κοινή επιχείρηση το 2015 στο Τελ Αβίβ, συνεχίζει το “Επίκαιρο”, ελληνικές και ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες επιχείρησαν να παγιδεύσουν τον εν λόγω πράκτορα κατά την διάρκεια ταξιδιού του Πάνου Καμμένου στο Ισραήλ, ο οποίος όμως προφανώς ενημερωμένος κατάφερε να διαφύγει.
    Στο ίδιο άρθρο, που υιοθέτησε ο υπουργός Αμυνας, υποστηρίζονται και τα εξής:
    «Ο Εμμανουήλ Χατζησάββας, κάτοικος Ρόδου, καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 8 εκατομμυρίων € από το Δημόσιο. Με μία σκανδαλώδη όμως απόφαση λίγο μετά την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στην κυβέρνηση, αφέθηκε ελεύθερος, υποσχόμενος ότι δήθεν θα προσκομίσει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Γιώργο Βουλγαράκη και τον Κώστα Καραμανλή. Στην συνέχεια, όπως ήταν φυσικό εξαφανίστηκε, μαζί με τα χρήματα που είχε υπεξαιρέσει.
    Συνελήφθη στην Δανία, αλλά μετά από εγκληματική ολιγωρία της τότε κυβέρνησης Παπαδήμου, καταφέρνει να αφεθεί ελεύθερος καθώς η Ελλάδα δεν ζήτησε την έκδοσή του! Η έρευνα της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών το 2015 έδειξε ότι ο Εμμανουήλ Χατζησάββας πήρε άσυλο από την Τουρκία μεταφέροντας εκεί τα χρήματά του, προκειμένου να συνεργαστεί με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και να προβεί σε πράξεις δολιοφθοράς κατά της Ελλάδας.

  4. Στις πράξεις δολιοφθοράς, συμπεριλαμβάνονται εκτός από τις συκοφαντικές επιθέσεις σε πρόσωπα που αποτελούν τουρκικούς στόχους, η διαρροή ψευδών ειδήσεων για δήθεν παραβιάσεις τουρκικών σκαφών στο Αιγαίο, πληροφορίες ακόμα και για γεωτρήσεις τουρκικών συμφερόντων σε ελληνικά χωρικά ύδατα και άλλα.
    Από το 2015 καταζητείται πλέον με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ίντερπόλ, ενώ τελευταίο ίχνος εκτός Τουρκίας ήταν στο τουρκικό προξενείο στη Βουλγαρία το 2016».
    Ανάλογο ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε χθες και στην εφημερίδα «η δημοκρατία» αναφέροντας ότι καταβάλλεται προσπάθεια από την Τουρκία να τινάξει στον αέρα τις σχέσεις της χώρας μας με τη Σαουδική Αραβία.
    Υποστηρίζεται ότι δημιουργείται μείζον εθνικό θέμα, διότι η Τουρκία, μετά την πρόσφατη ρήξη της με τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, είχε κάθε λόγο να ακυρώσει αυτή την πώληση πυρομαχικών.
    Η ίδια εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι «ελληνικές υπηρεσίες ακολούθησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του από τις δημοσιεύσεις που πραγματοποιεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εντόπισαν τα σημεία στα οποία δραστηριοποιείται, με αποτέλεσμα να ξετυλιχθεί το κουβάρι και να ξεσκεπαστεί ο ρόλος που παίζει σε βάρος της χώρας ένας άνθρωπος, ο οποίος, κατά καιρούς μάλιστα, εμφανιζόταν ως πράκτορας της ΕΥΠ (κάτι, βέβαια, που δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά). Η περίπτωσή του θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή, καθώς, εκτός από τον πόλεμο προπαγάνδας και δολιοφθοράς που εξαπολύει σε στόχους που του υπαγορεύονται από την τουρκική υπηρεσία, δημοσιοποιεί και στοιχεία από διαβαθμισμένα έγγραφα, που είτε έχουν πέσει στα χέρια του είτε του έχουν δοθεί από ανθρώπους της Αγκυρας».
    Ο ίδιος ο κ. Χατζησάββας, όπως και στο παρελθόν, απειλεί ευθέως όσους τον εμφανίζουν ως πράκτορα των Τούρκων με νέες χθεσινές του αναρτήσεις.
    Υποστηρίζει ότι ο υπουργός διέταξε ανθρώπους του στις Σεϋχέλλες, όπου φέρεται να βρίσκεται το registrant του site “Επίκαιρο” να τον συκοφαντήσουν, υποστηρίζοντας ότι τις ψευδείς ειδήσεις εις βάρος του τις αναπαράγουν κι άλλα ΜΜΕ.
    Μαλλιά – κουβάρια έγιναν οι πρώην σύντροφοι στους ΑΝΕΛ, ο πρόεδρος του κόμματος κ. Πάνος Καμμένος και η πρώην βουλευτής του, Ραχήλ Μακρή λίγες ώρες πριν την συζήτηση στη Βουλή για την πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία.

