ΓΙΑΤΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ..

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.
«Είναι φοβερό πράγμα η άγνοια και αιτία όλων των κακών που
υπάρχουν στον κόσμο» (Μαίνανδρος 315 π.Χ.)
Έτσι και ο μεγαλύτερος εχθρός του κακού και η μεγαλύτερη δύναμη στον άνθρωπο ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Εάν ο λαός γνωρίζει την αλήθεια τότε καθίσταται ΙΣΧΥΡΟΣ και ικανός προς ΑΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ.
Γι’ αυτό κρατούν τον λαό στην άγνοια, ακριβώς για να μπορούν να τον Κυβερνούν με αυτές τις άθλιες πολιτικές μαριονέτες τους.

Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη ώρα, να αποκαλύψουμε τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο με το Σκοπιανό και γιατί βιάζονται οι ΗΠΑ και η Γερμανία να τελειώνει αυτό το θέμα της κλοπής του ονόματος, που δεν έχει καμία σχέση ούτε με το ΝΑΤΟ ούτε με την ΕΟΚ ανεξάρτητα από το τι παρουσιάζουν τα ΜΜΕ.

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.

Αν όλα συνέβαιναν όπως τα παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι στον Ελληνικό λαό, αλλά και σε όλους τους λαούς του κόσμου, δεν θα υπήρχε καμία ανάγκη ύπαρξης, ούτε των μυστικών στοών ούτε των μυστικών υπηρεσιών του κόσμου.

Και όταν βλέπετε τους διάφορους πολιτικούς του κόσμου, είτε αυτός λέγεται Τσίπρας, ή Μητσοτάκης, ή Κοτζιάς, ή Ζάεφ, ή Τράμπ, ή Πόυτιν, ή Μέρκελ, ή όπως και να λέγεται, να ξέρετε πως όλοι αυτοί, είναι οι τελευταίες μαριονέτες στο σύστημα διακυβέρνησης των λαών του κόσμου.

Αυτούς, τους πίσω από τις κάμερες ηθοποιούς και τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΟΥΛΟΥΣ πρέπει να βλέπει ο λαός και από αυτούς πρέπει να νομίζει ότι κυβερνάται, ενώ αυτοί που κυβερνούν πραγματικά τον κόσμο είναι άλλοι.

Έτσι περιληπτικά και χωρίς ανάλυση για το τί είναι η κάθε οργάνωση, πότε κι από ποιούς ιδρύθηκε και τι «δουλειά» κάνει και ενώ ο λαός παρακολουθεί στις τηλεοράσεις τους πολιτικούς ΔΟΥΛΟΥΣ να κάνουν δηλώσεις και «χειραψίες», ο κόσμος ουσιαστικά κυβερνάται από:

Την «τριμερή επιτροπή», την «NSA», την «λευκή αδελφότητα», το «συμβούλιο κατασκευής πολιτικών», τον «ΟΗΕ», τον «διεθνή Σιωνισμό» μέσω των στοών «Μπίλτερπεργκ», «Ιλλουμινάτι», «Ρόταρυ», «Λάιονς», τον «οίκο των σοφών» C.F.R., την «επιτροπή 40» την «I.S.C.» (αποσταθεροποίηση Κυβερνήσεων), το «ίδρυμα ΧΕΡΙΤΑΤΖ”, το ίδρυμα «ΤΣΕΪΘΑΜ ΧΑΟΥΖ» και οικονομικά από τις «επτά αδελφές» και τις «Κεντρικές Τράπεζες».

Όλο αυτό το παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης του κόσμου και με όλα τα παρακλάδια του, «παίζει» αυτήν την στιγμή τα «ρέστα» του στην ΕΛΛΑΔΑ, «ποντάροντας» επάνω στην κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας.

Τι σημαίνει αυτό;

Για να καταλάβετε ΑΚΡΙΒΩΣ τί σημαίνει καθώς και την σημασία της σημερινής αποκάλυψης θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής δεδομένα:

Εκτός από τον διεθνή Σιωνισμό που ιδρύθηκε το 1896 και δημιούργησε τους δύο πρώτους παγκόσμιους πολέμους με στόχο να κλέψει «νόμιμα» την γή της Παλαιστίνης για να ξανα-ιδρύσουν το ανύπαρκτο από το 70 μ.Χ. κράτος του Ισραήλ, που το πέτυχαν το 1947 με απόφαση του νεοσύστατου τότε «ΟΗΕ» , όλες οι υπόλοιπες οργανώσεις, ιδρύματα και μυστικές υπηρεσίες που συγκροτούν το σημερινό σύστημα διακυβέρνησης του κόσμου, μέσα και ο «ΟΗΕ», ιδρύθηκαν από το 1946 και μεταγενέστερα, με τελευταία την κίνηση “NEW AGE” (νέα εποχή) που δραστηριοποιείται σε οτιδήποτε αφορά τον άνθρωπο παγκοσμίως, με 500 εκατομμύρια ενεργά μέλη.(τέχνη, μουσική, διαφήμιση, οικονομία, θρησκεία, ενημέρωση, κ.α.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

4 thoughts on “ΓΙΑΤΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

  1. STIN ELLADA DEN IPARHUN ELLINES!!! I PLIOPSIFIA INE TURKOALVANOSKOPIANOBULGARI KE TZIHANT!!! AFTI PU AFTOAPOKALUNTE ELLINES! INE I PUSTIDES ME PATRONO TUS TON PROKOPI PAVLOPULO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΤΡΕΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    ===============================================================

