Επίθεση του Πολάκη κατά της Δικαιοσύνης: Η Ηριάνα μέσα και ο Μπαρμπαρούσης έξω

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook εξαπέλυσε επίθεση κατά της δικαιοσύνης με αφορμή την απελευθέρωση του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση. Μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας διερωτάται πως γίνεται ο βουλευτής να αφήνεται ελεύθερος και να παραμένει στη φυλακή η Ηριάννα.

Παράλληλα κάνει αναφορά στο Σκοπιανό αλλά και στην ελληνική οικονομία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η χώρα κλείνει τα μέτωπα στα βόρεια σύνορά της για να ασχοληθεί μόνο με τα ανατολικά και βγαίνει από τα μνημόνια με ρύθμιση του χρέους».

loading...

9 thoughts on “Επίθεση του Πολάκη κατά της Δικαιοσύνης: Η Ηριάνα μέσα και ο Μπαρμπαρούσης έξω

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΒΛΗΤΟ Η ΗΡΙΑΝΝΑ; ΟΥΤΕ ΦΩΤΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΗΡΙΑΝΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΣΟΥ

  2. GIA ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΥΡΑΔΟΒΟΣΚΕ. ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ.

  3. ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ !!! ΑΧΑΧΑΧΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

  4. ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΘΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

  5. Βοδι 21 Ιουνίου 2018 – 7:05 μ.μ κάνε μπυντέ γιατι 4000 πο*τσοι υα σε σκίσουν

  6. Πολάκη, κάπου δεν μαςτα λές καλά, και μην νομίζεις ότι όλοι ματρώμε κουτόχωρτο, η Μακεδονία είναι Ελληνική, και δεν έχει καμία σχέση με τα Σκόπια,
    Ακόμη και σήμερα, ο πρώην προθυπουργο΄ς των Σκοπίων , είπε ότι δεν έχουν καμία σχέση και ότι είνει ΣΛΆΒΟΙ, Εσύ και το ΣΎΡΙΖΑ που το βρήκατε ότι είναι και λέγονται Μακεδόνες; δεν ντρέπεστε λιγο.

  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  8. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΑΝΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΤΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑΣ.ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ,ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΗΡΙΑΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ,ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ,ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ? ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?

Comments are closed.