Ο Ιβάν Σαββίδης αλλάζει (ξανά) όνομα στο “Epsilon”

Στο πλαίσιο των μεγάλων αλλαγών που επιχειρεί ο Ιβάν Σαββίδης στο “Epsilon”, προκειμένου να το φέρει πιο κοντά στα επίπεδα λειτουργίας ενός σύγχρονου καναλιού, το οποίο θα μπορεί να διεκδικεί ουσιαστικό μερίδιο τηλεθέασης, ο ομογενής επιχειρηματίας σχεδιάζει την εκ νέου αλλαγή… ονόματος.

Την παραπάνω αποκάλυψη κάνει η πάντα έγκυρη Ναταλία Ανδρικοπούλου, στη στήλη των ΜΜΕ, που επιμελείται στην εφημερίδα “Real News” του Νίκου Χατζηνικολάου, εκτιμώντας μάλιστα ότι, οι σχετικές ανακοινώσεις δρομολογούνται για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι, μετά την πρόσληψη Καλημέρη, το “Epsilon” κινείται σε άλλους ρυθμούς, “ξεφορτώνεται” εκπομπές και συντελεστές που είχαν κάνει τον κύκλο τους, και δεν ταίριαζαν στο προφίλ το οποίο επιδιώκει να προσδώσει στο κανάλι ο Ιβάν Σαββίδης, και την ίδια στιγμή άνθρωποι του ομογενούς επιχειρηματία “χτενίζουν” την αγορά για μεταγραφές.

http://ysterografa.gr/

loading...

2 thoughts on “Ο Ιβάν Σαββίδης αλλάζει (ξανά) όνομα στο “Epsilon”

  1. TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ''ΚΑΘΗΓΗΤΗ'' ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΚΩΣΣΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ? ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!

  2. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΚΑ-ΤΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΨΗΓΜΑΤΑ ΑΡΓΚΟ ΜΑΓΚΙΑΣ. ΑΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ. Η ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Η ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΞΕΡΟΛΑ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΥ.

Comments are closed.