Σχεδόν στην επέτειο της ένδοξης Μάχης Κιλκίς Λαχανά οι «Έλληνες» Βουλευτές θα παραδώσουν στους σκοπιανούς , τη Μακεδονία μας, ήτοι στους Βουλγάρους του ΙΛΙΝΤΕΝ και μελλοντικά στους Αλβανούς.

Κύριοι Βουλευτές

Λίγες μέρες μετά την επέτειο της ένδοξης Μάχης Κιλκίς Λαχανά, «Έλληνες» Βουλευτές θα παραδώσουν στους σκοπιανούς, ήτοι στους Βουλγάρους του ΙΛΙΝΤΕΝ και μελλοντικά στους ίσως στους Αλβανούς, τη«Μακεδονία για τους Μακεδόνες». Σε ποια προγραμματική σας δήλωση πήρατε κύριοι εξουσιοδότηση με εκλογές γι αυτό; Γιατί δεν κάνετε δημοψήφισμα;; Είναι νομίζετε η Ελλάδα χωραφάκι σας;;

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι η πράξη σας αποτελεί κάτι χειρότερο από εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας. Το γιατί βρείτε το μόνοι σας αφού δείτε και τα συνημμένα μετά τα οποία άγνοια δεν είναι επιτρεπτή.

Ποιος σας εξουσιοδότησε γι αυτήν την Εσχάτη Προδοσία, κύριοι «του η Ελλάδα ανήκει» στη Δύση και του «we are the world” ( ο «we are the world» Ελλην ΥΠΕΞ, https://www.youtube.com/watch?v=0y7vs9cV3iA0)

Παλιά έδιναν το αίμα τους για τη Μακεδονία Έλληνες από όλον τον κόσμο. Σήμερα δεν δίνουν ως όλα δείχνουν ούτε το βουλευτιλίκι. Ιδίως οι Μακεδόνες βουλευτές

Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ

Ποιος εξουσιοδότησε αυτόν τον δήθεν νέο Ανδρέα Παπανδρέου να ξεπουλά την Ελλάδα και να την ακρωτηριάζει; Υπερβάλλω;

Δείτε εσείς, ιδίως εσείς κ. Φώφη κόρη του Γιώργου Γενημματά και νυν υποχείριο του Ποτάμη σας, τι έλεγε ο Ανδρέας και όχι η καρικατούρα του.

Η «λύση» για το σκοπιανό από την θρασύτατο «νέον Ανδρέα», θα φέρει προφανώς και την «ορθή»εφαρμογή της Συνθήκης της Λωζάνης, για το Θρακικό και το Αιγαίο.

Ποιος πχ επέτρεψε σε αυτόν τον «νέον» δήθεν Ανδρέα, που δολοφονεί-γενοκτονεί μαζί με όλους σας τους μνημονιακούς «σώζοντας» τον Ελληνισμό, να αφήνει υποψήφιους προέδρους της Τουρκίας να περιοδεύουν στην Θράκη ως να ήταν Τουρκική επαρχία;;

Αντιλαμβάνεστε που οδηγεί αυτός ο νέος αστήρ του Γκουρία, την Ελληνική Μακεδονία, τη Θράκη και το Αιγαίο, με την «ορθή» του εφαρμογή της συνθήκης της Λωζάνης; Και την Κύπρο με την τριμερή συμμαχία με την Τουρκία, «προστασίας» της Ελληνικής Κύπρου.

Μετά τις ίδιας προέλευσης εντολές σε σας για σχέδιο Ανάν, και μετά την πρόσφατη σας εκτροπή (ήτοι δικτατορία) από το κουρελιασμένο από σας Σύνταγμα, με το ΟΧΙ που κάνατε ΝΑΙ (ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ,https://www.youtube.com/watch?v=LgoBw1S2Iys)

Δηλαδή μετά τη οικονομική γενοκτονία του Ελληνισμού που σίγουρα θα είναι αναστρέψιμη όσον και αν προσπαθείτε για το αντίθετο, τώρα ετοιμάζεστε να βάλετε την υπογραφή σας για το θεμέλιο ακρωτηριασμού της Ελλάδας. Δείτε τα συνημμένα για να μην επικαλεστείτε άγνοια.

Έχετε αντιληφθεί ότι η Βουλή του δικτάτορα Παπαδόπουλου, η Συμβουλευτική Επιτροπή όπως την έλεγε είχε περισσότερες εξουσίες από σας, που λυπούμαι να πω δεν είστε ούτε μαριονέτες, αλλά φανερά όργανα της κατοχής; Υπερβάλλω;;

Δείτε το μνημόνιο της «καθαρής» εξόδου όλων σας (όσα λέει ο κ. Μητσοτάκης ότι είναι του Αλέξη, είναι παραμύθια, αφού όλοι τα ξεπουλήματα υπηρετείτε), όχι μόνον του συντρόφου όλων σας Αλέξη, για να αντιληφθείτε, λυπούμαι που το λέω ότι, έτσι για να λέμε ότι έχουμε δημοκρατία, είστε απλώς υπηρέτες έκδοσης νόμων και αποφάσεων με διαταγές της κατοχής. Gια εκποίηση του Εθνικού πλούτου της κατάστασης του 12/2014 της ΝΔ. Που συμπλήρωσε επάξια ο νέος αστήρ, μεταβιβάζοντας τα πάντα στο ξένο όργανο της κατοχής. Υπερβάλλω;;

Δείτε το κατωτέρω μνημόνιο όλων σας.