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ! ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΩ !» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ 4/7/2899(2015) (β’ μέρος απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)
    Posted by Αλφειός Ποταμός at 12:05 ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Add comments Tags:ανθέλληνες, αντιδράσεις, Αρτέμης Σώρρας, Γενοκτονίες, Δόλος, Ελλάδα, Έλληνες, Ελληνισμός, Επικαιρότητα, εσχάτη προδοσία, κόμματα, λαμόγια πολιτικοί, ΜΜΕ, Νέμεσις, Οικονομία, Παγκοσμιοποιητές, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ., συνεντεύξεις, συνομωσίες, Χάζαροι
    Μαΐ
    02
    2016

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ ΣΤΙΣ 4/7/2899(2015)

    συνέχεια από το μέρος α’

    μέρος β’

    ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΣ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ που θα μπει σε ολόκληρα τα Παγκόσμια Ταμεία, έχει σημασία να καταλάβετε όλοι ότι…

    ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΙΩΤΗΣ: Αυτοδιαχείριση;

    Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητέ Λάμπρο, εσύ είσαι ένα μεγάλο παιδί με πολύ μεγάλη αρχαία ιστορία. Πρέπει να ξέρετε ότι δεν υπάρχει μόνο χρυσός. Αλλά, θέλω να πω αυτό και το λέω πρώτη φορά δημοσίως στην τηλεόραση:

    Ξέρετε τι είναι ο χρυσός; Πώς γίνεται αυτό το μέταλλο στην γη;

    Σας δηλώνω λοιπόν ότι ο χρυσός είναι Ήλιος! Δεν είναι μέταλλο, αλλά γίνεται μέταλλο με το σπέρμα της Γης που είναι το Αλάτι. Πώς δημιουργείται λοιπόν;

    Ας μας πουν οι επιστήμονες λοιπόν πώς δημιουργείται ο χρυσός και πώς δημιουργούνται τα μέταλλα. Το γνωρίζουν; Ούτε αυτό το γνωρίζουν; Σαφώς, δεν γνωρίζουν τον Ορείχαλκο! Ούτε να τον ξαναφτιάξουν δεν μπορούν! Είχαμε Ορείχαλκο…

    Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Δεν κατάφερε κανείς να φτιάξει! Αλχημιστές!

    Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, όχι! Μα, ο χρυσός είναι μόνος του αλχημεία. Ο χρυσός είναι πάντα σε σκόνη. Τα ψήγματα που βλέπετε είναι από τις ανακατάξεις της γης. Ο χρυσός γίνεται από τον Ήλιο. Ο Ήλιος που χτυπάει το Άλας της Γης, το Αλάτι στο Νερό. Οι ακτίνες του Ήλιου που χτυπούν το αλάτι στο νερό, είναι χρυσός! Για αυτό κι ο χρυσός είναι παντού! Παντού!

    Το ό,τι δεν τους συμφέρει να τον βγάλουν, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αλλά σας λέω ότι Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ! Τώρα, το πώς δημιουργείται από το αλάτι, είναι μια άλλη ιστορία! Είναι σπέρμα της Γης. Το σπέρμα της Γης είναι το Αλάτι που κτυπώντας το οι Ηλιακές Ακτίνες..κι αν το θέλετε, ο χρυσός είναι και ραδιενεργός. Έχει το μεγαλύτερο ραδιενεργό βάρος μετά τον υδράργυρο. Για σκεφτείτε το! Είναι πάντα σε πούδρα! Γίνεται στην μορφή που βλέπετε, από τις ανακατάξεις του νερού που τρέχουν μέσα στην γη. Γιατί αυτό γίνεται!

    Δηλαδή ο Αμαζόνιος τώρα που βγάζει 1 δισεκατομμύριο κυβικά την ώρα, άμα αυτό το νερό δεν πήγαινε κάπου κάτω, θα έπρεπε τα Ιμαλάια να είναι παραλία! Και δεν είναι μόνο ο Αμαζόνιος, αλλά τόσες χιλιάδες ποταμοί, τεράστιοι!

    Άρα, δεν είναι μόνο αυτό το νερό που μένει εδώ, μπαίνει κάπου και ξαναγυρίζει και μπερδεύεται στην θάλασσα με θαλασσόνερα. Ταξιδεύει! Η θάλασσα έχει ρεύματα… τα πάντα! Άρα, ταξιδεύει, μπαίνει στην μέσα γη και ξαναβγαίνει στην πηγή του. Ή κάνω λάθος; Και δεν είναι μόνο ο Αμαζόνιος, αλλά όλα τα ποτάμια. Άρα, καταλαβαίνετε είναι τεράστια η λειτουργία του.

    Ο χρυσός λοιπόν πηγαίνει και έρχεται σε όλη την γη και μεταβιβάζεται μόνο με τις Ηλιακές ακτίνες.

    Έχουμε χιλιάδες ανακατατάξεις σε αυτή την γη, αλλά ο Ήλιος που κτυπάει πάντα το νερό της Γης και το σπέρμα της γης, δημιουργείται ο χρυσός. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

    ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ !

    Έχουμε βέβαια και τον ανατομικό χρυσό τον οποίο τον τρώμε!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22660

  3. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22660

  4. Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
    ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!!!!!

    υγ.NΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ

Comments are closed.