  5. Ολα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Αμυνας κ. Πάνος Καμμένος ανέβασε το tweet που προαναφέραμε.
    Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, παρενέβη στην υπόθεση και με δύο αναρτήσεις-φωτιά στα social media, έβαλε κατά του κ. Καμμένου.
    «Ρε κακομοίρη, κουμπάρε του Πανούλη. Διορισμένε στο υπουργείο. Οταν σας έδινε τα θέματα που ανεβάσατε και τα έγγραφα, δεν ήταν καταζητούμενος; Ουστ κοπρόσκυλα πληρωμένα. Επαναστάτες του 50ευρου», γράφει αρχικά στο twitter της η Ραχήλ Μακρή.
    Αλλά και στο facebook ανήρτησε το εξής:
    «Οταν σου έδινε στοιχεία και τα δημοσίευες στα μπλοκ της κακιάς ώρας που απόψε βγήκαν παγανιά και απειλούν και μας ζητάνε να σκάσουμε δεν ήταν καταζητούμενος; Τι τα έκανες τα στοιχεία για τα υποβρύχια και την Siemens; Μήπως τα κράτησες και με αυτά εκβιάζετε τους άλλους τους βρωμιάρηδες για να κανετε δουλίτσες; Άι σιχτίρ ρε που έχεις και θράσος Αντί να παραιτηθείτε. Απάτη σε βαρος του ελληνικού δημοσίου και απόπειρα πώλησης απαγορευμένων όπλων. Πρώτα τα κονομούσαν οι βουλευτές στα υπόγεια της ΝΔ και μετά γίνανε πράκτορες των Τούρκων. Γιοσυφάκια που μέχρι και το Αιγαίο παραδώσατε σε Τούρκους και μιλάς».
    Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε αίσθηση. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Αδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να ρωτήσει μέσω tweet την Ραχήλ Μακρή:
    «Τι εννοείτε ότι τον ήξεραν τον κύριο αυτό που τον κατηγορούν ως κατάσκοπο;»
    «Τον ξέρουν μια χαρά, πολύ καλά», απάντησε η Ραχήλ Μακρή και ανήρτησε ένα e-mail στο οποίο φαίνεται να συνομιλεί ο Πάνος Καμμένος με τον Εμμανουήλ Χατζησάββα.
    Το e-mail φέρει ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου του 2017 όταν ο υπουργός Αμυνας βρίσκονταν στο Ισραήλ.
    «Τηλεφώνησέ μου στις 24:40 στο Tel Aviv hotel Carton room (γράφει τον αριθμό τηλεφώνου) από ασφαλές τηλέφωνο. Εδώ είμαι οκ, Πάνος» φέρεται να γράφει ο Π. Καμμένος στο e-mail με παραλήπτη τον Εμμ. Χατζησσάβα.

  6. «Τι είναι αυτό ακριβώς;» θέλησε να μάθει ο Αδωνις Γεωργιάδης, ωστόσο η Ραχήλ Μακρή δεν απάντησε.
    Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ Αδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι καταβάλλεται προσπάθεια παραπλάνησης της Βουλής και αναφέρθηκε στο tweet του ΥΠΕΘΑ και της απαντήσεις της πρώην βουλευτή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή ότι πρόκειται για «γνωστό του κ. Καμμένου».
    «Εχουν περάσει 24 ώρες και δεν απαντήσατε», είπε ο κ. Γεωργιάδης. «Τι συμβαίνει; Εκτός αν ζείτε σε άλλο πλανήτη».
    Κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή της επερώτησης των βουλευτών της ΝΔ για τη συμφωνία πώλησης πολεμικού υλικού στη Σ. Αραβία ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Γεωργιάδης στάθηκε στις αναφορές περί εμπλοκής πράκτορα της ΜΙΤ στην υπόθεση.
    ‘Η πρώην συνάδελφός σας βουλευτής Ραχήλ Μακρή κατέθεσε στον ελληνικό λαό ένα μέηλ όπου ο κ.Καμμένος στέλνει στον κ.Χατζησάββα (σ.σ. τον φερόμενο πράκτορα της ΜΙΤ) ραντεβού στο Τελ Αβίβ. Ο συνάδελφός σας κ.Παναγούλης μίλησε χθες για καραμπινάτη υπόθεση μίζας’, είπε ο κ.Γεωργιάδης και συνέχισε λέγοντας ότι ο κ.Καμμένος δεν παραπλάνησε μόνο τον ίδιο στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, αλλά και τον κ.Φίλη. “Ο μόνος που έθεσε θέμα Υεμένης στην επιτροπή ήταν ο κ.Παφίλης του ΚΚΕ που καταψήφισε. Εσείς κ.Φίλη μια χαρά ψηφίσατε. Η ακύρωση της συμφωνίας επειδή δεν ήρθαν τα λεφτά δεν αναιρεί την απόπειρα. Καραμπινάτη υπόθεση μίζας και λαθρεμπορίου».
    Για εντολή στον Πάνο Καμμένο να προχωρήσει σε σκοτεινούς χειρισμούς έκανε λόγο στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. «Εσείς έχετε ευθύνη για τις διαρροές. Ακούσαμε το απίθανο: Οτι απόρητα έγγραφα έρχονται στο φως μέσω πράκτορα της ΜΙΤ. Παραδέχεται ότι απόρρητα έγγραφα βρίσκονται στα χέρια των Τούρκων, της ΜΙΤ, δεν παραιτείται την ίδια στιγμή. Προσβάλλετε αξιωματικούς και διπλωμάτες που απλώς έκαναν τη δουλειά τους», είπε μεταξύ άλλων ο κ.Κουμουτσάκος.

    Πηγή:www.dimokratiki.gr

  7. KAΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Comments are closed.