Δείτε στο, «Supplemental Memorandum of Understanding: Greece Third Review of the ESM Programme DRAFT – 18 January 2018, (https://ec.europa.eu/info/sites/info/files/economy-finance/draft_smou_3rd_review.pdf), το κεφάλαιο 4.4 Privatisation από τη σελίδα 37 και μετά, για να αντιλήφθείτε ότι ο χαρακτηρισμός για τον οποίον «θυμώνει» ο Άδωνις είναι μάλλον επιεικής.

Το αίσχος αυτό δεν θα βρεθεί ούτε στην χειρότερη χώρα του κόσμου.

Άπλα με τις πράξεις σας νομιμοποιείτε την κατοχική ληστεία για ένα ανύπαρκτο χρέος που κάνετε ότι αγνοείτε πώς δημιουργήθηκε (μετατροπή ομολόγων σε χρέος προς χώρες της ΕΕ, μετά από προδοτική καταστροφή της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας, ψευδούς αύξησης του ελλείμματος, υποδούλωση Ελληνισμού, και οικονομική του καταστροφή, για να ληστεύεται για 99 χρόνια και με το νέο ανωτέρω μνημόνιο σας) κτλ

Και ως επιστέγασμα οι «δημοκρατικές» κατοχικές βρισιές για τον Ελληνισμό από τον κατοχικό Μετερνίσκο «μας» και από τον νέου Ανδρέα «μας», τον του κατά τον Μίκη Θεοδωράκη επικεφαλής του χειρότερου όλων αριστερόστροφου φασισμού. Να σας την θυμίσω.

1. POPULIST ή λαϊκιστές

2. EXTRA RIGHTS ή ακροδεξιοί

3. RACISTS ή ρατσιστές

4. NATIONALISTS ή εθνικιστές.

5. FASCISTS ή φασίστες (είπεν ο γάιδαρος του πετεινού κεφάλα)

6. ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

7. Συμμορία της καρφίτσας της δολοφονίας του έλληνα Λαμπράκη

8. ΌΧΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ !!! Τουτέστιν όχι εθνομηδενιστές κτλ του αριστερόστροφου φασισμού

Για τους ανιστόρητους. Μάχη Κιλκίς Λαχανά :

«Οι απώλειες υπήρξαν φοβερές. Παρ’ όλες όμως τις απώλειες το πεζικό προχωρούσε σ’ αυτό το ακάλυπτο έδαφος που δεν παρείχε ούτε ένα μέτρο απυρόβλητο. Προχωρούσε με τους Διοικητές Συνταγμάτων επικεφαλής με όλους τους αξιωματικούς στην πρώτη γραμμή, ατρόμητο, έφθανε στην απόσταση εφόδου και ορμούσε με την λόγχη, κύμα ακατάσχετο, ακαταγώνιστο. Εκεί η λόγχη νίκησε το πυρ!

Τι στρατός ήταν αυτός;»

Η τριήμερη μάχη του Κιλκίς – Λαχανά στοίχισε στον Ελληνικό Στρατό 8.700 νεκρούς και τραυματίες πολύ βαρύ το τίμημα, έκρινε όμως ολόκληρη την πορεία του πολέμου. Οι Βούλγαροι τρόμαξαν, αιφνιδιάσθηκαν με την καθολική ήττα τους σε όλη την έκταση του πεδίου της μάχης, δεν κατόρθωσαν να συνέλθουν, το ηθικό τους κατέπεσε και υποχώρησαν βαθιά προς τα στενά της Κρέσνας.

Άλλη μια φορά ντροπής σας. Γιατί δεν σέβεστε και τη θησεία των 8.700 Ελλήνων που έδωσαν τη ζωή τους για να μην πέσει η Μακεδονία μας στους σκοπιανούς. Που τους την παραδίδετε σήμερα, ότι και να λέτε (δείτε τα συνημμένα), εσείς

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...

1 thought on “Σχεδόν στην επέτειο της ένδοξης Μάχης Κιλκίς Λαχανά οι «Έλληνες» Βουλευτές θα παραδώσουν στους σκοπιανούς , τη Μακεδονία μας, ήτοι στους Βουλγάρους του ΙΛΙΝΤΕΝ και μελλοντικά στους Αλβανούς.

  1. τι θα πει
    γκουρλιου
    γκουρλιου?
    ειναι αληθεια
    οτι ο πατερακης
    ειναι μαιμου
    και ο πραγματικος
    ειναι 81 χρονων
    ανημπορος??

Comments are closed.