Δείτε το Grosso κόλπο του πρωθυπουργού των «σκοπίων» Τσίπρα, του ΥΠΕΞ των «σκοπίων» Κοτζιά και αντισκοπιανού-σκοπιανού τέως ΑΝΕΛ

Κύριοι Βουλευτές,

Δεν ξέρω αν συμβουλεύτηκαν τον αρχιερέα της νέας τάξης εθνομηδενιστή Σημίτη,  των Ιμίων, της παράδοσης του Οτσαλάν, του σχεδίου Ανάν κτλ, ή τον τότε συμμετέχοντα εφιάλτη ΓΑΠ του «λίγα στρέμματα γης λιγότερο για να κοιμόμαστε ήσυχοι».

·      Το σχέδιο ακούει στο όνομα «Μαδρίτη». Και το απεκάλυψε προ καιρού όλος περιχαρής ο Πάνος τους.

·      Θυμίζω ότι στην Μαδρίτη όπως  ως γράφει ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης (http://www.sartzetakis.gr/points/ellinismos11.html):

«Ἀλλὰ ἡ προκειμένη εὐθεῖα ἀπεμπόλησις ζωτικῶν ἐθνικῶν μας συμφερόντων εἶχεν ἀρχίσει ἐνωρίτερον, ἤδη μὲ τὸ κοινὸν Ἑλληνοτουρκικὸν ἀνακοινωθὲν τῆς Μαδρίτης τῆς 8ης Ἰουλίου 1997.  Πράγματι : Τὴν ἐπὶ δεκαετίες θέσι μας, ὅτι δὲν ἔχουμε μὲ τὴν Τουρκίαν ἄλλη διαφορὰν ἀπὸ ἐκείνην τῆς ὁριοθετήσεως τῆς ὑφαλοκρηπῖδος τῶν νησιῶν μας τοῦ ἀνατολικοῦ Αἰγαίου, τὴν ἔχουμε ἐνυπογράφως ἐγκαταλείψει μὲ τὸ ἐν λόγῳ σύμφωνόν μας μὲ τὴν Τουρκία. Διότι μὲ αὐτὸ ἀνεγνωρίσαμε, χωρὶς νὰ ὑπάρχει κανένας ἀπολύτως λόγος, ὅτι ἡ Τουρκία ἔχει νόμιμα ζωτικὰ συμφέροντα καὶ ἐνδιαφέροντα στὸ Αἰγαῖο∙ καὶ ἀκόμη παραιτηθήκαμε ἀπὸ κάθε μονομερῆ, χωρὶς τὴν ἰδική της συγκατάθεσι, ἐνέργεια στὸ Αἰγαῖο !»

·      Στη Μαδρίτη δηλαδή ο Σημίτης χωρίς να ζητήσει ποτέ έγκριση της Βουλής, δέσμευσε προδοτικά ως ανωτέρω την Ελλάδα.

·      Σήμερα ο «σκοπιανός» νέος Ανδρέας θα υπογράψει μόνος γι όλα τη συμφωνία που θα περιέχει  «υποχρέωση» των σκοπιανών του να προβούν σε δύο χρόνια σε τροποποίηση του Συντάγματος τους κτλ.

·      Και όταν τα κάνουν σε δύο χρόνια (που ποτέ δεν θα τα κάνουν) ο τότε «κ. Τσίπρας»,  τότε μόνον θα φέρει τη συμφωνία για κύρωση στη Βουλή.

·      Με τους σκοπιανούς να έχουν μπει στο ΝΑΤΟ κτλ, και να ετοιμάζονται να «απελευθερώσουν» τους «υπόδουλους» Μακεδόνες.

·      Δηλαδή ο Τσίπρας με την υπογραφή θα δημιουργήσει τετελεσμένα και οι σκοπιανοί που ηλίθιοι δεν είναι, ποτέ δεν θα τηρήσουν τις τυπικές τους δεσμεύσεις, που μόνον διευκολύνουν τους ημετέρους «σκοπιανούς» Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένο.

