ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!!!


Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός – Ερευνητής

ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο,

Είναι γνωστό ότι : Το καθεστώς Τίτο, με τη σύμφωνη γνώμη του Στάλιν, στις 2 Αυγούστου 1944, τη νότια επαρχία της Σερβίας τη Βαρδάσκα (σημερινά Σκόπια), την ονόμασε: "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ",
φτιάχνοντας έτσι το πρώτο προγεφύρωμα, για τη δημιουργία της μελλοντικής Μεγάλης Μακεδονίας του Αιγαίου, που θα περιλάμβανε και τη Θεσσαλονίκη μας,με τελικό στόχο, την έξοδο της Ρωσίας στο Αιγαίο πέλαγος!!!

Γιατί κ. Τσίπρα, αυτό το ψευτοκρατίδιο, αυτό το ψευτοκατασκεύασμα του Τίτο, συμφωνήσατε να ονομαστεί Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας;

Σας ερωτώ κ. Τσίπρα, η πράξη σας αυτή δεν είναι Εθνικό έγκλημα, δεν είναι αδίκημα εσχάτης προδοσίας;

ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο

Είναι γνωστό ότι : Το 1944 ο Τίτο ονόμασε "Μακεδονική γλώσσα", ΤΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ, το οποίο ομιλούσαν και οι Σκοπιανοί!!!

Γιατί κ. Τσίπρα, αυτό το προφορικό Βουλγαρικό ιδίωμα, αυτή τη ψευτομακεδονική γλώσσα, που ο Τίτο κατασκεύασε, εσείς την αναγνωρίσατε ως αληθινή Μακεδονική γλώσσα, αφού Ιστορικά είναι αποδεδειγμένο, ότι Μακεδονική γλώσσα δεν υφίσταται?. Γιατί σπεύσατε και αναγνωρίσατε ένα ψευδή ισχυρισμό των Σκοπιανών, περί Μακεδονικής γλώσσας (που εντάσσεται δήθεν μέσα στο Σλαβικό γλωσσικό λεξιλόγιο);

Σας ερωτώ κ. Τσίπρα, η πράξη σας αυτή δεν είναι Εθνικό έγκλημα, δεν είναι αδίκημα εσχάτης προδοσίας;

ΕΡΩΤΗΜΑ 3ο

Είναι γνωστό ότι : Οι εντεταλμένοι και καλά αμειβόμενοι από τον Τίτο, Ιστορικοί της εποχής εκείνης, εργαζόμενοι εντατικά από το 1944 έως το 1969, επινόησαν το ψευδή ισχυρισμό ότι οι Αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες!!!

Επίσης επινόησαν ότι οι Σλάβοι το 6ο αιώνα μ.Χ, ενώθηκαν με τους Μακεδόνες (μη Έλληνες) και έγιναν και αυτοί Μακεδόνες!

Και το 1969 κυκλοφόρησαν την Ιστορία του ψευτομακεδονικού Έθνους, που αποτελεί τη μεγαλύτερη Πολιτική και Ιστορική απάτη σε Παγκόσμια κλίμακα!!!

Γιατί κ. Τσίπρα αυτό το ψευτοκατασκευασμένο "Μακεδονικό Έθνος", από τους Ιστορικούς του Τίτο, εσείς το αναγνωρίσατε επισήμως, αφού στους Σκοπιανούς δίνεται το δικαίωμα από εδώ και πέρα να λέγονται Βόρειοι Μακεδόνες;

Οι Σκοπιανοί μπορεί να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν!!!. Εσείς όμως κ. Τσίπρα γιατί σπεύσατε να αναγνωρίσατε αυτούς τους αυτοπροσδιορισμούς τους;

Γιατί σπεύσατε να αναγνωρίσετε από εδώ και στο εξής, οι Σκοπιανοί να λέγονται επισήμως : Βόρειοι Μακεδόνες;

Σας ερωτώ κ. Τσίπρα, η πράξη σας αυτή, δεν είναι Εθνικό έγκλημα, δεν είναι αδίκημα εσχάτης προδοσίας;

Για όλα αυτά τα Εθνικά σας εγκλήματα κ. Τσίπρα κατά την ταπεινή μου άποψη δεν θα σας κρίνει μόνο η Ιστορία αλλά και η Ελληνική Δικαιοσύνη, γιατί τα αδικήματα εσχάτης προδοσίας δεν παραγράφονται, όσο καιρός και αν περάσει!!!

Υ.Γ

Κύριε Πρωθυπουργέ!!!

Με όσα παραπάνω σας ανέπτυξα, έχετε διαπράξει τριπλή Εθνική προδοσία!!!

Αναγνωρίσατε το ψευδομακεδονικό κράτος, ως Μακεδονικό κράτος, αφού αποφασίσατε με το Ζάεφ να λέγεται : "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας"

Είστε ο πρώτος Έλληνας πολιτικός, που αναγνωρίζει επισήμως Μακεδονικό κράτος. Και κάτι σημαντικό : Τα Σκόπια ως "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" θα είναι ΚΡΑΤΟΣ, ενώ η Μακεδονία μας θα είναι ΕΠΑΡΧΙΑ!!! (Αυτό όμως είναι έντονο στοιχείο αλυτρωτισμού για τους Σκοπιανούς στο διηνεκές)

Επίσης αναγνωρίσατε τη ψευτομακεδονική γλώσσα που κατασκεύασε ο Τίτο, ως Μακεδονική γλώσσα, που ιστορικά αποδεικνύεται ότι ποτέ δεν υπήρξε Μακεδονική γλώσσα!!!

