Επιστολή – δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, έχοντας πλήρη επίγνωση του ιστορικού του καθήκοντος έναντι του Έθνους, της Πατρίδος και του Ελληνικού Λαού και όντας στην πρωτοπορία του Αγώνα για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας, προχώρησε σήμερα σε μια κίνηση η οποία θέτει άπαντες προ των ευθυνών τους απέναντι στο Μακεδονικό Ζήτημα.

Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που διαφωνεί κάθετα με την μεθόδευση ξεπουλήματος της Μακεδονίας από την συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, απέστειλε σήμερα, Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018, επιστολή προς τον ΟΗΕ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΝΑΤΟ, το Ευρωκοινοβούλιο, και τις κυβερνήσεις της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας και των Σκοπίων στην οποία δηλώνει ρητά πως εάν μετά την διενέργεια εθνικών εκλογών στην χώρα το εκλογικό σώμα εκλέξει κυβέρνηση υπό την Χρυσή Αυγή, η κυβέρνηση αυτή, ούτε θα αποδεχθεί αλλά ούτε και θα δεσμεύεται από την συμφωνία για το Σκοπιανό που υπέγραψαν την 17η Ιουνίου 2018 στις Πρέσπες, οι υπουργοί των Εξωτερικών Ελλάδος και Σκοπίων Ν. Κοτζιάς και Nikola Dimitrov αντίστοιχα!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής με αυτή την ενέργεια, αποδεικνύει όχι μόνο ποιος πραγματικά αντιστέκεται στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για ξεπούλημα της Μακεδονίας αλλά επιπρόσθετα, διαλύει κάθε κακόβουλη προπαγάνδα η οποία στοχεύει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και την συγκάλυψη των πολιτικών εκείνων δυνάμεων που συνεργούν ή σιωπούν ένοχα μπροστά στην προδοσία!

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

ΔΗΛΩΣΗ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Γενικού Γραμματέα  του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

Ως Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Ελλάδα, όπως το αποτέλεσμα αυτό διαμορφώθηκε στις τελευταίες εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, δηλώνω ρητά, πως, εάν μετά την διενέργεια εθνικών εκλογών στην χώρα το εκλογικό σώμα εκλέξει κυβέρνηση υπό την Χρυσή Αυγή, η κυβέρνηση αυτή, ούτε θα αποδεχθεί αλλά ούτε και θα δεσμεύεται από την συμφωνία για το Σκοπιανό υπό την ονομασία “Τελική Συμφωνία για την επίλυση των διαφορών που περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817 (1993) και 845 (1993), τη λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση της Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ της Ελλάδας και της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας” που υπέγραψαν την 17η Ιουνίου 2018 στις Πρέσπες, οι υπουργοί των Εξωτερικών Ελλάδος και Σκοπίων Ν. Κοτζιάς και Nikola Dimitrov αντίστοιχα.

Το ισχύον Σύνταγμα της Ελλάδος θεσπίζει στο άρθρο 1, ότι “2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. 3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα”.

Το περιεχόμενο της συμφωνίας που υπεγράφη, πέραν της απόδοσης του ιερού ονόματος «Μακεδονία» στο κρατιδίο των Σκοπίων, αναγνωρίζει στους σκοπιανούς «μακεδονική» εθνότητα/ταυτότητα και «μακεδονική» γλώσσα, που αποτελούν τη ρίζα του σκοπιανού αλυτρωτισμού, με αποτέλεσμα να συντηρείται και ενθαρρύνεται εκ νέου ο σκοπιανός αλυτρωτισμός και οι υφέρπουσες εδαφικές και επεκτατικές βλέψεις εκ μέρους της γείτονος χώρας. Για τους λόγους αυτούς η συμφωνία αντιστρατεύεται τις θεμελιώδεις αρχές της διεθνούς έννομης τάξης, και πιο συγκεκριμένα τον σεβασμό της κρατικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας.

Περαιτέρω, η μεθόδευση της επονείδιστης συμφωνίας αποτελεί μια συνταγματική και πολιτειακή εκτροπή, επί της ουσίας, αν όχι και στον τύπο.

– Η κυβέρνηση, που δεν χαίρει της εμπιστοσύνης του Λαού, υπόγραψε μια συμφωνία την οποία δεν θα φέρει στη Βουλή, παρά μόνο όταν τα αποτελέσματα της θα είναι μη αναστρέψιμα, και πιθανώς δεν θα βρίσκεται πια στην εξουσία –δεδομένου ότι προϋποθέτει την ολοκλήρωση της διαδικασίας από τη πλευρά των Σκοπίων– και ενώ, ο κυβερνητικός εταίρος ισχυρίζεται ότι είναι ενάντια στη συμφωνία!

– Παρακάμπτονται και αγνοούνται οι διαθέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, οι οποίοι μέσω μαζικότατων και ογκωδέστατων ειρηνικών συλλαλητηρίων στην Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της ελληνικής επικράτειας εξέφρασε την κάθετη αντίθεσή του στο περιεχόμενο της συμφωνίας.