·      Και όχι μόνον. Γιατί δεν είναι υπεύθυνοι για αυτό μόνον οι «σκοπιανοί»,  Τσίπρας (ο ολίγον Μακεδών), Κοτζιάς και Καμμένος, αλλά και οι λοιποί «σκοπιανοί»  πολιτικοί «μας».

·      Που ενώ γνωρίζουν τα ανωτέρω ποιούν την κατοχική νύσσα. Γιατί τα τους εξυπηρετεί και τους βγάζει από τη δύσκολη, όχι Εθνικά θέση γιατί δεκάρα δεν δίνουν, αλλά από την πολιτική, όταν γίνουν εκλογές.

·      Υπεύθυνα είναι επίσης και όλα κατοχικά ΜΜΕ τα οποία τα περισσότερα κάνουν ως η χήρα στο … , για να δώσουν την Ελληνική Μακεδονία.

·      Τέλος κυρίως υπεύθυνοι είναι όλοι οι Μακεδόνες Βουλευτές. Που αντί να παραιτηθούν διαμαρτυρόμενοι προβαίνουν σε «γενναίες» δηλώσεις (έτσι κύριε Γκιουλέκα).

·      Μερικοί μάλιστα, οι περισσότεροι, πειθήνια κομματόσκυλα, προδίδουν θρασύτατα με διάφορες σοφιστίες, την Ελληνική Μακεδονία

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...

3 thoughts on “Δείτε το Grosso κόλπο του πρωθυπουργού των «σκοπίων» Τσίπρα, του ΥΠΕΞ των «σκοπίων» Κοτζιά και αντισκοπιανού-σκοπιανού τέως ΑΝΕΛ

  1. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ….ΑΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΒΕΛΗΝΚΕΣ 4.800 ΜΡΤΡΑ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΖΟΝΟΥΧΟ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΥΔΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΥΠΟ ΚΑΜΠΥΛΗΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ ''ALPHA'' ΠINEI TON KOKTEIL TOY EIΣ TO KOTTERON TOY KAI TΣAAAAK EΡXETAI H KAΡIOΛA H ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΙΑ ΣΦAIΡA KAI TOY KANEI KOKTEIΛ TA MYAΛA ETΣI ME MIA ΠANOΡAMIKH EKΡHΞH XRΩMATΩN APOTEΛOYMENH APO AIMA SPEΡMA KAI KΛANIA ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ?….ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ Ε? ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΝΟΙΜΙΣΕΣ….ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΎΣΗ….ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΌΣ ΤΟΥΣ….ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΣΙΣΤΕΥΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΣΕ ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ….ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ ΤΕΛEΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΔΩ ΕΙΑΙ ΤΟ FINAL COWNDOWN……ELLLA ELLAS OLH MAS H ZΩH EIΝAI GIA THN PATRIDA….ΘA GAMHSOYME TΟN PASA ENA KAROLH PΟYSTH APLYTOKOYMMOYNISTH ΘA TON SYNTRIΨOYME KAI DEN UA MEINEI KANEIS TOYS APO TIS OIKOGENEIS TOYS///ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΝΕΝΑΝ/////

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ……..ΕΤΟΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ…..

    ΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΛΥΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ….ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ……ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ……

  2. Ο Καμμένος είναι τό ίδιο υπέυθυνος μέ τούς υπόλοιπους προδότες.
    Αυτά τά τερτίπια δέν τόν σώζουν.

  3. Oυσιαστικα τι εκανε ο κουτοπονηρος ο Καμμενος?Δεν εριξε την κυβερνηση με την προοπτικη να πουν οχι οι Σκοπιανοι στο δημοψηφισμα και να κατσει στην καρεκλα αλλον ενα χρονο

    Μεγαλυτερο σαυροειδες στην πολιτικη ιστορια αυτου του τοπου δεν εχει ξαναπερασει

Comments are closed.