Κίνημα Αλλαγής: Καταρρέει το παραμύθι της κυβέρνησης για το τέλος των μνημονίων

Το Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζει πως οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης για το διαφαινόμενο τέλος των μνημονίων και την έξοδο στις αγορές το προσεχές καλοκαίρι καταρρέουν.

"Τελικά μόνο ο κ.Τσίπρας έχει απομείνει να υποστηρίζει το παραμύθι περί καθαρής εξόδου" αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής και επικαλείται το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή. Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του, "ήρθε με τα σειρά του να διαψεύσει τα κυβερνητικά ψέματα αναφέροντας στην έκθεσή του ότι «η ολοκλήρωση του προγράμματος και ο τερματισμός της χρηματοδότησης από τον επίσημο τομέα, θα οδηγήσουν στον καθορισμό ενός νέου πλαισίου εποπτείας οι ακριβείς όροι του οποίου θα καθοριστούν από την πολιτική διαπραγμάτευση που θα ολοκληρωθεί στους επόμενους μήνες». Είναι σαφές πως καταρρέει το παραμύθι της κυβέρνησης για έξοδο από την κρίση, όσο και τέλος των μνημονίων, την ώρα που μας οδηγούν σε ένα, επί της αρχής προσυμφωνημένο, τέταρτο μνημόνιο χωρίς λεφτά".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. εισαστε σοσιαλιστες του κώλου όπως και οι αριστεροι του ΣΥΡΙΖΑ , συμπράξατε με τους νεοφιλελεύθερους ρε και το παίζετε κεντροαριστεροί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]