ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ . ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΡΤ ΝΑ ΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ. ΒΙΝΤΕΟ

Η Αθήνα είναι πλέον μια πολυπολιτισμική πόλη και οι Μουσουλμάνοι συμπολίτες μας, τουλάχιστον όσοι το επιθυμούν, ασκούν όσα προβλέπει η παράδοσή τους.

Η Αγγελική Ζιάκα, καθηγήτρια Θρησκειολογίας στο τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ, μίλησε στην «‘Αλλη Διάσταση» για την καθημερινότητα των μουσουλμάνων στο Ραμαζάνι.”

loading...

9 thoughts on “ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ . ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΡΤ ΝΑ ΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ. ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΟΛΟΝΩΝ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΠΙΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ. ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΨΩΛΕΣ ΑΡΑΠΙΚΕΣ ΣΥΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ.

  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙΣ (ΕΡΤ-ΕΡΤ2-ΕΡΤ3) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΡΑΜΑΖΑΝΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ….

  3. Ρε δε πάνε να γαμηθούνε στ'αρχίδια μας το ραμαζάνι οι μουσουλμάνοι και η ερτ

  4. AΡΒΑΝΙΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ
    ΜΟΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ ΚΑΜΜΕΝΙΣΤΑΝ

  5. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΑΚΙΑ , ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ .

  6. Θρησκεια το Ισλαμ;;;;
    Φασιστικη ιδεολογια ειναι ο "στρατος του θεου" μονο "αντρες στα τζαμια" "τζιχαντ" κλπ

  7. Μία η αληθής θρησκεία.
    Ορθο-δοξία!
    Το λέγει και η λέξις. Ορθή δόξα, δοξασία, δηλαδή διδασκαλία.
    'Ολαι αι άλλαι "θρησκείαι", είναι του σατανά. Πρέπει να απαγορευτούν εν Ελλάδι.
    Ορθο-δοξία ή θάνατος!

  8. Φιλε ο Σαμαρας εφερε τον συριζα.Ανικανος και τυχοδιωκτης που μονο για την καρεκλα ενδιαφεροταν.Κατεστρεψε την ΕΛΛΑΔΑ συγκυβερνωντας με το κλεφδτοπασοκ,Ξεφτιλισε τους ψηφοφορουΣ της νδ και αγανακτησε τον κοσμο και ολα αυτα βαση σχεδιου.Η ΕΛΛΑΔΑ επρεπε να καταστραφει.Ετσι θελει η νεα ταξη που ολα τα κοματα πλην ενος υπηρετουν μετα παθους.Τιποτε δεν μπορει να κανει ο σαμαρας.Εσκυψε στα τεσσερα στην Μερκελ.Η αλλοτε υπερηφανη δεξια κατηντησε ουρα των κατσαπλιαδων.αντε και αυριο αντιπροσωπεια της ψωφοδεξιας στην παρελαση των ανωμαλων.Συγχαρητηρια στους ψωφοδεξιους.Μπραβο τους.Σαν δεν ντρεπονται……..

  9. ΚΟΥΜΟΥΝΑΚΙΑ
    ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ
    ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ
    Εσύ να μάθεις πρώτα την ελληνική γλώσσα και ιστορία. Τώρα δεν είσαι Έλληνας.

    Να πας πρώτα σε ελληνικό σχολείο, να μάθεις την ελληνική
    γλώσσα και μετα να παρι

Comments are closed.