Μεγαλόπολη: Εργαζόμενοι της ΔΕΗ τα «έψαλλαν» στον Φάμελλο – Πέταξαν σανό και κάρβουνο στα σκαλιά του Δημαρχείου! (φωτο)

Η τοπική κοινωνία είναι εξαγριωμένη με την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ οι εργαζόμενοι φώναζαν συνθήματα όπως «Τσίπρα—Σταθάκη ακούστε το καλά, το ξεπούλημα σας, θα μείνει στα χαρτιά»

Τη Μεγαλόπολη επισκέφθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Φάμελλος για το θέμα της σύστασης του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης. Η τοπική κοινωνία είναι εξαγριωμένη με την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ. Εργαζόμενοι περίμεναν τον κ. Φάμελλο, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Τσίπρα—Σταθάκη ακούστε το καλά, το ξεπούλημα σας, θα μείνει στα χαρτιά» και «Πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε».

Επίσης, στα σκαλιά του Δημαρχείου είχαν πετάξει σανό και κάρβουνο.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι εργαζόμενων της ΔΕΗ είδαν από κοντά τον αναπληρωτή Υπουργό, του τα «έψαλλαν» για την πώληση της ΔΕΗ. «Στη Μεγαλόπολη ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτο κόμμα» αλλά εσείς προχωρήσατε στο ξεπούλημα της ΔΕΗ… Οι εργαζόμενοι είναι στα κάγκελα» του είπαν χαρακτηριστικά και του ζήτησαν να αποχωρήσει ειρηνικά από την πόλη.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος ήταν κλεισμένος στο Δημαρχείο της πόλης από τις 5 το απόγευμα και αρνείται να φύγει εάν δεν αποχωρήσουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Δημαρχείο.

loading...

2 thoughts on “Μεγαλόπολη: Εργαζόμενοι της ΔΕΗ τα «έψαλλαν» στον Φάμελλο – Πέταξαν σανό και κάρβουνο στα σκαλιά του Δημαρχείου! (φωτο)

  1. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΝΑ ΤΑ ΨΕΛΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ?ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ?Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΝΗΜΗΣ,Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΦΕΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ…

  2. ένα τίποτα που δεν τον ήξερε κανένας, μετά το υπουργιλίκη το παίζει κάποιος ουστ από δω.

Comments are closed.