«Επίθεση» σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα – Βίντεο

Μερίδα Καβαλιωτών επιτέθηκε φραστικά στον βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Παπαφιλίππου, που βρέθηκε το απόγευμα στο κέντρο της πόλης

Αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών για την πολιτική της κυβέρνησης στο Σκοπιανό έγινε ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαφιλίππου, ο οποίος είχε την ατυχία να… συναντήσει στην πλατεία Καπνεργάτη, διαδηλωτές της Καβάλας που συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για το Μακεδονικό.

Οι διαδηλωτές επιτέθηκαν φραστικά στον βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Παπαφιλίππου, που βρέθηκε το απόγευμα στο κέντρο της πόλης. Τον ακολούθησαν από την πλατεία Καπνεργάτη μέχρι την Λέσχη Αξιωματικών, αποκαλώντας αυτόν και τους άλλους δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος «προδότες».

Η παρουσία των ανδρών της ΕΛΑΣ υπήρξε καταλυτική μιας και δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν προς τον βουλευτή.

Δείτε το βίντεο:

loading...

7 thoughts on “«Επίθεση» σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα – Βίντεο

  1. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ! ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ , ΠΛΗΡΗΣ ΓΑΙΔΟΥΡΟΠΟΙΗΣΗ .ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ . ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ? ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 480 € ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ , ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ,ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΗΡΩΩΝ ΕΓΙΝΕΣ ΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΑΝΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ,ΟΣΦΥΟΚΑΜΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΩΝ .ΕΜΕΙΝΕ ΟΜΩΣ Η ΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

  2. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ

  3. ΜΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ? ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕ!! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΞΩΩΩ ΚΟΠΡΙΕΣ….

  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΤΟΝ ΠΑΝΤΖΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΩ ΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΝΟ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΡΑΝΟ ΤΟΥ ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ? ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ? ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΙ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?

  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΤΟΝ ΠΑΝΤΖΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΩ ΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΝΟ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΡΑΝΟ ΤΟΥ ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ? ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ? ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΙ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?

Comments are closed.