K. Ζουράρις: Όταν ο Τσίπρας είπε “Βόρεια Μακεδονία”, ένιωσα τάση προς εμετό…

O βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Ζουράρις ανέφερε ότι του προκάλεσε αναγούλα η αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί ”Βόρειας Μακεδονίας”.

«’Όταν είπε ο Τσίπρας στα ελληνικά “Βόρεια Μακεδονία”, άρχισα να έχω σπασμούς, ρίγος και τάση προς εμετό, όπως όταν μου είπαν τα αδέρφια μου ότι πέθανε η μητέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, χωρίς ωστόσο να στηρίζει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο Σκοπιανό .

«Ένα πράγμα θα σας πω μόνο: ότι εγώ προέρχομαι προσωπικά -οι ΑΝΕΛ θα σας πουν τα δικά τους, εγώ είμαι συνεργαζόμενος- προέρχομαι από ένα επικό μείγμα: Κωνσταντινουπολίτης και Κρητομακεδών και αν χρειαστεί να ψηφίσω, δεν θα ψηφίσω τα ελάττωνα», πρόσθεσε.

Για την ίδια την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, ο κ. Ζουράρις την χαρακτήρισε «’πρόταση θυμηδίας», σημειώνοντας ότι ‘«στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» ή «’φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης»., τονίζοντας ότι «έχει στοιχεία εξόχως προσβλητικά για την προσπάθεια που κάνουμε επί τρία χρόνια -εμβαλωματικώς, μπαλώματα κάναμε- να μειώσουμε, να αναχαιτίσουμε την κατρακύλα».
Παράλληλα επιτέθηκε, τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τα ότι κυβέρνησαν 50 χρόνια και οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία εν καιρώ ειρήνης. «Από το 2010-2014 διαχειριστήκατε πέντε τακτικούς Προϋπολογισμούς και κατορθώσατε να στείλετε 250.000 νέους και άλλους 200.000 πολίτες στο εξωτερικό. Αυτά τα αίσχη που δημιουργήθηκαν στα 50 χρόνια ενσωματώνονται στη δική σας δυσπιστία, προς τον εαυτό σας», ανέφερε ο κ. Ζουράρις και πρόσθεσε:«Στείλατε τη χώρα στο ντουβάρι με τέτοια απίστευτη χρεοκοπία και μετανάστευση εν καιρώ ειρήνης. Αυτό συνιστά τη χειρότερη κυβέρνηση. Η πρόταση δυσπιστίας σας δεν έχει μόνο στοιχεία θυμηδίας, αλλά και στοιχεία εξόχως προσβλητικά. Εμείς μέσα στα στοιχεία της καταστροφής, προσπαθήσαμε να κάνουμε μπαλώματα, να διορθώσουμε, να αμβλύνουμε την κατρακύλα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ/ thestival.gr

loading...

6 thoughts on “K. Ζουράρις: Όταν ο Τσίπρας είπε “Βόρεια Μακεδονία”, ένιωσα τάση προς εμετό…

  1. Τωρα τι του λες κι αυτουνου του ξευτιλισμενου…

    “Θα ψηφίζω επ΄ αόριστον τις προτάσεις που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και εάν προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, στη Χιλή, στο Άνω Βολτά”!
    Κώστας Γ. Ζουράρις

  2. «'Όταν είπε ο Τσίπρας στα ελληνικά "Βόρεια Μακεδονία", άρχισα να έχω σπασμούς, ρίγος και τάση προς εμετό…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, χωρίς ωστόσο να στηρίζει την πρόταση μομφής….

    ΑΣΕ ΖΟΥΡΑΡΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΣΜΟΥΣ

    ΟΙ ΣΠΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ, ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΥ "ΣΕ ΠΗΓΕ ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΥΦΗΧΤΟ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.." (ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ…)

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΛΙΟΚΗΦΗΝΑ.

    ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ, ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ.

    ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ;;;

  3. Στον 6.14 πμ. εάν διαβάσεις αυτα που γράφεις, από μόνος σου θα καταλάβεις το πόσο ΑΞΕΣΤΟς είσαι, και δεν σε τιμά καθόλου,

  4. δεν εκανες εμμετο τελικα αλλα εκλασες καποτες,στη ζουλα θα ψηφησεις οτι πουν τα αφεντικα,ελα προβλεψιμος εισαι παρασιτο Ζουραρι

  5. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΥΣΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ

  6. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΑΛΗΤΗ….ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΣΑΠΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΡΟΔΩΤΗ ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝΩΜΑΛΕ…

Comments are closed.