Τέλος αναγνωρίσατε το Βόρειο Μακεδονικό Έθνος, όταν ιστορικά είναι αποδεδειγμένο ότι δεν υπήρχε καν Μακεδονικό Έθνος!!!

Κύριε Πρωθυπουργέ πάρτε τα όλα πίσω , γιατί θα είστε ο μοναδικός Πρωθυπουργός της Ελλάδος που έχετε προδώσει σε τέτοιο βαθμό την Πατρίδα!!!
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

 1. ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ:"ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΣΑΛΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ακούστε τη φωνή της νεολαίας μας - Έλληνες πολιτικοί, οι σύγχρονοι Εφιάλτες της πατρίδας μας

  Έρντα Πρέντσι
  Εθελόντρια, Το δέλτα – πολιτική επανάσταση
  Ο ελληνικός λαός διαδήλωσε σε πάνω από 20 πόλεις υπερασπιζόμενος την Ιστορία του τόπου του και βροντοφωνάζοντας με σθένος ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Είναι πρωτοφανές ένας λαός να διαδηλώνει κατά των πολιτικών εκπροσώπων του για να προασπίσει το εθνικό του συμφέρον. Όμως οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν άλλη επιλογή παρά μόνο να ξεσηκωθούν ενάντια στο ξεδιάντροπο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας από προδότες ανθέλληνες πολιτικούς. Αριστεροί, Δεξιοί ή Κεντρώοι δεν έχει καμία σημασία πια μιας και όλοι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι βαθύτατα διεφθαρμένοι! Αμοραλιστές και ιδιοτελείς πολιτικοί ως επί το πλείστον. Οι λέξεις ντροπή και ήθος είναι παντελώς άγνωστες. Το μόνο που άφησαν πεσκέσι στον ελληνικό λαό είναι σκάνδαλα που στοίχισαν στην Ελλάδα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, αποκαθήλωση από τη θέση της ως ισχυρός περιφερειακός δρών στην περιοχή της βαλκανικής χερσονήσου, ενώ επέφεραν και τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού. Τώρα είναι θέμα χρόνου οι υπαίτιοι της κατρακύλας της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής να υπογράψουν και με τα δύο χέρια την παράδοση της ιερής γης των προγόνων μας. Της γης που πάτησε ο σπουδαιότερος στρατηλάτης της ανθρώπινης Ιστορίας, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Μακεδών, ο Έλλην!
  Από την κυβέρνηση η επιμονή του ελληνικού λαού να μην παραχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους βόρειους γείτονές μας χαρακτηρίστηκε ως «ρατσιστική» και «φασιστική». Από πότε ένας λαός που υπερασπίζεται την ένδοξη και μακραίωνη Ιστορία του πρέπει να περιλούζεται με τέτοιου είδους προσβλητικούς επιθετικούς προσδιορισμούς; Μάλιστα, όταν προέρχονται από ανθρώπους ανιστόρητους, τσαρλατάνους, παράσιτα που η παιδεία τους είναι οι καταλήψεις και οι καταστροφές καθετί δημόσιου αγαθού! Προφανώς, η πρώτη φορά Αριστερά λησμονεί το γεγονός ότι κυβερνά την Ελλάδα, μια χώρα με ιστορικό παρελθόν και παρουσία χιλιάδων ετών στα Βαλκάνια!
  Από την άλλη, έχουμε και μίαν ανύπαρκτη και ανίκανη αντιπολίτευση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διαθέτει ούτε τα προσόντα ενός χαρισματικού ηγέτη που θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο εθνικό έγκλημα που ολοκληρώνει η Αριστερά ούτε έχει κάποιο σχέδιο που θα μπορούσε να υλοποιήσει προς όφελος της Ελλάδας.
  Ο κατάλογος των λανθασμένων χειρισμών των προκλήσεων της εξωτερικής πολιτικής με τραγικά αποτελέσματα για τον ελληνισμό, δυστυχώς, είναι μακρύς. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση χρησιμοποιούν τα μόνα μέσα που ξέρουν καλύτερα για να επιβληθούν: τον λαϊκισμό και την προπαγάνδα. Ο ελληνικός λαός μετά από σχεδόν μία δεκαετία οικονομικής και πολιτικής κρίσης βρίσκει τη δύναμη να αντισταθεί στους Εφιάλτες που τον πρόδωσαν ξανά και ξανά.
  Η Ελληνική ψυχή είναι ανυπότακτη γιατί έχει μάθει να χύνει αίμα για την Ελευθερία, για την Δημοκρατία για την ίδια τη Ζωή!

  http://infognomonpolitics.blogspot.com/2018/06/blog-post_461.html#comment-form

  ΑπάντησηΔιαγραφή