Τζούλια Αλεξανδράτου: Ανησυχία με την πρόσφατη εικόνα της – Έχει μείνει ένα… μάτσο κόκαλα! (φωτό)

Ανησυχία και προβληματισμό προξενεί η εικόνα της Τζούλιας Αλεξανδράτου έπειτα από τις φωτογραφίες,τις οποίες δημοσίευσε την Τετάρτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, όπου και φαίνεται πιο αδύνατη από ποτέ.

Σχεδόν αποστεωμένη, η ξανθιά celebrity ποζάρει στον φακό με μαγιό μέσα και έξω από πισίνα στη Βάρκιζα, όπως αναφέρει, και μάλιστα σε προκλητικές πόζες, όμως το σκελετωμένο της σώμα δεν τη βοηθάει να αναδείξει τον σέξι εαυτό της, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Τα κιλά της είναι λιγότερα από κάθε άλλη φορά και σε μία εποχή που η νευρική ανορεξία μαστίζει παγκοσμίως τα νέα κορίτσια -και όχι μόνο- είναι εύλογο να εκφράζονται φόβοι ακόμα και για την υγεία της. Να θυμίσουμε ότι και στο παρελθόν είχε χάσει πολλά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο γρήγορα επανήλθε, κάτι που ελπίζουμε να κάνει πάλι σύντομα.

Το πρώην φωτομοντέλο έχει καιρό να απασχολήσει την επικαιρότητα… Υστερα από τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Κρίστιαν Καρπόζηλο, περίπου δύο χρόνια πριν, έφυγε από το Λονδίνο, όπου ζούσαν μαζί, και εγκαταστάθηκε ξανά στην Ελλάδα χωρίς ωστόσο… τυμπανοκρουσίες.

Δυναμικό comeback

Κατά καιρούς έκανε κάποιες εμφανίσεις σε κλαμπ στην Αθήνα, στη Μύκονο και την επαρχία είτε ως τραγουδίστρια είτε δίνοντας το «παρών» μαζί με τον φίλο της Τάσο Ποτσέπη, γνωστό στο πανελλήνιο ως «Αγάπη μόνο».

loading...

1 thought on “Τζούλια Αλεξανδράτου: Ανησυχία με την πρόσφατη εικόνα της – Έχει μείνει ένα… μάτσο κόκαλα! (φωτό)

Comments are closed.