Βασιλικές Οικογένειες - Celebrities - Ερπετοειδείς...

Μέσα από μια μεγάλη έρευνα που κάνουμε αυτή την περίοδο όσον αφορά τους δεσμούς αίματος των βασιλικών οικογενειών, διασήμων και ερπετοειδών, καταλήξαμε έκπληκτοι σε κάποια θεαματικά συμπεράσματα! Για παράδειγμα, η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, οι πρίγκηπες Χάρι και Ουίλιαμ, και ο Ρόμπερτ Πάτινσον (γνωστός ηθοποιός από τον ρόλο του Έντουαρντ Κάλεν στην ταινία Twilight) έχουν κοινό πρόγονο τον Βλαντ τον 3ο, τον Παλουκωτή ευρέως γνωστό ως Δράκουλα!

Με μια απλή ανάγνωση του "βιογραφικού" του Βλαντ του Παλουκωτή ή Δράκουλα στην wikipedia, μάθαμε τα εξής: "To ρουμάνικο επίθετό του Drăculea, με το οποίο ο Βλαντ αναφέρεται σε διάφορα έγγραφα, αποτελεί αναφορά στον πατέρα του, Vlad Dracul, που ήταν περήφανο μέλος του μοναρχικού κύκλου των ιπποτών που αποτελείτο από την ελίτ επιλεγμένων αρχόντων που αποκαλούνταν "Societas Draconistrarum" (το Τάγμα του Δράκου). Τα μέλη του τάγματος αποκαλούνταν ως Draconist ή Dracul, ένα ουσιαστικό από τη λατινική λέξη Draco, που σημαίνει «δράκος» (η οποία προέρχεται από την ελληνική λέξη Δράκων).

*Να σας θυμήσουμε σε αυτό το σημείο το άρθρο μας σχετικά με την θεωρία ότι οι ερπετοειδείς προέρχονται από τον αστερισμό του Δράκοντα εδω.*

Συνεχίζοντας με το βιογραφικό του Βλαντ, μάθαμε επίσης ότι ο γιος ενός μέλους του Τάγματος των Δράκων (ενός Dracul) ονομαζόταν Dracula) - χαριτωμένο εε; Το έμβλημα του τάγματος απεικόνιζε έναν δράκο, χαραγμένο μέσα σε έναν κύκλο. Στα ρουμάνικα, Dracul σημαίνει επίσης "Διάβολος", που κάποιες φορές συγχέεται μεταφραστικά με τον Δράκουλα. Τέλος, στη Βίβλο, ο Διάβολος αποκαλείται επίσης Δράκος, Μέγας Δράκος ή Παλαιός Όφις (ερπετοειδές!)

Είναι λοιπόν τυχαίο ότι η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, συνδέεται με μια από τις πιο φρικαλέες μορφές της μεσαιωνικής ιστορίας, ένα πλάσμα αδίστακτο και αιμοβόρο όπως ο Δράκουλας ή Βλαντ ο Παλουκωτής; Και είναι τυχαίο ότι ο ηθοποιός που επιλέχθηκε να "ζεστάνει" τις καρδιές μας και να άρει τις προκαταλήψεις μας απέναντι στους βρικόλακες είναι επίσης απόγονός του; Όσοι έχετε διαβάσει έστω βασική βιβλιογραφία για τους ερπετοειδείς θα καταλάβετε τι εννοούμε.


Μια άλλη μας ανακάλυψη ήταν ο κύριος Zacharie Cloutier. Ο κύριος αυτός γεννήθηκε το 1590 στην Γαλλία και αποτελεί κοινό πρόγονο της Μαντόνα, της Μπιγιονσέ, της Ατζελίνα Τζολί, της Σελίν Ντιόν, της τραγουδίστριας Αλάνις Μορισέτ, και άλλων! Κοινώς η Μαντόνα, που είναι κατά το ήμισι Ιταλή όπως περήφανα δηλώνει, μια αυτοδημιούργητη κατά τα φαινόμενα, γυναίκα, είναι μακρινή ξαδέρφη της Καναδής Σελίν Ντιόν και της έγχρωμης Μπιγιονσέ!!! Έχετε εκπλαγεί όσο εμείς;;

Συνεχίζετε λοιπόν ακόμα και τώρα να πιστεύετε αφελώς τις ιστορίες κατάκτησης της κορυφής αυτών των επωνύμων; Συνεχίζετε να πιστεύετε ότι οτιδήποτε μας πλασάρουν τα μέσα, η showbiz, όπως θέλετε ονομάστε τα, είναι τυχαία;
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. ΕΠΙΓΕΣ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΡΙΣΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΠΕΣ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΕΛΗΣΑΒΕΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΤΗΣ!!! ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΗ ΕΠΑΝΗΛΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΕΝΕΤΕ ΒΟΥΒΟΙ!!!!!!!!!!!!!!! ΡΕΠΤΙΛΙΑΝΟΥΣ-ΝΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΔΙΧΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΛΛΗΝΑ... ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΟΥΒΛΙΖΟΥΝ ΜΑΤΙ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. To άρθρο παίζει να το έγραψε και οθωμανός. Η ποιο παραπλανητική προσέγγιση της θεωρείας των ρεπτιλιανών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]