Απειλούν τη ζωή του διοργανωτή των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία

«Σε απειλώ ευθέως. Θα σε σκοτώσω» γράφει μεταξύ άλλων ο αποστολέας στο μήνυμα
Απειλή κατά της ζωής του δέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης το μέλος της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, Μιχάλης Πατσίκας. Πρόκειται για έναν από τους βασικούς
συντελεστές της διοργάνωσης των μεγάλων συλλαλητηρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο κ. Πατσίκας δέχτηκε απειλητικό μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook από άγνωστο σε αυτόν πρόσωπο. Ο Μιχάλης Πατσίκας το πρωί της Πέμπτης μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Καλαμαριάς και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του αποστολέα του μηνύματος. Την υπόθεση θα αναλάβει να διερευνήσει η υποδιεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης.

«Σε απειλώ ευθέως. Θα σε σκοτώσω» γράφει μεταξύ άλλων ο αποστολέας στο μήνυμα που έστειλε προς το μέλος της επιτροπής αγώνα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο αποστολέας είναι νεαρός, απόφοιτος νομικής σχολής και έχει πλούσια δράση στο διαδίκτυο κατά της διοργάνωσης των συλλαλητηρίων και υπέρ της αναγνώρισης των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.

loading...

6 thoughts on “Απειλούν τη ζωή του διοργανωτή των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία

  1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με το δάχτυλο στην σκανδάλη οι αλβανοί των Σκοπίων ενόψει της συμφωνίας
    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αναβρασμός επικρατεί στο αλβανικό στοιχείο των Σκοπίων το οποίο ήδη μέτρα αρκετά χρόνια σε καταστολή. Να σημειωθεί ότι ο περιβόητος Ουτσεκά έδρασε και στα Σκόπια και εάν το 2001 δεν ήταν πρωθυπουργός ο Σημίτης αλλά κάποιος πατριώτης, το θέμα με τα Σκόπια θα είχε λυθεί μέσα σε μία εβδομάδα μετά τα γεγονότα στο Τέτοβο. Όταν οι σκοπιανοί εκλιπαρούσαν για αναγνώριση από την Ελλάδα προκειμένου να γλιτώσουν τον διαμελισμό.
    Οι τελευταίες εξελίξεις λοιπόν έχουν εξοργίσει τα ακραία μέλη της αλβανικής μειονότητας, οι οποίοι να σημειωθεί ότι έχουν εκδηλωθεί πολλές φορές και υπέρ του ισλαμικού κράτους. Οι αλβανοί θεωρούν ότι η συμφωνία τους αφήνει απέξω, δεν μπορούν να δεχθούν ότι στην εθνότητα θα περιλαμβάνεται μόνο το σλαβικό στοιχείο και η αλβανική γλώσσα θα αγνοείται εντελώς. Μπορεί τα αλβανικά κόμματα να μην έχουν αντιδράσει αλλά θεωρείται βέβαιο ότι το αμέσως επόμενο διάστημα τα Σκόπια θα αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις.

  2. Μετά την συμφωνία με τα Σκόπια οι Τούρκοι μιλάνε και αυτοί για μια Θράκη

    Στην περιοχή της Θράκης θα εγκατασταθεί, κατά πάσα πιθανότητα, ο τρίτος πυρηνικός σταθμός της Τουρκίας, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Μπεράτ Αλμπάϊράκ.
    Ο Τούρκος υπουργός είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Vatan» πως ο λόγος είναι ότι «εκείνη η περιοχή χρησιμοποιεί πολύ μεγάλες ποσότητες ενέργειας αλλά στην ίδια περιοχή δεν υπάρχει αρκετή παραγωγή». Ο Τούρκος υπουργός δεν αναφέρει τυχαία την Θράκη και όχι την Ανατολική Θράκη, όπως επίσης δεν αναφέρει τυχαία και την λέξη Περιοχή.
    «Πολύ πιθανόν τις λεπτομέρειες να τις ανακοινώσουμε εντός του 2018», ανέφερε.
    Ο Τούρκος υπουργός στη συνέντευξή του στο CNN Türk ανακοίνωσε πως το 2023 θα λειτουργήσει ο πρώτος πυρηνικός σταθμός της Τουρκίας στο Akkuyu. Ο σταθμός αυτός κατασκευάζεται από την Ρωσική εταιρία Rosatom.
    Πηγή: Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

  3. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

  4. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ; Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι;

  5. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ,ΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΗΠΕΔΟ .ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ,ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΣΤΗ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΥΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 17 Ν ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜ3ΕΝΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΣΟΓΛΑΝΟΥ.

  6. o eisageleas einai mono gia na sylanvanei patriotes.auti dystyhos einai i alitheia.

Comments are closed.