Πουλημένο τομάρι ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΑΣΕ!!!

Σήμερα πρωί  έπιασα στο ραδιόφωνο  real fm  και έπεσα πάνω στον ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.  Ούτε  λίγο ούτε πολύ ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ    συγκαλυμμένος  με την κουκούλα του αντικειμενικού και   έγκριτου  δημοσιοκάφρου,  τόνιζε κατ επανάληψη  πως  οι όποιες αντιδράσεις γύρω από την
συμφωνία μας εκθέτουν  διεθνώς, γιατί όλοι οι ισχυροί (ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΝΑΤΟ) έτρεξαν να την υποδεχτούν  με συγχαρητήρια. Πρέπει πασει θυσία λοιπόν  να προχωρήσει , γιατί λίγο πολύ θα γίνουμε οι παριες του ΄΄ πολιτισμένου ΄΄ αυτού κόσμου.
 Όλα  καλα , αλλά κύριε  θρασυτατε  δημοσιοκαφρε  ξέχασες  πόσα οφείλεις στα ταμεία και το κράτος???
 Σε  άφησε το σύστημα να χρωστάς αυτά  τα κάποια 8- 10 εκατομμύρια για να σε εκβιάζει προς στήριξη  και υλοποίηση των στόχων του. Για να  βοηθήσεις στο ξεπούλημα.
 Ο λόγος του εκβιαζομενου   σε κανέναν ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ δεν  έχει, και δεν πρέπει να έχει βαρύτητα.

 Αντικείμενο  του δημοσιογράφου   πρέπει είναι η ενημέρωση και μόνο  και όχι η δημιουργία φοβικών συνδρόμων   μέσω αναλύσεων από ΄΄ καθ έδρας ΄΄.

Η ΕΣΗΕΑ τι  κάνει γι αυτό????

 Μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουμε  τις συγκεντρώσεις έξω από ραδιοτηλεοπτικά στούντιο, για να καταλάβουν επιτέλους ότι  και εμείς έχουμε σπουδάσει ,και έχουμε γνώση και άποψη, και δεν περιμένουμε νουθεσίες  και υποδείξεις από μίσθαρνα  όργανα ξένων συμφερόντων..

 Θέλουμε το μέλλον  των παιδιών μας σε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ  με αξιοπρέπεια  και σεβασμό στην ιστορία ,τους άδολους αγώνες  χιλιάδων για ελευθερία, και στην ΤΡΙΣΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ  και παρουσία   σ αυτόν τον τόπο!!!

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΥΠΝΟ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!

loading...

8 thoughts on “Πουλημένο τομάρι ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΑΣΕ!!!

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΕΙΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ;

    Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 9,84 ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ MEGA ΠΟΤΕ ΣΤΟ STAR ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΩΝ ΚΟΥΡΗΔΩΝ ΜΕ ΤΟ REAL ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΕΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΚΙΑΣ ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ
    ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΗΧΑΣ
    "" ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""
    ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

  2. ANTE ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΛΗΤΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΗΤΗ ΕΛΑ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΠΙΑ ΑΛΗΤΗ) ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΧΙΣΟΥΜΕ ΕΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ.

  3. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΤΣΟΓΛΑΝΕ.

  4. Τα μέσα πληροφόρησης ποια συμφέροντα εξυπηρετούν;
    Ποιοι τα ελέγχουν; Μήπως τα ελέγχουν ο καστανάς και ο κολουράς της γειτονιάς μας;

  5. ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΕΝΑΝ ΟΠΕΡΑΤΕΡ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

  6. ΑΛΕΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΛΟΥΚΙ

  7. Ο ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ REAL ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΤ.

  8. Δικηγόροι δημοσιογράφοι δικαστές τα μεγαλύτερα καθίκια πουλάνε και τη μάνα τους για λίγα χρήματα

Comments are closed.