– Το Σύνταγμα μας, προβλέπει στο άρθρο 44 παρ.2 την προκήρυξη δημοψηφίσματος «για κρίσιμα εθνικά θέματα» ως υπόδειξη της λαϊκής βούλησης. Δεδομένου ότι πηγή όλων των εξουσιών είναι ο Λαός (αρ.1 Σ) και θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία, καθίσταται σαφές ότι ο Λαός θα πρέπει να έχει τον κύριο ρόλο για ένα κρίσιμο θέμα που αφορά την κρατική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα.

Η κυβέρνηση αρνείται τη διενέργεια δημοψηφίσματος στην Ελλάδα (όπως θα γίνει στο γειτονικό κράτος), προκειμένου να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός εάν επιθυμεί την παραχώρηση της ονομασίας «Μακεδονία» για την ονομασία του γειτονικού κράτους. Συνεπώς, ο Ελληνικός Λαός στερείται του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματός του να αποφασίζει για το ζήτημα των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας.

Για τους λόγους αυτούς, η συμφωνία για το σκοπιανό που υπεγράφη, παραβιάζει τη λαϊκή κυριαρχία και το Σύνταγμα της χώρας και αντιστρατεύεται το εθνικό συμφέρον και τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα, θεωρώ δε υποχρέωσή μου έναντι του Ελληνικού Λαού και του Έθνους, να δηλώσω ρητά, πως, εάν μετά την διενέργεια εθνικών εκλογών στην χώρα το εκλογικό σώμα εκλέξει κυβέρνηση υπό την Χρυσή Αυγή, η κυβέρνηση αυτή, ούτε θα αποδεχθεί αλλά ούτε και θα δεσμεύεται από την συμφωνία για το Σκοπιανό.

Μετά τιμής,

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματεύς Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

8 thoughts on “Επιστολή – δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΞΑΝΑΕΥΘΗΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ
    ΓΚΑΖΑΚΗ. EAN ΗΣΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΦΥΡΕΡ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.

  2. Πατριωτισμός και μόνο πατριωτισμός.

  3. στο 1ο κυκλο ειδαμε τη σωρραγια
    και τα 600 δις
    2ος κυκλος
    τουρκικης παραγωγης 2018
    η Σωρραγια πισω απο τα σιδερα
    νεα δραματικη σειρα

    πρωταγωνιστουν η μανεση ο γυφταρακης η γυφταξια
    ο μεγιστιας ο κατουρλης ο χεστης και ο κουραδας
    για τη συνεχεια της σειρας ζητουνται κομπαρσοι

    ΕΛΑ ΚΑΙ Ε ΣΥ μπορουμε ολοι μαζι να προσφερουμε
    αφθονο ΓΕΛΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩΜΕΝ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ

    SWRRAS VOIS KAI YIOS

    ΕΙΣΟΔΟΣ 20 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΤΑ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  4. 12:56 ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;;;; ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ 200 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ 300 ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ 101 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ "ΦΥΡΕΡ" ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ. ΓΙΔΙ Ε, ΓΙΔΙ.

  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΞΑΝΑΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΜΕΓΙΣΤΙΑΣ.

  6. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ…
    καλε εσυ που εισαι ξεφτερι για πεs μαs γιατι τον εχεσε το περιστερι;

  7. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…..ΕΛΑ ΕΛΑ…..ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ….ΑΑ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ?….ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΣΕ ΓΕΛΙΟ ΞΕΡΑΘΗΚΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ….ΓΙΑΤΙ?….Ε ΝΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΙΠΕ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΥΤΤΑ ΤΟΝ ΣΑΝ ΜΑΣΤΡΑΠΑΣ ΜΠΑΚΙΡΕΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ε ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΑΕΧΗΓΟΣ ΜΑΣ…..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΩΩ ΤΙ ΧΑΝΩ ΤΙ ΧΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΑΚΟΥ ΜΑΠΣΤΡΑΠΑΣ ΜΠΑΚΙΡΕΝΙΟΣ ΕΙΧΕ Η ΓΙΓΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΜΟΝΙΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ…..ΝΑΙ ΝΑΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΟΥΦΤΟ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΕΣ ΝΥΧΑΡΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΛΩΤΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ….ΝΑΙ ΝΑΙ Ε ΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΟΝΤΟ!! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΩΣΑΝ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΑΙΔΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΑΝΕ…..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΧΧΧΧΧΧ ΠΑΛΙ ΓΕΛΩΤΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΣΤΑ? ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣΜΔΡΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΟΝΤΟ? ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ…..ΕΕ ΜΑΖΕΨΕ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…..ΣΩΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΙΔΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΣΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΔΑΞΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ…..Ε ΒΕΒΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ……ΑΧΧΧ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ…..ΑΝΤΕ salom….salom…

Comments are closed.