Αποκαλύπτουμε τι συμβαίνει στο μυαλό του Υπουργού εξωτερικών κ Κοτζιά .

​Απώθηση ως γνωστό έχουμε ,  όταν θέτουμε εκτός συνείδησης τις ενορμήσεις που θεωρούμε επικίνδυνες και δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

Σύμφωνα με το  ψυχαναλυτή Jung, ορισμένες φορές το άτομο μπορεί να οδηγηθεί στην Απώθηση συνειδητά , προχωρώντας  στην απώθηση λογικής, συναισθημάτων, διαισθήσεων, αισθήσεων, επιθυμιών και αναγκών όχι από φόβο ή δειλία, αλλά από έλλογη αντιμετώπιση των προβλημάτων που του δημιουργούν συνεχής καταπίεση .

Το σημαντικότερο εδώ είναι ότι , η νοημοσύνη δεν παίζει κανέναν απόλυτος ρόλο

Αυτό ακριβώς βιώνει σήμερα και ο Κύριος Κοτζιάς . Ως Υπουργός Εξωτερικών νιώθει αφόρητη πίεση ώστε να  βρεθεί διέξοδο στα γνωστά , δεδομένο που τον  οδηγεί στο να υιοθετεί λογικές που – φαντασιακά πλέον –  φτάνουν σε μια λύση ,μόνο και μόνο για να μην χάσουν τα λογικά τους ( μορφή άμυνας του οργανισμού )

Τα συμπτώματα είναι τα εξής εν προκειμένου

1-Θεώρησε τελικά  το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ χαμένη υπόθεση ( απώθηση ) και ως εκ τούτου θεωρεί έξυπνη κίνηση να ξανά- πουλήσει κάτι που θεωρεί ήδη πουλημένο , ακόμα κι αν η ¨πώληση¨ ενδέχεται να εξασφαλίσει οφέλη για την Ελλάδα

2-Θεωρεί ( και σωστά ) απειλή την δημιουργία  ¨μουσουλμανικού τόξου στα Βαλκάνια¨ και ως εκ τούτου δικαιολογεί το όνομα Βόρεια Μακεδονία για τα ΣΚΟΠΙΑ για να αναχαιτιστεί , παραβλέποντας όμως (απώθηση) ότι το τόξο αυτό , είναι εδώ και 10 χρόνια ενεργό , ότι η κίνηση αυτή είναι απρόσφορη και ότι το τόξο αυτό θα συνιστά σύντομα «διάδρομο απογείωσης » της Ρωσίας .

3-Θεωρεί ότι εάν υλοποιήσουμε κάτι που ικανοποιεί κυρίαρχα συμφέροντα όπως ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ κτλ , θα κερδίσουμε και εμείς στο μέλλον από αυτούς ( απώθηση ) και έτσι η Ελλάδα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο λέει , στα Βαλκάνια .κ.α

Κύριε Υπουργέ , αφήστε καλύτερα την λύση του Αλβανικού ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ,που θα έχετε καθαρό μυαλό και γεμάτες τις μπαταρίες σας

Μετά θα σας παρακαλούσαμε να λύσετε και το ΚΥΠΡΙΑΚΟ . «Ευκολάκι » φαίνεται και αυτό .

Υγ . Αναγνωρίζουμε στον υπουργό εξωτερικών ότι περιήλθε ( προς τιμή του ) σε αυτήν την κατάσταση , από την πραγματική του αγωνία  να δώσει λύσεις στα γνωστά θέματα.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

loading...

3 thoughts on “Αποκαλύπτουμε τι συμβαίνει στο μυαλό του Υπουργού εξωτερικών κ Κοτζιά .

  1. ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΚΙΛΟ ΣΚΑΤ@

  2. ΑΗΔΙΕΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΑΝΟΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ .ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ , ΜΑΚΑΡΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ,ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ, ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΤΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ.

  3. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΟΘΡΩΝ

Comments are closed.